canım 6 aylık denemeye rağmen olmayınca adetin 3. günü kadın doğuma gittim hormon testi yaptırdım tsh 5.14 çıktı dahiliyeye sevketti adetin 6. günü ordaki testte de 3 küsürlerde çıktı tabii antikor değerlerim de yüksek haşimatodan dolayı düşük dozla başlattı doktor haftaya gidicem değerlerime göre doz ayarlaması yapılacak
Anladim cnim bebek icin tedaviye baslamadi mi peki ?
galaxsy s 4
hayır başlamadı hemen dahiliyeye sevketti zaten pek ilgili değildi memnun da kalmadım ama ben kendim hamile kalmaya yardımcı folik asit inofolic alıp kullanmaya başladım (tabii aç içilmesi gerekirken tok içmişim) arıca da soğan kürü yaptım yarın bitiyor inş. gerisi takdiri İlahi...
Bu folikasit ne canim ne ise yariyor ?
galaxsy s 4
bu folik asit pko lularda hamile kalmaya yardımcı canım genelde doktorlar veriyormuş ama benimki vermeyince kendim alıp başladım hatta pko lu olmayanlarda kullanabiliyor vitamin zaten zararı yok
Ucreti ne canim bakalim deneyeyim yarari olucak mi
galaxsy s 4
diğerlerine göre pahalı ben 17.50 tl ye aldım içinde 30 tane var toz şeklinde 1 bardak suya karıştırıp içiyorum sabah akşam 1 er tane böylece 1 paket 15 günde bitiyor sende pko var mı pkonun seviyesine göre sabah akşam 2 şer tane içenler var
Evet canim zaten bu yuzden bebegim olmuyor benim doktra gidicem buyuk doguma bakl ne dicekler tedaviye baslasa bebek icin cok sevinecem ama baslamiyor 1 yil olmadan.
galaxsy s 4
evet canım başlamıyorlar ama sen yinede ısrar et yumurta takibi yaptırmak istiyorum de zaman kaybetmek istemiyorum de sonuçta ortada bir sıkıntı varken beklemk zaman kaybı oluyor doktorlar niye anlamaz ki bunu
Gecmis olsun canim bende oyleyim evleneli 9 ay oldu ama bebegim de olmuyor
galaxsy s 4
canım adet olamamanın sebebi hipotroiddenmi ben cocukluktan beri ilaçla olyom pko var bide bende.cok kiloluda degilim ama adet olamıyom ilaçsız.insallah hepimizin bebişleri olur
canım adet olamamanın sebebi hipotroiddenmi ben cocukluktan beri ilaçla olyom pko var bide bende.cok kiloluda degilim ama adet olamıyom ilaçsız.insallah hepimizin bebişleri olur
Pko da var canim yumurtalarin ici kistle dolu oldugu icin dollenmiyor ve hamile kalamiyorun doktor bana tesavisiz olmaz dedi bebegin 2 side var
galaxsy s 4
benimde yumurtalarım büyümüyor canım büyümediği için olmuyo catlamıyor.simdi nasıl tedavi olyosun canım ben klomen içtim fayda etmedi büyümedi yumurtam
Bu folikasit ne canim ne ise yariyor ?
galaxsy s 4
diğerlerine göre pahalı ben 17.50 tl ye aldım içinde 30 tane var toz şeklinde 1 bardak suya karıştırıp içiyorum sabah akşam 1 er tane böylece 1 paket 15 günde bitiyor sende pko var mı pkonun seviyesine göre sabah akşam 2 şer tane içenler var
canım pko için soğan kürü yap bana çok iyi geldi sonrada yumurtaların büyüsün die bal tarçın çörek otu denersin sorcağın bişey olursa yardımcı olurum sana ben denedim bilgim var inş hepimizin bebişleri olurda burda sevinirizcanım adet olamamanın sebebi hipotroiddenmi ben cocukluktan beri ilaçla olyom pko var bide bende.cok kiloluda degilim ama adet olamıyom ilaçsız.insallah hepimizin bebişleri olur
Saol canim haberini bekliyorum
galaxsy s 4
Ben 15 yasimdan beri down triod hastasiyim. 18 yasima geldigimde doktorum sormustu ileride hamile kalmak istiyormuyum diye...
tabii ileride isterim demistim.. Kotu birsey degil ama yardim alman gerekicek ileride... ciddi birsey degil hap iciyorsun yumurtlamada daha güclü bir hale getiriyor dedi... öyle kaldi... yani kafani yorma sikinti yapma kendine... doktoruna bu konuyu danis.. hap tyazmali... o haplada cok kolay hamile kalabilirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?