Tişörtün tarihçesi !

Tişörtün tarihçesi !

Doğru tahmin eden şanslı, 20 tişört sever üyeye KUUP Tişörtlerinden beğendiği 1 adet tişörtü gönderiyoruz ( :
Katılan az galiba, iyi iyiiii "el ovuşturan smiley":-) biz bize yeteriz, 20 Tişört'ü aramızda kardeş Payı yaparız:KK8:

yine tüm şanssızlığım ile katılmış bulunuyorum:KK53::KK53::KK53:
kuvvetle muhtemel yine şanssızlık ipini göğüsleyenlerden oliciiiimm:KK71::KK71::KK71::KK53:

Hemşom yedek listesinde adın var:KK39:Demek yedeklere gerek kalmadı asıl talihliler haklarını aldılar:KK19:
canim muhabbet olsun diye yazmistim aslinda..Derdim hediye pesinde kosmak degil...Uzatmakta istemiyorum ama yedektekilerde kazanmisti o yarismada..neyse dedigim gibi öylesine yazmistim..unutalim:KK66:

canim muhabbet olsun diye yazmistim aslinda..Derdim hediye pesinde kosmak degil...Uzatmakta istemiyorum ama yedektekilerde kazanmisti o yarismada..neyse dedigim gibi öylesine yazmistim..unutalim:KK66:
Canım bilgim olduğu için söylemedim yanlış anlama normal bir üye gibi fikrimi söyledim:KK19:Sen daha iyi bilirsin.:KK39:

Ama evet haklisin pegasus,O yarismada toplam 26 kisiye verilecekti hediye.Yedek yoktu yani ve ismi aciklanan 26 kisi kazananlardi.Kazen ilgilenecektir bu durumla.Kesin bir karisiklik olmustur.Sonucta kazanan sansli isen almalisin hediyeni

Birkac yarisma önce kazanmistim oysaki:KK56:

Merhaba,
Firmadan hediye gönderimi sonrasında ;

XXX bey,

Kazanan talihlilerden, T. C. ve H. K. (bu sizsiniz) dışında hepsinin adres bilgilerine ulaştım ve kargoya verdik.

Bilginize…

Adresinizi oraya girmemişsiniz şeklinde bizimle bilgi paylaşıldı. Bana yollanan e-posta bu şekilde. Bende H.K kimdir bilemiyorum çünkü e-posta adresiniz E.K. şeklinde. Deşifre etmemek için baş harfleri kullandım. Yani H.K. ile E.K nın aynı kişi olduğunu bilmediğimden kim olduğunuzu bulamadım. Oraya adres girdiniz mi ?

Bir diğer konu o yarışmada ödül çok fazla olduğu için yedek liste yoktu asıllar hediyeklerin birinci bölümünü, yedeklerde ikinci bölümünü aldı. Bu sebeple yedekler bile hediye aldı yanlış cümle olur.

Merhaba,
Firmadan hediye gönderimi sonrasında ;

Adresinizi oraya girmemişsiniz şeklinde bizimle bilgi paylaşıldı. Bana yollanan e-posta bu şekilde. Bende H.K kimdir bilemiyorum çünkü e-posta adresiniz E.K. şeklinde. Deşifre etmemek için baş harfleri kullandım. Yani H.K. ile E.K nın aynı kişi olduğunu bilmediğimden kim olduğunuzu bulamadım. Oraya adres girdiniz mi ?

Bir diğer konu o yarışmada ödül çok fazla olduğu için yedek liste yoktu asıllar hediyeklerin birinci bölümünü, yedeklerde ikinci bölümünü aldı. Bu sebeple yedekler bile hediye aldı yanlış cümle olur.
merhaba
daha once ozeldende yazmistim..yurt disinda oldugumdan hediyenin turkiyeden bir adrese gönderilmesini istemistim..kayit yaparkende kendi mail adresimi fakat gönderilecek kisinin isim ve telini paylasmistim..adres verip vermedigimi hatirlamiyorum acikcasi...
mail yoluyla ulasirlar diye dusunmustum...

diger konuya gelince yedekler" bile" hediye aldi yazmadim..o yarismada yedek olmadigini bildigimden yedeklerde kazanmisti yazdim...
tesekkurler ilgilendiginiz icin
iyi gunler...

X