• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titiz kadınlar külübü buyurun burda

Günlük en çok kullandığınız deterjanlar

• Çamaşır suyu

OY: 66 50,4%
  • Çamaşır suyu katkılı deterjanlar

OY: 29 22,1%
  • Yüzey temizleyiciler

OY: 15 11,5%
  • Arap sabunu

OY: 3 2,3%
  • Sirke

OY: 13 9,9%
  • Kimyasal olmayan deterjanlar

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    131
Ütü yapıyorum :84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
slmmmm bende geldimmm
yarin yapacagim isleri yazim da motive olayim biraz cunku cooook useniyorum :KK14:

oturma odasi toparlanicak toz alincak supurulup silinecek
cocuk odasi toparlanicak kiyafetlerim var onlar katlanip yerlestirilecek supurulup silinecek
yatak odasi toparlanacak tozu alinip supurup silinecek
en son mutfagimi temizlicem cunku isim cok dolaplarimi firinimi ocagimi yag cozucuyle temizleyecem tezgahimi camasir suyuyla temizlicem yerleri supurulup silinecek
banyo yikanacak camasir yikanip asilacak

ayyyy bu islerin hepsini yarin yapabilirmiyim bilmiyorum ama yapabildiklerimi yazarim :KK48:

slmmmm bende geldimmm
yarin yapacagim isleri yazim da motive olayim biraz cunku cooook useniyorum :KK14:

oturma odasi toparlanicak toz alincak supurulup silinecek
cocuk odasi toparlanicak kiyafetlerim var onlar katlanip yerlestirilecek supurulup silinecek
yatak odasi toparlanacak tozu alinip supurup silinecek
en son mutfagimi temizlicem cunku isim cok dolaplarimi firinimi ocagimi yag cozucuyle temizleyecem tezgahimi camasir suyuyla temizlicem yerleri supurulup silinecek
banyo yikanacak camasir yikanip asilacak

ayyyy bu islerin hepsini yarin yapabilirmiyim bilmiyorum ama yapabildiklerimi yazarim :KK48:
Bende merak ettim yaptın mı ?:KK30::cool:

Titizler size bikac sorum var.
Sokak kapisinin eşigine corabiyla basan normal midir?
Tuvaletin sifonuna elini yikadiktan sonra basmak?

slm arkadaşlar komşum amway zoom çok övmüştü bende aldım almaz olaydım kokusu çok berbat zirai ilaç gibi kokuyor kullanan varmı ?acaba bana bozuk olanmı denk geldi yoksa hepsimi öyle

Back
X