- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Benim bir kere dusugum olmustu o yuzden korunmami istedi doktorum cok yuksekti cunku en sagliklisida bu oldu benim icin.bu ay dustu kismetse baslicaz calismalara
Bende bu hafta gifip tahlil yaptiricam umarim düşmüştür :/
Inşallah sizde hayirlisiyla güzel haberi alirsiniz buay :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İlaclarini duzenli ictiysen dusmustur canim icini rahat tut haber verirsin canim
Iciyorum aç karnına her sabah aksatmadan.
Bilmezmiyim :)Ayyy hayirli olsun.
Kiz cok baska oluyormus. Iki erkek yegenden sonraki tecrubemle diyorum.
Nasil sevdiriyor kendini
Ne guzel istedigin oluyor canim ins degismez ohhh ne guzel saglikli haberlerinide almissin senden mutlusu yoktur darisi bizim basimiza
Merhaba hanımlar. Ben de bebek istiyorum ama yaklaşık 5 aydır olmuyordu. TSH değerim 15 küsur çıktı iki hafta önce. İki haftadır ilaç kullanıyorum. Ama doktor bana korunmalısın gibi bir şey demedi. Ben de özellikle sormayı akıl edemedim. Bu arada da çikolata kisti için soğan kürü içmeye başladım. Acaba diyorum bu vesileyle bebeğimin olması mümkün mü. Tiroit yüksek çıktığı için de korkuyorum bebek olursa olumsuz bir etkisi olur diye korunuyorum. Bu değerler ne kadar zamanda düşer? Benzer şeyler yaşayanlar varsa cevabınızı bekliyorum. Sanırım güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Merhaba oncelikle gecmis olsun.
Doktorunuzun vetdigi ilacla kisa zamnda degeriniz olmasi gerekn seviyeye gelecektir. Endise etmeyin.
Saglikli bir gebelik gecirirsiniz insallah..
Slm kızlar ben geldim.
adımı sormuşsunuz adım nur kızlar aslen artvinliyim 4 yaşımdan beri bursada yaşıyordum 20 nisanda evlendim istnbul sarıyere gelin geldim.
Düğünden 1 hafta önce 6.4 çıktı tsh ve troidimi öğrendim. Bu gün kan testi yaptırdım kızlar değerim 2890 çıktı gebelik var. 2 haftasonra gel dedi doktor kesene bakalım.
Dua edin nolur dışgebelik fln olmasın.
3.6 değeri ile hamile kaldım kızlar troid normal sınırlarda iken hamile kalınıyormuş demek ki.
RAbbim isteyen herkese nasip etsin.
bebişim benim göbişe kondu inşAllah sağlıkla devam eder süreç
Ayy cok sevindim canim ben demistim sana zaten kesin hamilesin diye.korkma korkulacak bi durum yok aklina hic bi zaman kotu bisey getirme.Allah tamamina erdirsin :)
Slm kızlar ben geldim.
adımı sormuşsunuz adım nur kızlar aslen artvinliyim 4 yaşımdan beri bursada yaşıyordum 20 nisanda evlendim istnbul sarıyere gelin geldim.
Düğünden 1 hafta önce 6.4 çıktı tsh ve troidimi öğrendim. Bu gün kan testi yaptırdım kızlar değerim 2890 çıktı gebelik var. 2 haftasonra gel dedi doktor kesene bakalım.
3.6 değeri ile hamile kaldım kızlar troid normal sınırlarda iken hamile kalınıyormuş demek ki.
CAnım hayırlısıyla keseyi görüp kalp atışını duyayım inşAllah sağlıkla devam eder sürecim.
DOktor folik asit verdi günde 1 tane tok içicekmişim.
Merhaba hanımlar. Ben de bebek istiyorum ama yaklaşık 5 aydır olmuyordu. TSH değerim 15 küsur çıktı iki hafta önce. İki haftadır ilaç kullanıyorum. Ama doktor bana korunmalısın gibi bir şey demedi. Ben de özellikle sormayı akıl edemedim. Bu arada da çikolata kisti için soğan kürü içmeye başladım. Acaba diyorum bu vesileyle bebeğimin olması mümkün mü. Tiroit yüksek çıktığı için de korkuyorum bebek olursa olumsuz bir etkisi olur diye korunuyorum. Bu değerler ne kadar zamanda düşer? Benzer şeyler yaşayanlar varsa cevabınızı bekliyorum. Sanırım güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Slm kızlar ben geldim.
hoşgeldin canım.benim değerim 13 tü bana doktorum korunmamı söyledi bu değerle hamile kalamazsın kalsanda düşük yaparsın dedi.benim 1 kere düşüğüm olduğu için ben riske atmadım korundum..benim 1 ay içinde düştü canım normal seviyeye indi yani 1 ay sık dişini.doktorun kaç mg ilaç verdi bide onu yazarsan sevinirim.soğan suyu kiste çok iyi geliyo hem bu arada onuda yaparsın bidahaki aya bebişinde inş gelir seni bulur başka sormak istediğin birşey varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum canım
Folik asit onemli canim aksatmadan ic benim tavsiyem aksam yemeklerinden sonra ic folik asit biraz mideye rahatsizlik verebiliyo kisiden kisiye degisir tabi..
3 ay dolunca birakicaksin sonra vitamin vericek.aklina takilan herseyi bana sorabilirsin.insallah bulantisiz bi hamilelik gecirirsin cunku en zoru bulanti bu 3 aylik donemde
şükürler olsun çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin.değerin çok güzel dış gebelik filan olsa bu kadar yüksek olmaz bildiğim kadarıyla içini ferah tut iyi düşün bebeğine stres geçirmeayyy hadi topiğe şans getir hepimiz hemen hamiş olalım Allah nazarlardan sakınsın sizi dikkat et kendine canım gelişmelerden haberdar et canım bizi
hımm tmm canım bnde ne zmn içsem die düşünüyordum akşamları içeyim tşk ederim bi abla gibi destek verdin sorularıma cvp verdin sabırla Allah razı olsun şimdilik hiç bulantı yok ama bakalım hayırlısı olsun.
inşAllah canım RAbbim isteyen herkese nasip eder. inş içime su serptin dış gebelik fln olayından korkuyorum ama içimi rahtlattın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?