Kefır mayasını nereden buldunuz? Mıgrosta gormustum.alsam mı kı?
Temizliğine güvendiğim bir tanıdıktan aldım. Daha önce veren arkadaşından alabilirsin. Bunun yanında bazı üniversitelerin ziraat ya da gıda mühendisliklerinde üretilip satılıyormuş. Migros taki ne marka?Kefır mayasını nereden buldunuz? Mıgrosta gormustum.alsam mı kı?
Vücut onu başka rahatsızlıklar için kullanmazsa tabii. 1 Tane ampul yetmeyebilir.Igneyı tek seferlık kalcadan vermıs damlayı gunde bes damla ıkı ay.sonrasında 40 ın uzerıne cıkacak dedı.ve parathormon dusecek.damlayı da dedıgın gıbı yaga damlatıp ıcecegım.woto da da okudum.
Ben söyleyecektim sen yazmışsın cevizi. Onu ben de yapıyordum bir ara. İçilecek çok fazla şey olunca aralıklarla uyguluyorum artık. Cevizi yiyorum. Bir de suda bekletirken içine cevizin içinden çıkan odunsu kısımları da koy.Aynen öyle oldu işte bana da inanılmaz koktu( bende laktozsuz denge kullanmaya başladım..manda sütü aoç satış bayiilerinde oluyor ama denemedim açıkcası boşa gider onu da içemem diye :)) kuru erik aldım bakalım onu yiyeceğim şimdi aaa bir de arkadaşlar ceviz suyu içiyorum troid için akşamdan bir bardak suya 2 ceviz atıyorum sabah aç karna euthyrox dan sonra önce suyunu içiyorum sonra da cevizleri yiyorum hem kolesterolü dengeliyor hemde troid hormonlarını...
Ben söyleyecektim sen yazmışsın cevizi. Onu ben de yapıyordum bir ara. İçilecek çok fazla şey olunca aralıklarla uyguluyorum artık. Cevizi yiyorum. Bir de suda bekletirken içine cevizin içinden çıkan odunsu kısımları da koy.
Manda yoğurdu hepatit hastalarına ilaç olarak yedirilirmiş Anadolu da. Çok faydalı. Ben yedim keçi gibi kokmuyor, gayet lezzetli ve kıvamlı idi. Alıp deneyebilirsin.
İşlenmiş süt hele de günde 2 bardaktan fazlası fayda değil zarar veriyormuş. Pek meyletme onlara derim.
Yok yemiyoruz sadece suda bekliyor cevizle birlikte. Sonra atıyoruz.Bunu duyduğum çok iyi oldu deneyeceğim en kısa zamanda paylaşımlar harika gerçekten bu odunsu kısımlarını da yiyor musunuz yoksa sadece sudaki esansına mı faydalı?
Cok gecmıs olsun.Allah baska acı yasatmasın ınsallah.ben 35 yasındayım hatta 36 dılım varmıyor henuz:)) bu yasıma kadar saglıgıma dıkkat ettım ama son uc ay once bebek ısterken tsh yukseklıgımı ogrendım.ıkı kımyasal gebelıgım var.belkı onlar da tsh yukseklıgındı dr hıc bakmadı benım de aklıma gelmedı kı normalde fırsat buldukca rutın kan tahlılı yaptırırdım.benım de solda 6 mm teklı noldulum var.ılk zmaanlar kanserlı dıte cok korktum cok kısa aralıklı kontrole gıttım.sonra oncesınde pek de dıkkat etmedıgım beslenme alıskanlıgımı gozden gecırdım.alkol sıgara yok ama bıl keseden hamur ısı vatlr.kolesterol trıgılıserıd almıs basını gıtmıs.ben bu topıkle hem tıroıdle ılgılı yasadıgım tecrubelerı aktarıyorum hem de bu konuda bılgılı arkadaslarla saglıklı beslenme konularını konusuyoruz.agzımızdab gıren her seyle aslında kanserın dırekt ılgısı var.ısın ıcıne gırdıkce cok guzel seyler ogrenıyorsun.sımdı dıyorum anne olarak cocuguma ne kotulukler yapmısım farkınfa olmadan.bır taraftan da tahlıl sonuclatımı paylasıp aldıgım sonucları ortaya koyuyorum.sen de tecrubelerını aktarırsan bu akım buyur gıder.hem yanlıslarını gorursun.bıldıgımız kadar paylasıyoruz ıste.:))
Temizliğine güvendiğim bir tanıdıktan aldım. Daha önce veren arkadaşından alabilirsin. Bunun yanında bazı üniversitelerin ziraat ya da gıda mühendisliklerinde üretilip satılıyormuş. Migros taki ne marka?
Ben söyleyecektim sen yazmışsın cevizi. Onu ben de yapıyordum bir ara. İçilecek çok fazla şey olunca aralıklarla uyguluyorum artık. Cevizi yiyorum. Bir de suda bekletirken içine cevizin içinden çıkan odunsu kısımları da koy.
Manda yoğurdu hepatit hastalarına ilaç olarak yedirilirmiş Anadolu da. Çok faydalı. Ben yedim keçi gibi kokmuyor, gayet lezzetli ve kıvamlı idi. Alıp deneyebilirsin.
İşlenmiş süt hele de günde 2 bardaktan fazlası fayda değil zarar veriyormuş. Pek meyletme onlara derim.
Çiğ zencefil tüketmeni şiddetle tavsiye ederim.Benimde düşükten önce kimyasal gebeliğim oldu.
Belki de tsh ilgilidir.
Gerçekten çok çok faydası olur bilgi akışının...
Mesela bu ay ki kontrolüm için korkmuyor değilim...
Doblörde neler çıkacak acaba diye.
Çiğ zencefil tüketmeni şiddetle tavsiye ederim.
Ben bu vesile ile zaten iyileşmeye başladım ve topik açıp tüm bilgileri aynı yerde toplamak istedim. Tam mevsimi mutlaka dene.
Evde var şuan. Nasıl yapacağım bilgi verebilir misin?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...olmaktan-kurtuldum-ama-sincaba-dondum.901579/
okumanızı tavsiye ederim.
Şöyle normal tarifte; sabah ve akşam aç karna tercihen hep aynı saatte almaya çalış, zencefili rondo/katı meyve sıkacağı/rende geçirip 1 yemek kaşığı suyunu içiyorsun. Nodülün varsa dışarıdan o kısma sürüyorsun. Ama ben şöyle yaptım: katı meyve sıkacağı falan 1 damla şey için o kadar zamanım yok. Her sabah uyanır uyanmaz aç karna baş parmağımın ilk eklem yerine kadar yedim. Gece yatmadan önce aynı şeyi yaptım. Ağzımda çiğnedim ve üstüne su içmedim. Bu formüle 2 ay dayanabildim. Sonrasında çiğnemek zor geldi bana ve son 15-20 gündür rendenin ince tarafıyla rendeleyip suyla yutuyorum. Sen yeni olduğun için dayanabiliyorsan su içme arkasından. Başka hastalıklarının da mucizevi şekilde düzeldiğini göreceksin.
Ama bununla birlikte sağlıklı beslenme modeline girmeye çalış.
Beslenmeni düzeltmezsen zencefil bir yere kadar yardım eder sana.Ayyy zehir gibi onun tadı da ama sağlık için mecburuz. Yarın sabah deneyeyim hemen.
Şifa olsunda nolursa olsun. Çok teşekkür ederim. Birde boğazımı tutabilsem ne mutlu
Genel beslenme düzenini yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz.Ayyy zehir gibi onun tadı da ama sağlık için mecburuz. Yarın sabah deneyeyim hemen.
Şifa olsunda nolursa olsun. Çok teşekkür ederim. Birde boğazımı tutabilsem ne mutlu