• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titiz kadınlar külübü buyurun burda

Günlük en çok kullandığınız deterjanlar

• Çamaşır suyu

OY: 66 50,4%
  • Çamaşır suyu katkılı deterjanlar

OY: 29 22,1%
  • Yüzey temizleyiciler

OY: 15 11,5%
  • Arap sabunu

OY: 3 2,3%
  • Sirke

OY: 13 9,9%
  • Kimyasal olmayan deterjanlar

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    131
bende iyiym canım sağol
sorma bende telaş içindeyim taşınacağım Allah izin verirse bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım

canım benim hayırlı uğurlu olsun allah kolaylık versin inşallah sana yakın zamanda bende tadarım inşallah bu tatlı heyecanı canım

Günaydınlarrr :54::54:
2 gündür rahatsızdım gelemedim :5:

ablacığım günaydın geçmiş olsun üşüttünmü yoksa ablacığım?

canım benim hayırlı uğurlu olsun allah kolaylık versin inşallah sana yakın zamanda bende tadarım inşallah bu tatlı heyecanı canım

ablacığım günaydın geçmiş olsun üşüttünmü yoksa ablacığım?

Canım benim sünüzitim var biraz ilerlemiş ona bağlı olarak sık sık bademçiklerim şiyor :5:

herkese kocaman günaydınlar hayırlı sabahlar bugün öğleden sonra kardeşimin kep töreni var liseden mezun oluyo

daha sonra banka ya gidicez eşimle ipotek li ev için görüşmeye eşim orayı alalım diyo bakalım nasip artık çok çok dua edin ne olur dualarınıza ihtiyacım var

herkese kocaman günaydınlar hayırlı sabahlar bugün öğleden sonra kardeşimin kep töreni var liseden mezun oluyo

daha sonra banka ya gidicez eşimle ipotek li ev için görüşmeye eşim orayı alalım diyo bakalım nasip artık çok çok dua edin ne olur dualarınıza ihtiyacım var

meraba canım, hayırlısı olsun inşallah

Uzun zamandır giremedim kızlar kusura bakmayın il dışındaydım hafta sonu geldim ev toz duman olmuş evde eşim vardı :27:

Günaydınlar hayırlı mutlu sabahlar :16:
Bu gün ütüyü bitirmek istiyorum:31:

Kahvaltıyı yaptık şimdi mutfağı toplayıp market işimi yapacağım:16:
Bu gün karne günü bende çoçuklar gibi heycanla bekliyorum:16:

Mutfağı topladım maRket işim tamam yemği yaptım çamaşır yıkanıyor ama hale ütüye başlayamadım:18:

$image.webp
:9::9::9::9:

Günaydin..
Bende bugün tembellik var,:31: hava cok güzel gezme havasi varken temizlik zor geliyor :)
Önce yatak odasini toparlamam gerek sonra mutfak, camasirlar, en son toz ve kapi silme..
Yazarken bile gözümde büyüdü

Günaydin..
Bende bugün tembellik var,:31: hava cok güzel gezme havasi varken temizlik zor geliyor :)
Önce yatak odasini toparlamam gerek sonra mutfak, camasirlar, en son toz ve kapi silme..
Yazarken bile gözümde büyüdü

Hoş geldin canım hadi biraz hareketlenenip bitirip işlerimizi kendimizi dışarıatalım büyümesin zor değil yeterki iste:34:

Selam cnm isleri kisa bi Zaman icersinde bitirdim, simdi hazirlanip
güzel havanin tadini cikaricam..

Temizlik bittikten sonra bi rahatlik geliyor ki sorma:1:

Selam cnm isleri kisa bi Zaman icersinde bitirdim, simdi hazirlanip
güzel havanin tadini cikaricam..

Temizlik bittikten sonra bi rahatlik geliyor ki sorma:1:

Öyle canım benimde işler bitti yemeğimi yaptım dediğin gibi şimdi küçük bir yürüyüş bizi tazeleyecek :16:

Back
X