Tiroit ve Gebelik

Asiasena

Anne 💜 öğretmen💜 kedisever 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
2.509
5.626
358
38
Kayseri
İyi geceler, 3 ay önce tiroit ameliyatı oldum tiroit tamamen alındı, hipotroit gelişti tabi akabinde, şuan ilaç düzenlemesi yapılıyor, ben bu süreçte çok kilo aldım, çok sinirliyim, çabuk yoruluyorum unutuyorum vs vs. Size sorum bambaşka bişey, 9 senedir eşimin ailesi ile beraber oturuyoruz, 2 evladım var, bu sene ayrı eve çıkacağız inşallah, eşim diyor ki evimize çıkalım kendimize gelelim, dinlenelim yapamadığımız ne varsa yapıp tadını çıkaralım ama sonra üçüncü çocuğumuz olsun mu? Bana da mantıklı geliyor açıkçası çünkü ne hamilelikler ne doğum ve büyütme konusunda söz sahibi olamadım hep müdahele hep müdahele. Keyfini çıkara çıkara üçüncü evlat sahibi olmak istiyorum doğrusu. Aklımı karıştıran şey ise sağlık durumu bu şekildeyken hamilelikte, bebekte sonrasında bi sorun olur mu, tiroiti olmayan ama anne olan var mı, bir sorun yaşadınız mı?

Bu devirde 3 çocuk cesareti... Ben edemezdim sanırım.
Bence 2 güzel evladinizla yeniden kurduğunuz düzenin keyfini çıkarın.
Ayrıca tiroid hamilelige engel değil. Sadece dikkat etmek gerekiyor. Geçmiş olsun.

Tiroidlerim alınmadı ama hem hasimato hem de hipotiroid hastasıyım ama elhamdülillah iki kızım var. Ilaclarinizi düzenli kullandıktan sonra neden olmasın? Allah gönlünüze göre hayırlı bir evlat nasip etsin. ❤❤❤❤

Bu devirde 3 çocuk cesareti... Ben edemezdim sanırım.
Bence 2 güzel evladinizla yeniden kurduğunuz düzenin keyfini çıkarın.
Ayrıca tiroid hamilelige engel değil. Sadece dikkat etmek gerekiyor. Geçmiş olsun.
İki yavrum da çok kalabalık ailede olduğu için ben pek anneliğimi anlayamadım, sanırım onun için kendi başıma bi evlat sahibi daha olmak istiyorum, ama çok haklısınız bu devirde öyle zor ki..

Tiroidlerim alınmadı ama hem hasimato hem de hipotiroid hastasıyım ama elhamdülillah iki kızım var. Ilaclarinizi düzenli kullandıktan sonra neden olmasın? Allah gönlünüze göre hayırlı bir evlat nasip etsin. ❤❤❤❤
Çok geçmiş olsun, Allahım size bağışlasın kızlarınızı, mutlaka doktora danışacağım zaten de öyle bi durum olursa, yine de yaşayanlardan öğrenmek istiyor insan, özel eğitim öğretmeniyim, gördüklerim de çok etkili oldu bunları düşünmeme...

Back
X