Ben de troid hastasıyım. Tiroidim az çalışıyor. Levotiron kullanıyorum. Şuanda 17 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce ilacımı kullanıyordum. Değerlerim normalken hamile kaldım. Ve hamileliğe bağlı olarak doz artımı yapıldı. Hiç korkma, değerlerin ilaçla düzelir ve hamile kalırsın. Çok şükür ben 5. Aydayım ve hiç sorun yaşamadım :) inşallah sağlıkla hamile kalırsın sen de:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de troid hastasıyım. Tiroidim az çalışıyor. Levotiron kullanıyorum. Şuanda 17 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce ilacımı kullanıyordum. Değerlerim normalken hamile kaldım. Ve hamileliğe bağlı olarak doz artımı yapıldı. Hiç korkma, değerlerin ilaçla düzelir ve hamile kalırsın. Çok şükür ben 5. Aydayım ve hiç sorun yaşamadım :) inşallah sağlıkla hamile kalırsın sen de:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim adet olmama sebebimiz yumurtlarin yeterince buyumeyip catlamamasi zaten ben surekli adet oluyordum hergun duzenlesin diye bana dogum kontrol hapi verdi 1 yil ictim icmez olsaydim hayatimi mafetti biraktim 1 yildir adet olmuyorum bebegim olabilirdi icmeseydim ilaci zaten dogum kontrol haplari surekli kullanimda kisirlikta yapiyomus ogrendim kadariyla hicbir tedavi uygulamiyor bekle diyor ne yazikki uzgun durumdayim hamileleri falan gordukce bebekleri moralim sifir.. Sen evleneli ne kadar oldu canim ?
galaxsy s 4
canım pko için soğan kürü yap bana çok iyi geldi sonrada yumurtaların büyüsün die bal tarçın çörek otu denersin sorcağın bişey olursa yardımcı olurum sana ben denedim bilgim var inş hepimizin bebişleri olurda burda seviniriz
canım ben birazcık araştırdım koru hastanesini çok beğeniyolar ordaki bütün doktorlar iyimiş hatta bütün çalışanlar çok iyimiş çağ hastanesi erol bayraktar
Op.Dr.Ebru ZÜLFİKAROĞLU
Doktor - Ankara
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı - Jinekolog bide bu var canım bi bak bunlara daha bulursam yazarım.ama herkes korudan çok memnun sana yakınmı bilmem onun üstünde dur derim ben en azından 1 kere dene
canım ben evnelei 2 ay oldu daha.bende 13 yıl diane 35 içtim bende korunmuyorum benimde cocugum olmuyor suan esimde varikosel cıktıbenimde rahimde perde var pko hasimato troid var.ne güzel adet olyomussun canım yasonradan böyle adetleri düzensizlesenlerde var pkolularda.Allah yardımcın olsun gülüm.yas kac benim 29
canım bide inofolic iç içmiyosan folik asit ve insülin direncini düsürüyo builac pkolulara dogal yoldan hamile kalmayı kolaylastırıyor hamile kalan cok bu ilaçla bi kullan canım ben 3 aydır içiyorum bana cok etki etmedi ama hala içiyorum benimki agır pko.ben cocuklugumdan beri hiç ilaçsız adet olmuyorum
canım sogan kürünü gecen ayyaptım bal tarcın cörek otunuda yumurtam 15mm de kaldı büyümedi klomende içmiştim günde 3 tane büyümedi.doktor daha klomen vermeyelim fayda etmiyor dedi iğneye gecek.rahimde perde cıktı oda düsüğe erken doguma sebep olyomus ondan bu ay hiç bi kür yapmadım bu ay.önümüzdeki ay incir kürü yapmayı düsünüyorum yada testeredisli aslan pencesini canım.cok tesekkür ederim canım sorarım tabi
canım bende ankaradayımda bu doktorlar nasılmıs ya muayene ücretleri ne kadar peki bende iyi bir doktor arıyom bende hacettepe gürkan bozdagı düsünmüştüm suan etlik lokman hekim aysun hanıma gidiyorum ondanda memnunum
canım ben birazcık araştırdım koru hastanesini çok beğeniyolar ordaki bütün doktorlar iyimiş hatta bütün çalışanlar çok iyimiş çağ hastanesi erol bayraktar
Op.Dr.Ebru ZÜLFİKAROĞLU
Doktor - Ankara
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı - Jinekolog bide bu var canım bi bak bunlara daha bulursam yazarım.ama herkes korudan çok memnun sana yakınmı bilmem onun üstünde dur derim ben en azından 1 kere dene
canım sogan kürünü gecen ayyaptım bal tarcın cörek otunuda yumurtam 15mm de kaldı büyümedi klomende içmiştim günde 3 tane büyümedi.doktor daha klomen vermeyelim fayda etmiyor dedi iğneye gecek.rahimde perde cıktı oda düsüğe erken doguma sebep olyomus ondan bu ay hiç bi kür yapmadım bu ay.önümüzdeki ay incir kürü yapmayı düsünüyorum yada testeredisli aslan pencesini canım.cok tesekkür ederim canım sorarım tabi
canım bende ankaradayımda bu doktorlar nasılmıs ya muayene ücretleri ne kadar peki bende iyi bir doktor arıyom bende hacettepe gürkan bozdagı düsünmüştüm suan etlik lokman hekim aysun hanıma gidiyorum ondanda memnunum
Op.Dr.Ebru ZÜLFİKAROĞLU
Doktor - Ankara
Canim sana tedaviyi hemen baslamislar ozelemi gidiyosun
galaxsy s 4
canım ben daha yeni öğrendim bulunduğum yer çok küçük bi yer bide çalışıyorum en yakın özel 2 saat bide buranın kadın doğum uzmanı çok iyi normalde özele gidiyodum bu sefer devlet hastanesine gittim çok ilgili bi doktor ve bilgili duruma göre hareket etçem şimdilik memnunum doktordan
canım bende kullandım inofolikten ama sen yanlış kullanıyosun günde 2 defa aç karnına bide 1 bardak suya 2 tane atılıyo 1 haftada bitiyo bana doktorum böyle tavsiye etti.bence böyle kullan bana fazla gelmişti çok araştırdım bütün doktorlar böyle kullanmayı tavsiye ediyorlar.
Levotiron hamileyken kullaniminda sakinca var mi acaba. Bir de kg verdirdi mi size bu ilac? Cevap verrsenz sevnrm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş isteyen herkese nasip eder Allahım bende aynı ilaçtan kullanmaya yeni başladım.peki hemen hamile kalabildiniz mi
Levotiron kullanmazsam bebeğe zararlı.Tiroid çalışmaz ve zeka geriliği olur, Allah korusun.. Hamileyken mutlaka kullanılacak. Hatta doz artımı bile yapılıyor...
Kilo verdirmedi bana. Neysem oyum..
Tesekkurler cevap verdiginiz icin.
Doktor bana bisey demedi daha ama biryerde okudum omurlukmus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladim canim deneyim bi bakalim faydasi olucak mi benim pko dogustan varmis doktor oyle dedi canim senin tedaviye nasil basladi 2 ay oldu evleneli diyosun ?
galaxsy s 4
canım ben izmirdenim o kadar detaylı bilmiyorum ama araştırırım bulabilirsem yazarım sanada
Canim ben evlenmeden oncede kontrollere gidiyordum.gebe kalmada zorlanacagimi doktorlarda soyluyordu ondan beklemedim tedaviye basladim hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?