Tırtlatmaya az kaldı doktorum nerde?

Zaten babasi icin gelmesin demiyor, kardesi gitmiyormus evlenene kadar sende kalayım diyormuş, tartışmalarda kufurde ediyormuş. Kardesse kardeşliğini bilecek.
Ben zaten savunmadim. Evli bir çiftin yanında uzun süre kalinmaz. Eside kisasa kisas yapip kendi ailesine yediriyor şaka gibi. Beş parası olmayanlar evlenmeye kalkiyor ne tuhaf hayatlar var

Ben zaten savunmadim. Evli bir çiftin yanında uzun süre kalinmaz. Eside kisasa kisas yapip kendi ailesine yediriyor şaka gibi. Beş parası olmayanlar evlenmeye kalkiyor ne tuhaf hayatlar var
Neden o raddeye geldiniz bilemedim demiştiniz ya o yuzden yazdim, savunmadiginizin farkindayim.☺☺

Babam ameliyat olacak o yüzden kardeşimi şimdi gönderirsem küsüp gelmez ameliyatı benim sehrimde olacak riskli bir ameliyat o yüzden şimdi bu kadar sert olamam
Haklısınız, hastalık başka şey. Aslında babanız da sizi sömürenlere engel olmamış. Yine de sonradan pişman olmamak için bu yüzleşmeyi ertelemek daha iyi. Kardeşinizi huzursuz edin, kendisi gitsin. Bu kadar nankör olmasa neyse de söylediğiniz tabloya göre sizin desteğinizi hak etmiyor.
Mesela odasını başka eşyalarla doldurun. Ya da eşinizin çocuğu eve gelecek olsun, kardeşinize yer kalmasın.

Siz ne yaparsanız yapın sizi takmadıkları için ciddiye almıyorlar.Çünkü sizi lafla sözle kızmayla sindirmişler.
İş eşine düşüyor .O soğuk kötü davranacak rahatsızlığını dillendirecek ,gerekirse sizinle onların yanında tartışacak anca anlarlar.
Valla bizimkiler de beni takmadıklarından tepeme çıkmışlardı.
Eşimde benim için ses çıkarmıyordu.
Sonunda birgün biz bir tartışma yaoarken onlarda müdahil oldu.Eşimde onlarada kızdı .Hep sizin yüzünüzden böyle oluyor.Sizin yüzünüzden aile olamıyoruz diye çıkıştı.Küstüler gelmediler.Özür dilesin de eskisi gibi olsun diye uğraştılar ama biz mesafe koyduk.Ve o mesafeyi hiç bozmadık.
Ailede olsa herkes yerini bilmeli.Artık siz ayrı bir ailesiniz bunu anlamaları için mesafe şart.

Boşuna ugrasmis babaniz. Öldüklerinde avukata gidin, ahiretten izlesinler yaptiklarinin boşa çikmasini.

Başka kişiye satıp geri alınca bozulmuyor ki. Direkt üstüne tapulayınca bozuluyor mahkemede
Dönüp dolasip kardese geliyor ev farketmez, gelmese de farketmez aslinda, aradaki islemlerin muvazaali oldugunu ispat yontemleri var. Sadece bir yontem var dava acilmasini engelleyecek, daha dogrusu davanin reddini saglayacak onuda burada yazip erkeklere yol gostermem :)

Eksik yazmışım sinirle çocukları derken kaynanamların başka çocukları var demek istemiştim ama hep esimveriyor ailesine para

Ben çocukları olduğunu anlamadım. Tabi çocuğuysa durum farklı. Annesi babasına falan yardım ediyor sürekli zannettim. İşte herkesin şartları farklı.
Siz doğru anlamışsınız. Orda çocukları öğretmen hemşire dediğim kişiler kaynanamın çocukları doktor hemşire ama hep eşim para veriyor biz yakınız diye demek istemiştim

Kardeşiniz ve aileninizin rahatlığı ciddi mana da rahatsız edici ... Benim ailem 2 senedir evime uğramadığı halde eşim paranoyak gibi karismasinlar diyor vs kaldı ki bende çalışan kadınım ,eşiniz maşallah çok sabırlı adammış . Kardeşiniz de yüzsüz kusuruma bakmayın ailenizde anneniz babanız hiç mi laf etmiyor enteresan insan haya eder... Üniversiteyi dayımın zoru ile onlarda okudum ,bana destek olmak için yurtta kalmama izin vermediler ben ona rağmen her gece kafamı yastığa koyarken vicdan azabı çekiyordum ,herşeyi 18 yaşında düşünerek ... Kaldı ki eşinin gözüne batmayayim diye tuvaletlerine dek yıkar,çocuklarına bakardim ve kendi harcliklarimla bile birşeyler hediye alırdım ne bileyim halen dua ederim onlara ,buarada ben yetim olduğum için benden sonra dayımın rızkı da herşeyi de tonlarca arttı ...vs ama demem su ben bile onlar istediği halde kalmama rağmen biran önce okulu hatasız bitireyim de kimseye yük olmayayim derdinde idim ama ne bileyim enişte evinde bu kadar cirit atmaya hevesli olmak tuhaff

Kardeşime biraz önce ablacım planın ne dedim bu evde ben mi fazlalığım dedi kavga etti benimle işim olsa zaten giderim param yok diyor ama şimdi saydım 6 aydır bizde Allahım ben mi derdimi anlatamıyorum
Evet deseydiniz keşke. Seni ben doğurmadım, sana bakmakla mesul değilim, bu adam da senin baban değil. Burası benim evim, 6 aylık misafirlik olmaz deseydiniz.

Siz doğru anlamışsınız. Orda çocukları öğretmen hemşire dediğim kişiler kaynanamın çocukları doktor hemşire ama hep eşim para veriyor biz yakınız diye demek istemiştim
Bu konuya ses çıkaramama nedeniniz de kendi aileniz. Evlilikte her şey karşılıklı. Sizin aileniz evliliğinizi umursamayıp 6 ay sizin evde kalırsa eşinizin de kendi ailesine yardımlarına bir şey diyemezsiniz. Babanızın ameliyatına çok yoktur umarım. O zamana kadar bekleyin, sonrasında da ciddi bir konuşma yapın. Küsen küssün ama siz kamburlarınızdan kurtulun. Eşinize de aynen bunu söylersiniz, kök aileler artık yerini bilmeli.

Aynen öyle vallahi beni çok iyi anlamışsınız ses cikartamıyorum çünkü adam aylarca senin kardeşine bakıyoruz derse bişey diyemem. Evlenirken de ben bişey alamadım çünkü babam için çektiğim krediler üzerindeydi evi ben gecindiriyordum ve inanın aylık 50 lir bile kalmıyordu bana . Eşim kredi çekti ve benim almam gerekenleride o aldı ama şimdi o krediyi birlikte ödüyoruz ha ben almışım ha o ama benim kredi hakkım olmadığı için o almış sayılıyor. Tabi herşeyi onlar yapıyor diye kuaför e bile gidemedim utancımdan çok masraf olmayayım yük olmayayim onlara diye nitekim saçımda makyajında mahvoldu. Aklıma geldikçe aglayasim geliyor

Umarım böyle bi babayla gorusmuyosunuzdur artık

Umarım böyle bi babayla gorusmuyosunuzdur artık
Bayramdan bayrama , bazen kandillerde arıyorum . Esas o bana kırgın , kardeşini kıskanır mıymış bir abla . Beni okutmuş , yetmez miymiş ? Her ay çuvallar dolusu parayı kocama yediriyormuşum komik geliyor artık .

Benim babanın yanında melek gibi adam kalır gene de
Allah sana da sabır versin, gerçekten işimiz çok zor . Her gün kırılacak , acını tekrardan hatırlatacak bir şey muhakkak karşına çıkıyor . Ayın 15’inde 5000 TL maaşı hesapta görünce çuvallar dolusu lafı aklıma gelecek

Boşuna ugrasmis babaniz. Öldüklerinde avukata gidin, ahiretten izlesinler yaptiklarinin boşa çikmasini.
Hiç gitmeyi düşünmüyorum, çünkü kardeşim mallarıma el koydu diyecek bir de . Onunla uğraşamam diyorum . Annem almazsan sütümü helal etmem demiş , o yüzden mecburen kabul etmiş beyefendi
Allah kazancıma bereket versin inşallah diyorum .

Benimki hiç hayatımda olmadı 5 kuruş nafakasını almadım 1 lirasını yemedim. Annem baktı yetiştirdi üniversite okuttu. İlk kez 26 yaşında karşılaştım beni lüks yaşamakla suçladı akıllara zarargene bir sildim yaşım 43 hala görmedim 10 yaşında kızım var hiç görmedi. Ha umrumda mı yokkkkben gayet mutluyum o düşünsün

Allah mutluluğunu daim etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…