Tokat///60

kızlar bende tokatlıyım.. annem turhal babam zile .. amcalarım ve teyzem hala tokattalar.. burda doğup büyüdüm ama tokata gitmiştim daha önce..baya gelişti orası çok güzel şehir oldu ..

selam kızlar bende tokat niksarlıyım eşimde oralı bütün akrabalarımız orada annemler hariç onlar izmirdeler bend ankaradyım ama her sene gideriz orada evimiz var oranın havası süper orada uyumak ve sabah kuş cıvltılarıyla uyanmak harika

bende Tokat niksarlıyım ama çorumda oturuyoruz sürekli gidiş geliş yapıyorum çok seviyorum niksarı yeşilliğine bayılıyorum her taraf yemyeşil oh

merhaba hemşolarım bende yeni üyeyim bende Tokat Niksar lıyım köyünden olanlar var mı annem ve babamda niksarın köylerindeler Tokat merkez de halam oturuyo niksar da amcam kuzenlerim erbaada teyzem var Kozluda(eşi çerkez) memleketim diye demiyorum çok seviyorum insanları çok yardımsever ayrıca bakla dolması ve bata bayılıommmmmmmmmmmm:):) TOKATLUYUK dediler bi gazan batı yediler hehe 2 yaşında niksardan ist.a geldik her sene gidiyorum eşimde niksarlı aynı köydeniz :):)

Son düzenleme:
Selamlar Tohatluyum gardaşşlar bende

Bizim eller diyince bi girdim direk 60 ı aradı gözlerim ve burdayım şükür.

Tokat merkezine bağlı köyündeniz. Taşı toprağı suyu her yönü ile farklı bir memleket bizim oralar...

Hernekadar memleketçi bir insan olsamda farklı bi memlekete gelin gideceğim inşallah. ama onuda tohatlu yapıcam :)

Tencerem var tavam var tohatluyum havam var şimdilik bu kdar bacılarım..

kızlar yadımınıza ıhtıyacım var benım nısanlım zılelı yakında dugunumz var zılede ama otobus tutma problem oldu bızde erkek tarafı tutar otobusu o yuzden bızımkıler hıc yanasmıyo zılede nasıldır lutfen yardım edın

selamlarrrr
ben de niksarlıyım hemşolar
ailem niksar merkezde, köyümüz de var ayrıca.
ben amasyada işe başladım ve burda da evlendim.
sık sık giderim canım niksarıma
mis gibi havası suyu
ayvazı, çamiçisi, keşfi meydanı, petrol mevkii , derebağı, karşıbağı, dereçayı, melikgazisi d
her yeri ayrı güzel valla

bende almuslulara gelin oldum artik nufus yerim orada. icinde yasamadigim bi evimde var merkezde uzakta olsam da ozluyorum tokati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…