- 4 Mart 2010
- 101
- 0
sivasın neresindesiniz canım bende sivas koyulhisarlıyım reşadiye çok yakın bize akrabalrımız çoğu oralı o yüzden ikinci memleketimdir tokat. bende eşimin tayinini seneye için amasyaya istiyorum havasına suyuna biraz daha yakın olayım diyee özleniyo yaaa memleket gibisi var mı
amin biz tokat niksarlıyız niksarda doğdum ama ist.da büyüdüm her yaz giderdik ailem ist.da ben evlendim eşimin işi nedeniyle sivasa tayini çıktı sivastayım akrabalarımın hepsi tokatta eşimde tokatlı ayy çok uzun yazdım :):) karşıyakada halam oturuyo bu arada benim adım gamze yaş kaç ??
sivasın neresindesiniz canım bende sivas koyulhisarlıyım reşadiye çok yakın bize akrabalrımız çoğu oralı o yüzden ikinci memleketimdir tokat. bende eşimin tayinini seneye için amasyaya istiyorum havasına suyuna biraz daha yakın olayım diyee özleniyo yaaa memleket gibisi var mı
mrb gamze benim adımda seda yaşım 23 2 senelik evliyim
ve kardeşim sivas cumuriyet ünüversitesinde anaokulu öğretmenliğini okuyo ve dedemin yiğenleri sivas merkez istasyon caddesinde oturuyorlar
tanıştığıma çok memnun oldum canım sen kaç yaşındasn kaç yıllık evlisin?
Merhaba Arkadaşlar Bende Tokat Turhal'liyim...taniştiğimiza Sevindim..
Selam canım bende Tokat'lıyım .Dokuz yıllık evliyim bir oğlum var okula gidiyor.Şuan Turhal 'da oturuyorum.Erbaa'nın içinden geçtim bir kez güzel bir ilçemiz memleketimizin her yeri güzel.
kızlar mrb bende turhallıyım
aaaaa burda ne çok tokatlı varmış.bende tokatın sayfası yok sanıyodum.bende turhalda yaşıyorum eşim amasyalı ama bütün akrabalarımız turhalda.eşim ve ben emekli olup turhala yerleştik.buraları çok sevdim doğayla içiçe huzur içinde tertemiz insanlarla yaşamak güzelmiş .bunca yılı büyük şehirlerde yaşayınca burası huzur veriyor herkese selamlar...
Bilmem mi tokat merkezdenim ben erbaadan zileye hepsini bilirim kasaba nereTokatin sirin ilcesi Erbaadanim oralari bilenleriniz varmi. Sinemyis :yes: :yes: :yes:
bende tokatlıyım ben küçükken 8 yıl orda klaldık ama şuan allaha şükür istanbuldayız ama memleketimide severim mesala kardeşim orda doğdu annem zileli babam pazr ama köylerindenler
adın ne anneme soracamzile liyim ama turhalda oturuyorum... yani gelin geldim
yalan söylüyosun desem yalan heryeri güzel tokatınSelam canım bende Tokat'lıyım .Dokuz yıllık evliyim bir oğlum var okula gidiyor.Şuan Turhal 'da oturuyorum.Erbaa'nın içinden geçtim bir kez güzel bir ilçemiz memleketimizin her yeri güzel.
adın ne anneme soracam
evet zileli kimin kızısın