- 18 Aralık 2014
- 61
- 9
- 26
-
- Konu Sahibi aslililili123
bu sene 12. sınıfa geçiyorum. sayısalım. annem babam avukat. ablamda hukuk okuyor. bu yüzden ben de hukuk okusam mı diye düşünmüyor değilim. ben de fizik kimya hiç sevmiyorum ve yapamıyorum. mühendislik tıp mimarlık istemiyorum. tm ye mi geçmeliyim. ama ailem tıpa garanti iş gözüyle b aktıkları için tıp okumamı istiyorlar. ama ben pek sıcak bakmıyorum. tm ye geçmeli miyim? aslında bana kalsa konservatuara giderdim ama malesef ki ailem izin vermiyor. sizce ne yapmalıyım?
ablanda neden denemişler egolarını?bu sene 12. sınıfa geçiyorum. sayısalım. annem babam avukat. ablamda hukuk okuyor. bu yüzden ben de hukuk okusam mı diye düşünmüyor değilim. ben de fizik kimya hiç sevmiyorum ve yapamıyorum. mühendislik tıp mimarlık istemiyorum. tm ye mi geçmeliyim. ama ailem tıpa garanti iş gözüyle b aktıkları için tıp okumamı istiyorlar. ama ben pek sıcak bakmıyorum. tm ye geçmeli miyim? aslında bana kalsa konservatuara giderdim ama malesef ki ailem izin vermiyor. sizce ne yapmalıyım?
unıversıtede bölum okuyup aynı anda muzık egıtımı alabılırsınızbenim asıl isteğim konservatuar ama garanti bi mesleğe ihtiyacım var bunun için önce iyi bi mesleğe sahip olmalıyım. Ama tıp çok zor ve tm ye geçmeli miyim bilemiyorum
ablam kendi istedi. ailem bizim için en iyisini istiyorablanda neden denemişler egolarını?
şüphesiz zaten ailenin sizin için iyisini istediği..ablam kendi istedi. ailem bizim için en iyisini istiyor
uğraşırsam yapıyorum ama çok uğraşmam lazım. istersem başarabilirim ama istediğimi sanmıyorum. anneme babası tek bi şehire gitmesine izin verdiği için tıp okuyamamışşüphesiz zaten ailenin sizin için iyisini istediği..
ancak neden kendileri olmamışlar?
İstediğin ve eğilimin olduğu bölüme yönelmelisin. Yoksa bir ömür kan uyuşmazlığı çekersin.
artı MF yi seçtin diyelim zaten o derslerde başarılı değilmişsin ki, doktor olacağının garantisi var mı?
uğraşırsam yapıyorum ama çok uğraşmam lazım. istersem başarabilirim ama istediğimi sanmıyorum. anneme babası tek bi şehire gitmesine izin verdiği için tıp okuyamamış
lütfen saldırgan sözler kullanmayınkendi okuyamamış seni mi okutacakmış
sevmedigini soyledigin derslerde basarili misin peki? bu onemliailem de hukukçu diye duygusal mı davranıyorum bilemiyorum. tüm hayatımı etkileyeceği için de sürekli aklıma takılıyor