Titriyorum,Titriyorum,Titriyorum:(

mutlaka kan tahlili yaptırmalısın.kan sayımın düşük olabilir.demir eksikliğinden de bunlar olabiliyor.inşallah sadece budur.

dediğim gibi ,ben ellerimin titremesinin sebebini bilmediğim için tedavi ile geçeceğini de düşünemedim açıkçası...yarın veya cuma günü gideceğim inşallah....acaba kalıcı bir tedavi olur mu?...yani tamamen kurtulabilecek miyim?...:çok üzgünüm:

Bu kadar büyük karamsarlıklara kapılmak için biraz erken değilmi.Doktora gitmeden öğrenemezsin neyin ne olduğunu.....

bence bir doktora gitmelisiniz sanirim nörolojiye gitmelisiniz...
ama ihmal etmeyin..belki sinirsel birseydir belkdie nörolojik belkide kan sekerin düsüyordur ama ögrenmenin tek yolu doktora gitmek gecmis olsun

Hemoglobin düşüklüğü veya hipotiroidi durumunuz olabilir..Bence tahlil yaptırmalısınız..İlk gitmeniz gereken yer Dahiliye bölümüdür...Burada hem tiroid hormonlarınıza hem de kan sayımı tahliliniz için istek yapabilir doktor...Duruma göre başka bölümlere yönledirililirsiniz...Geçmiş olsun...

teşekkür ederim cevaplarınız için...yarın kısmetse gideceğim...umarım kurtulabilirim..:Saruboceq:

canım bende de bu sorun var, iş arkadaşlarım arada sırada farkediyorlar,ellerin niye titriyor diye soruyorlar çok dikkatlerini çekiyor,özellikle işyerinde çay falan koyarken birilerine ya da götürürken inanılmaz derecede titriyo ellerim ve farkına varıyorlar bunun. ama sanırım bu psikolojik kökenli bi rahatsızlık çünkü bendede heyecan stres öğeleri yoğun olarak var,sen farkedemesende stres oluyosun ve ellerin bundan titriyor bence,bana sorduklarında bende stresten uykusuzluktan falan deyip geçiştiriyorum ama bayağı bi farkediliyor.sonuçları yazarsan bende faydalanabilirim belki canım çok geçmiş olsun

benim bildiğim kadarıyla,titremeleriniz psikolojik ve
psikoloji de sosyofobi diye adlandırılıyor...
bence kendinize,sağlığınıza zaman ayırıp,uzmandan yardım alın arkadaşım...
sevgiler...

çok az miktarda heyecanlanan ve sosyal bir insanım aslında,sanırım sağlıkla ilgili bir problemim olabilir....yarın da yemeğe misafirim haber verdi..sanırım haftaya kaldı gitmem... :1no2::1no2::1no2: bir an önce doktora gidip kurtulmak istiyorum arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…