• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiroit hastalığı ve bebek düşünenler

teztez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
807
298
53
34
Herkese merhaba

Ben tiroid hastalığımı yeni öğrendim.Birkaç aydır bebiş istiyorduk olmuyordu sebebi buymuş.doktora gittim ve tadaviye başladım doktorum normal seviyeye gelene kadar korunmamı istedi.Tiroid hastalığı olup hamile kalan yada hamilelik sırasında tedavi gören arkadaşlarımdan destek bekliyorum şu an çok üzgünüm ve bilgisizim bu konuda.Bilgisi ve tecrubesi olan arkadaşlarımın bizlere yardımlarını ve desteklerini bekliyorum.

Herkese merhaba

Ben tiroid hastalığımı yeni öğrendim.Birkaç aydır bebiş istiyorduk olmuyordu sebebi buymuş.doktora gittim ve tadaviye başladım doktorum normal seviyeye gelene kadar korunmamı istedi.Tiroid hastalığı olup hamile kalan yada hamilelik sırasında tedavi gören arkadaşlarımdan destek bekliyorum şu an çok üzgünüm ve bilgisizim bu konuda.Bilgisi ve tecrubesi olan arkadaşlarımın bizlere yardımlarını ve desteklerini bekliyorum.
Bendede hipotroid varadet duzensizligi yapiyo benimki ve halahamile kalamadim :(

Bendede hipotroid varadet duzensizligi yapiyo benimki ve halahamile kalamadim :(

benim ki hangi çeşit daha söylemedi doktorum birsürü test yaptı.bendede canım adet düzensizliği var bide pko vardı bende ben hep ondan die düşünüyodum ama bu tiroitenmiş.peki tedavi görmüyomusun canım kadın doğum uzmanına gittin mi ne dedi

Ben de geçenlerde konu açmıştım canım ben de hipotiroidim ve ilaçsız adet olamıyordum.
Şuan ise gebelik şüphelerim var bakalım akibeti ne olacak paylaşırım burada.

Ben de geçenlerde konu açmıştım canım ben de hipotiroidim ve ilaçsız adet olamıyordum.
Şuan ise gebelik şüphelerim var bakalım akibeti ne olacak paylaşırım burada.

ay hadi inş canım ama hemen doktora git öğrenir öğrenmez bizide habersiz bırakma

benim ki hangi çeşit daha söylemedi doktorum birsürü test yaptı.bendede canım adet düzensizliği var bide pko vardı bende ben hep ondan die düşünüyodum ama bu tiroitenmiş.peki tedavi görmüyomusun canım kadın doğum uzmanına gittin mi ne dedi

Goruyorum suan tsh t4 t3 hepsi normal ama adet duzensizligim hala var klomen ve catlatma ignesi kullandim ama gebe kalamadim kist olusmus yumurtaliklarimda yani sorunlar devam ediyor cok canim sıkılıyor bu duruma insallah sen kalirsin hamile

bende de haşimato tiroidi var ve bende bebek istiyorum henüz hamile kalamadım inşallah hepimiz biran evvel kavuşuruz miniklerimize:16:

Benim de hasematom var ama uc ayda düştü :-) simdi surekli kullanacagim, sabahları içilen bir ilacim var o kadar. Simdi beklemedeyim. Umitsiz degilim çünkü annemde de var ve ben olmuşum:-D

Bende hamileyim ve hamileykrn ogrendim hashimoto tiroidi olduğumu. Ilac kullanıyorum. Her ayda tahlille kontrol edilecek değerlerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende levotiron kullaniyorum. Bugun doktoruma sordum. Planlanmayan bi gebelik olursa sakincasi olur mu diye olmaz dedi. Galiba onemli olan kalabilmek

Goruyorum suan tsh t4 t3 hepsi normal ama adet duzensizligim hala var klomen ve catlatma ignesi kullandim ama gebe kalamadim kist olusmus yumurtaliklarimda yani sorunlar devam ediyor cok canim sıkılıyor bu duruma insallah sen kalirsin hamile

inş bebiş isteyen herkese nasip eder Allahım.canım bende de pko var yani kist soğan kürü yaptım geçti hepsi doktoruna danış istersen yap derim ben

Benim de hasematom var ama uc ayda düştü :-) simdi surekli kullanacagim, sabahları içilen bir ilacim var o kadar. Simdi beklemedeyim. Umitsiz degilim çünkü annemde de var ve ben olmuşum:-D

ben daha yeni başladım tedaviye daha tahlil filan verdim salı günü bellli olcak hepsi doktorum 1 ay korun dedi normal seviyeye gelsin ondan sonra kalırsın dedi.bu seviyede Allah korusun düşük oluyormuş bitane düşüğüm oldu zaten tekrar aynı şeyi yaşamak istemem.ümitlerimiz hiç kaybolmasın burda birbirimize destek olalım:34:

Herkese merhaba

bende hipotiroit var 18 yaşından beri şuan 39 yaşındayım bir hapım var onu düzenli olarak içmekteyim benim tiroit bezlerim hiç çalışmıyor boşver

Bende hamileyim ve hamileykrn ogrendim hashimoto tiroidi olduğumu. Ilac kullanıyorum. Her ayda tahlille kontrol edilecek değerlerim.

hamileykende çıkabiliyomuş Allah şifa versin canım dikat et ikinizede kaç aylık hamilesin.hemen hamile kalabildin mi

Bende levotiron kullaniyorum. Bugun doktoruma sordum. Planlanmayan bi gebelik olursa sakincasi olur mu diye olmaz dedi. Galiba onemli olan kalabilmek

aynen canım biz bikaçaydır istiyorduk olmuyodu sebebi buymuş senin normal seviyeye geldiyse kalırsın hamile canım

Back