Tokat///60

sivas merkezdeyiz biz kalabilirsek 2 yıl daha buradayız...

mrb gamze benim adımda seda yaşım 23 2 senelik evliyim
ve kardeşim sivas cumuriyet ünüversitesinde anaokulu öğretmenliğini okuyo ve dedemin yiğenleri sivas merkez istasyon caddesinde oturuyorlar
tanıştığıma çok memnun oldum canım sen kaç yaşındasn kaç yıllık evlisin?

mrb hatunirem benim eşimde reşadiyeli çok memnun oldum memleket gibisi yok bencede

memnun oldum seda bende 24 yaşındayım haziranda 2 yılım bitti 2 yıllık evliyim zaten sivasta istasyon ve atatürk caddesi olmasa başka gezicek bi yerimiz yok :):)

Merhaba Arkadaşlar Bende Tokat Turhal'liyim...taniştiğimiza Sevindim..

Selam canım bende Tokat'lıyım .Dokuz yıllık evliyim bir oğlum var okula gidiyor.Şuan Turhal 'da oturuyorum.Erbaa'nın içinden geçtim bir kez güzel bir ilçemiz memleketimizin her yeri güzel.

kızlar mrb bende turhallıyım

aaaaaaaa turhallı hemşolarım varmış yaa ben daha önceden aramıştım böyle bi yer ama hiç tokatlı yok sanıyordum kızlar bende turhallıyım turhalda yaşayan varmı

bende tokatlıyım ben küçükken 8 yıl orda klaldık ama şuan allaha şükür istanbuldayız ama memleketimide severim mesala kardeşim orda doğdu annem zileli babam pazr ama köylerindenler

bende tokatlıyım ben küçükken 8 yıl orda klaldık ama şuan allaha şükür istanbuldayız ama memleketimide severim mesala kardeşim orda doğdu annem zileli babam pazr ama köylerindenler

bende öyleyim aynı şekilde ablam istanbulu ben tokat annem zile babam pazar

slm ben tokatın bütün ilçelerini bilirim çoğuna gittim ballıca mağrası var duvarına ışık tut bal gibi tokatım şu yana abudik gubidik ilçeler illler ülkeler bir yana tabi TÜRKİYE hariç daha ekimde gittim ama burnumda tütüyor

Son düzenleme:
Selam canım bende Tokat'lıyım .Dokuz yıllık evliyim bir oğlum var okula gidiyor.Şuan Turhal 'da oturuyorum.Erbaa'nın içinden geçtim bir kez güzel bir ilçemiz memleketimizin her yeri güzel.
yalan söylüyosun desem yalan heryeri güzel tokatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…