- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
Nedense seni daha küçük sanıyordum. Benim yaptığım hatayı yapma ve aralarında çok yaş farkı olmadan kardeş yap.sinra pişman oluyorsun hem de çok. Kızımla kardeşi arasında 7 yaş olacak.gerci ben 3 yıldır istiyordum ama aklım olsaydı daha önce yapardım.İyi ki varsınız gerçekten...ben ki annemi ve kayınvalidemi başlarda mutfağa gelip sürekli kontrol ediyordum çıkışıyordum bunların yeri burası değil karıştırmışsınız diye...aşırı titiz bir insan değilim ama düzen benim için çok önemli kıyafetlerim bile dolanımda ton tondur...şu an kolu bir yersen sarkıyor kazağın bacağı bir yerden gidiyorum başına biraz toparlıyım diye viyak sesi duyuyorum :) yardımcı teyze de hasta gelemiyor ne zamandır...benim için Rihem hayattaki en önemli şey ama işte zaman zaman bunaltıyorum kendimi...gözümün içine öyle bakıyor ki dün ilk kez bilinçli olduğunu düşündüğüm bir gülümseme gördüm delirdim alıp bağrıma bastım dedim ki Allahım sen ne büyüksün...pijamamı ters giymişim geçen gün eşim gecenin bir yarısı gülme krizine girdi :) dedim daha dur kimbilir neler yaşayıp göreceğiz...derdi sensin diyor annem hep sana yakın olmak için yapıyor...gece de yeşil kaka yaptık dünyam yıkıldı yine biraz baktım üşütmeden olur diyorlar bir de dün ıspanak salatası yemiştim sanıyorum ondan oldu...evet bende herkes kendi hayatına baksın diyorum artık...30 yaşındayım küçük yaşta anne olsam belki bu kadar pimpiriklenmeyecektim...bir de mesleğim gereği çocuklar konusunda serinkanlıyımdır..ben rahatlatırım anneleri genelde...ama anne olmak bambaşkaymış...öğreneceğim yaşaya yaşaya...şimdi bir konuşsa derdini anlatsa diyorum biliyorum ki o zamanda bambaşka sorunlar olacak...olsun yeter ki kızım sağlıklı olsun...