- 23 Eylül 2013
- 24.710
- 50.860
- 798
Bende artık kendim yapmak istiyorum şimdi yardımcı geliyor arada bir![]()
Ben yardımcı çağıramıyorum
Eve gidincede dinlenmek istiyorum.
işlerde birikiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende artık kendim yapmak istiyorum şimdi yardımcı geliyor arada bir![]()
Güvenilir birini bulsan sen yokken temizler diyecem ama benim gibiysen aklın evde kalırBen yardımcı çağıramıyorum
Eve gidincede dinlenmek istiyorum.
işlerde birikiyor.
Güvenilir birini bulsan sen yokken temizler diyecem ama benim gibiysen aklın evde kalır![]()
Eğer yardımcıyla frekansınız tutarsa öyle olmuyor inan yeterki tutsun, ilk zamanlar dediğim gibi bir huzursuzluk yaşadım arkasında geziyordum ama zaman geçtikce benim nasıl bir düzene sahip olduğunu çözünce o bile bilir nasıl bir düzende iş görecegini bende aileden biriyle yapamam galibaBaşkasını istemiyorum.
Yani çok kez düşündüm cagırmayı ama
annem bile yardım etse huzursuz oluyorum.
ilk tasındığım da görümcem geldi yardıma
istemedim açıkcası her odaya girmesine
belli etmedim ama anladı yüzüm düştü.
esyaların yerlerini bilmediğinden kafasına göre yapıyordu arkasından ben düzeltiyordum.
yada şu şöyle mi diye soruyordu ona anlatırken benim yaptığım iş kalıyordu.
ben tek takılmayı seviyorum.
Çok yazdım aboooow![]()
Eğer yardımcıyla frekansınız tutarsa öyle olmuyor inan yeterki tutsun, ilk zamanlar dediğim gibi bir huzursuzluk yaşadım arkasında geziyordum ama zaman geçtikce benim nasıl bir düzene sahip olduğunu çözünce o bile bilir nasıl bir düzende iş görecegini bende aileden biriyle yapamam galiba
Aslında hepimiz yapabiliriz yeterki hayatıma bir hareket gelsin diye bende istiyorumYardımcıyı sadece ütü ve cam için cagırabilirim.
Aslında üşengeç olmasam yardımcıya gerek yok
Aslında hepimiz yapabiliriz yeterki hayatıma bir hareket gelsin diye bende istiyorum
Benim sorunum annemin titizlik hastalığı bizi bezdirmistibilinç altım temizlige cok karşı duruyor
yaparsam çok fena dalarım
![]()
Bizi ölü taklidi kurtarırmı nereye kadar yapalım sonuda kalkıp paşa paşa yapacagız diyosunBen mecbur yapıcam yanı evde oturacak yer kalmıcak diyim sen anla :)
misafir gelse ölü taklidi yaparım o derece![]()
Bizi ölü taklidi kurtarırmı nereye kadar yapalım sonuda kalkıp paşa paşa yapacagız diyosun
çocuk var mı![]()
9 aylık kızım var :)
eve gidince girişicem işlere artık yarın yaptıklarımı yazarım :)
Canım daha ne olsun....Dün yine pek iş yapamadım
mutfagı toparladım
yemek yaptım
çamaşır yıkadım
oturma odasını topladım.
sonra film izledik.
bugün süpürücem heryeri.