Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce hediye kazananlar keşke ilgili konularda fotoğraf paylaşsa da yarışmalara keyif bizde de moral olsalar...
Cok iyi olurdu ama hediyeler gelmediki daha..Adres bile veremedikDaha önce hediye kazananlar keşke ilgili konularda fotoğraf paylaşsa da yarışmalara keyif bizde de moral olsalar...
Cok iyi olurdu ama hediyeler gelmediki daha..Adres bile veremedik
Hala katılmadıysanız Tişörtün Tarihçesi'ne tıklayın, ordaki soruyu cevaplayınnereden katılım ypıyoruz
Birkac yarisma önce kazanmistim oysakikazanın da :)
Hemşom yedek listesinde adın varDemek yedeklere gerek kalmadı asıl talihliler haklarını aldılarBirkac yarisma önce kazanmistim oysaki
canim muhabbet olsun diye yazmistim aslinda..Derdim hediye pesinde kosmak degil...Uzatmakta istemiyorum ama yedektekilerde kazanmisti o yarismada..neyse dedigim gibi öylesine yazmistim..unutalimHemşom yedek listesinde adın varDemek yedeklere gerek kalmadı asıl talihliler haklarını aldılar
Canım bilgim olduğu için söylemedim yanlış anlama normal bir üye gibi fikrimi söyledimSen daha iyi bilirsin.canim muhabbet olsun diye yazmistim aslinda..Derdim hediye pesinde kosmak degil...Uzatmakta istemiyorum ama yedektekilerde kazanmisti o yarismada..neyse dedigim gibi öylesine yazmistim..unutalim
Ama evet haklisin pegasus,O yarismada toplam 26 kisiye verilecekti hediye.Yedek yoktu yani ve ismi aciklanan 26 kisi kazananlardi.Kazen ilgilenecektir bu durumla.Kesin bir karisiklik olmustur.Sonucta kazanan sansli isen almalisin hediyenicanim muhabbet olsun diye yazmistim aslinda..Derdim hediye pesinde kosmak degil...Uzatmakta istemiyorum ama yedektekilerde kazanmisti o yarismada..neyse dedigim gibi öylesine yazmistim..unutalim
Birkac yarisma önce kazanmistim oysaki
XXX bey,
Kazanan talihlilerden, T. C. ve H. K. (bu sizsiniz) dışında hepsinin adres bilgilerine ulaştım ve kargoya verdik.
Bilginize…
merhabaMerhaba,
Firmadan hediye gönderimi sonrasında ;
Adresinizi oraya girmemişsiniz şeklinde bizimle bilgi paylaşıldı. Bana yollanan e-posta bu şekilde. Bende H.K kimdir bilemiyorum çünkü e-posta adresiniz E.K. şeklinde. Deşifre etmemek için baş harfleri kullandım. Yani H.K. ile E.K nın aynı kişi olduğunu bilmediğimden kim olduğunuzu bulamadım. Oraya adres girdiniz mi ?
Bir diğer konu o yarışmada ödül çok fazla olduğu için yedek liste yoktu asıllar hediyeklerin birinci bölümünü, yedeklerde ikinci bölümünü aldı. Bu sebeple yedekler bile hediye aldı yanlış cümle olur.
Yok canım nıye alınayım...Canım bilgim olduğu için söylemedim yanlış anlama normal bir üye gibi fikrimi söyledimSen daha iyi bilirsin.
Bilgim olmadan atladım ortalığı karıştırdımHediyenizi güle güle kullanınÇok şeker hediyeler hiç kıskanmadımYok canım nıye alınayım...
Teşekkür ederım canım benımBilgim olmadan atladım ortalığı karıştırdımHediyenizi güle güle kullanınÇok şeker hediyeler hiç kıskanmadım