Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun tayininiz.Biz de nasipse pazartesi günü Tokattayız.Esentepe mahallesinden ev tuttuk.Şehir merkezine yakın bi mahallemi acaba?
atamam tokat'a çıktı mersinden geleceğiz;eşimin doğu görevini orada tamamlayacağız (6 yıl);çok merak ediyorum açıkcası tokatı:)
esentepenin ne tarafında olduğunuzu bilemiyorum.yürüyerekte gidilebilir çarşıya biz bebiş olmadan önce eşimle tokatın bir ucundan diğer ucuna yürüyerek gidebiliyorduk yani tokat baya minnak bi yer.
ben istanbulluyum eşim tokatlı evlenince buraya yerleştik.zaman ne gösterir belli olmaz.şimdilik burdayız.
adaesila,hakikaten net çok küçükmüş.memurlar sitesinde lisanstan,emniyete ordan buraya:)bu arada bebeğinize de hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı,doya doya sevmeyi de nasip etsin.ah ah biz de tokat a bir gidelimde inşallah,çalışmalara başlayacağız
slm canım sendemi polis eşisin bende gecen yaz mersinden geldim malatyaya eşim mersinde görevliydi pozcuda oturdum hayırlı olsun yeni yeriniz güle güle gidin biz cok özledik mersiniiiii
evet cnm ben de polis eşiyim:)9 aydır mersinde,mezitlideyiz.malesef cnm biz de çooook özliceğiz mersinimizi.sevgiliyken buralara gezmeye gelirdik,evlendik buradayız çok güzel anılarla gidiyoruz;evime bakıp bakıp gözlerim doluyor...bu arada adanalıyız,yani buralardan hepten uzaklaşıyoruz.ama olsun tokatta da yepyeni bir hayat bizi bekliyor;Rabbim inşallah hepimizi olduğumuz yerlerde daha da mutlu eder:)mersin şu an yanıyor bu arada,çok sıcak:)
yaa aynı bizz yaa sanki bizi anlatmışsın canımmm bende adanalıyımmmm wowww hemşomusuz bideee
hakikaten dünya da nette çok küçük,bugün netten ardarda 2. tesadüf:)neyse cnm tesellimiz adanalı olmak,adana mersine çok yakın yine geliriz inşaalh
cnm sanırım yeni bebeğin olmuş,hayırlı uğurlu olsun maşaalh;ne güzelll,darsısı bana artık
inşş hemşocum inşş bende sen gibi 10 aylık evliydim buraya tayinimiz cıktı temmuzda evlenmiştim 2009 =)
bebişi orda cok istedik olmadı malatyaya gelince hamiş olduım darısıda sana olsun inş canımsın çok saol
sana özelden yazdım kusumm
cnm o kadar şey yazdım tam göndeyiordum ki,malesef 100 mesajım olmadığı için özelden yazamıyormuşum eşim çalışıyor şu an,aradı söyledim o da merak etti kesin tanıyorumdur dedi:)çevikte şuan ama 1.5 yıllık cnm.sen bana face adresini özelden at istersen cnm
inşş hemşocum inşş bende sen gibi 10 aylık evliydim buraya tayinimiz cıktı temmuzda evlenmiştim 2009 =)
bebişi orda cok istedik olmadı malatyaya gelince hamiş olduım darısıda sana olsun inş canımsın çok saol
bu arada ne kadar çok şeyimiz ortakmış,biz de buradan ayrıldığımızda 10 aylık olacağız;bizde burada çok istedik ama düşük yaptım malesef :2:.kısmet tokat a inşallah...sağolasın cnm iyi dileklerin için de
evet yaa bende ilkim düşük olduu çok istedikk ee isteyincede hormonlar ters tepki yaptı olmadı kusum bide dr çok önemli ya ben o duygu tıpa gidiyodum bi kadın dr vardı adını unuttum da bişi anlamıyolar ama istersen gitmeden bi forum hastanesindeki himmet beye git derim çok süper bi dr die duymustum
rabbim hayırlısıyla güzel gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip etsin canım sanada inşş
yoook artık sen demi düşük yaptın bi de ikizdi de tam olsun:)))ben de duygu tıpa gittim ama erkekti ve hiç bişi anlamıyordu,ordanda forum a geçtim haldun beye;bu kadar olur yani tesadüf:)))ikiz olunca sürekli riskli demişlerdi hep.umarım teker teker gelirler artık:))Allah razı olsun cnm çok teşekkür ederim,Allah bebeğinle size çok güzel ömür nasip etsin
adaesila,hakikaten net çok küçükmüş.memurlar sitesinde lisanstan,emniyete ordan buraya:)bu arada bebeğinize de hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı,doya doya sevmeyi de nasip etsin.ah ah biz de tokat a bir gidelimde inşallah,çalışmalara başlayacağız