- 1 Şubat 2009
- 1.453
- 3
-
- Konu Sahibi aysecikcik
canım bence mutlaka bi doktora görünmelisin saglık ihmale gelmez hiç bişey saglındanda önemli olamaz
aysecikcik canim benimde bir ara böyle bir sorunum olmustu
ellerim titriyordu ama bide bedenime bi sogukluk giriyordu
ev doktoruna gittim kan tahlili yaptik
bana ac kaliyormusun diye sordu tansiyon dusuklugunden dolayi titreme olusabiliyormus onun haricinde kotu bisi cikmamisti zaten
ama farkettim gercektende ac kaldiysam bisey yemediysem o gun cok kalmadan titreme basliyor yine ve biseyler yesemde epeyce bi sure birakmiyor beni:bbo:
Benimde ellerim titrer ama heycanlandığımda ve sinirlendiğimde olur
normalde olmaz,çay servisinde hep olur :) hatta kaynımlar heycanlanma gelin falan diyip gülerler
aslında dr a gitmek lazım ama ihmal ediyoruz:1no2:
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun..
Şikayetinize dair öykünüzü tam anlamıyla bilmek gerek yorum yapabilmek için ..Yaşınız,sizi rahatsız eden durum ve semptomlar ,titreme sıklığı ve periodu gibi..
Genelde psikolojik nedenlere,strese bağlı olmasa da bu gibi üzücü ve heyecan verici durumlarda kasılma ve titremeler çok artar ve ilerlemisini sağlar..ALtında yatan nedeni saptamak lazım devam etmesini engellemek ve durdurmak için.
Günlük işlerinizi yapmanıza engel oluyor ve sizi kısıtlıyorsa mutlaka tıbbı yardım almanız gerekir,sağlığınız açısından..
Rahatlayın,iyi düşünün bol bol dinlenin ve kafeinden uzak durmaya çalışın..
Halledilemeyecek bir problem değil,tıbbı destek alırsanız doktorunuz semptomları belirleyip rahatlıkla iyileştirebilir..
en önemlisi de sizin bunu takıntı haline getirmemeniz..Olumlu düşünün..
Sevgiler
vakit yaratın ve mutlaka doktora görünün.. sinir sisteminizle ilgili bir problem olabilir...
canım bence bir doktora görünmelisin tiroidle veya tansiyonla ilgili bir problemin olabilir..ihmal etme git bir doktora görün..sağlıcakla kal
canım benim annemde vardı titreme
dr a gitti guatr çıktı
genel cerraha gidersen elle muayenede hemen anlar
tabi sende daha farklı bişi olabilir
kendini ihmal etme
işe gidebilmen için önce sağlıklı olman lazım