Tişörtün tarihçesi !

Tişörtün tarihçesi !

Doğru tahmin eden şanslı, 20 tişört sever üyeye KUUP Tişörtlerinden beğendiği 1 adet tişörtü gönderiyoruz ( :
Bendee kazanmisimm aaa moral oldu bana cok sevindim ama bu adresi falan nereye gonderiyoruz bizimle iletisime gecin diye mesaj gelmis onumu cevapliycam biri yardimci olabilirmii arkadaslarr

T shirtim geldi Teşekkürler KK ve Kuup :) kurbağalı seçmiştim çok eğlenceli bir görüntüsü var :)

Benimki de geldi, çok güzel, güzel notunuz için teşekkürler KADINLAR KÜLÜBÜ ve KUUP

Eklentiler

• IMAG6613.jpg
    IMAG6613.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 109
Benimde hediyem geldii ..... hem hediyem hemde notunuz icin çooook tesekkurr ederiimm Kadinlar kulubuu ve kuup BA YİL DİM .... :)

Merhaba,
Tshirt elimize ulaştı ben özellikle eşim için istemiştim eşim e sürpriz yaptım çok beğendik tshirt gerçekten denildiği gibi uzerimiz de yok gibi hafif ince terleme yapmıyor rüzgar i içine kadar işliyor bu tarz yarışmaların tekrar i olsun tabiki de eşim beğendik ten sonra aynı tshirt den bn de siparis verdim hem bizim için hem firma için Reklam referans oluyor teşekkür ederiz

Herkese merhaba.. kazandimmm.. urunum en kisa surede elime ulasti..hatta o kd ilgili bir firmaki ben tatildeyken eve gelmis adresten firmaya geri gidincede hmn aradilar bir sorunmu var begenmedinizmi diye..bulundugum yerin adresini verdim oraya gonderdiler..tisortume bayildimmm..bu yarismayi düzenlenip bize boyle güzel hediyeler alma sansini veren kadinlar klubu vip ve tabiki kuup.com cokkk tesekkurler..bir dhaki yarışmalarda görüşmek uzereee :)))

Merhaba,
Hediyem hemen geldi. Ben kesinlikle bayıldım.. Öncelikle yumuşacık varlığı bile belli değil bu sıcaklarda inanılmaz yararı oluyor.. Çok memnun kaldım. Yarışmayı kazandığıma tişört elime geçince daha çok sevindim diyebilirim:KK51:
Yarışmalar devam etmeli, en sevdiğim en çok eğlendiğim kısımlar yarışmalar benim :KK51: Sevdiğin, her gün istisnasız girdiğin siteden hediye almak çok hoş bir duygu.. Üzerinde ki yazıyı saklayacağım :KK51:Çok hoş anlamlı bir anı oldu benim için :KK36:
Yedeklerde olduğum için de sık sık asıl yarışmacılar ne zaman girmiş diye baktığımı ve inşallah süreleri dolana kadar girmezler diye dua ettiğimi de itiraf ediyorum:KK70:

X