Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Canım ben en son 162.5 içiyordum onun öncesinde 150 içiyordum 3.5 du 162.5 la 1.20 ye indi...düşün 12.5 gram nasıl etkiledi...hamileliğin başında 0.800 dü 12.haftada 3.5 çıktı dozum yükseltildi tekrar düştü normal sınırlara...telaş yapma...

İnşallah canım sorun çıkmaz da aramazlar...hamilelik takvimini de yapmışsın çok mutlu oldum görünce sende su gibi bir hamilelik geçirir ve Doğum haberin paylaşırsın inşallah burada...

İnşallah canım sorun çıkmaz da aramazlar...hamilelik takvimini de yapmışsın çok mutlu oldum görünce sende su gibi bir hamilelik geçirir ve Doğum haberin paylaşırsın inşallah burada...
Amin canım inşallah. Çok sağol. Artık umudu kestiğim bir zamanda nasip oldu.icini ferah tut inşallah bir şey çıkmayacak.

Kızlar günaydın.feci kad yağıyor burada. 2 gündür okullar tatil zaten. Çocuklar 4 gün tatil yapmış olacak. Herkese güzel bir gün diliyorum.

Benim hamilelik takvimim kalktı senin ki eklendi ne güzel :) evet inanılmaz kar var gerçekten Ankara'da içim gidiyor dışarı çıkıp yürüyemiyorum diye...şimdiden herkese sağlıklı mutlu bereketli umut dolu bir yıl diliyorum...

Biz bugün ankamall e gittik ama pişman oldum inanılmaz kırgın hissediyorum kendimi. Kızıma söz vermiştim yılbaşı hediyesi için ama feci kırgınlık var üstümde midem bulanıyor başım ağrıyor. Kızımda böyle ağır geçmiyordu. Yaş faktörü var sanırım.
Ben de herkese güzel çok güzel tüm acıları unutturan bir yıl diliyorum.

mrveee28 choccywhoccydoodah kızlar nasılsınız? Ben çok kötü başladım yeni yıla. Cuma günü dışarı çıkmayın faturasını çok ağır ödedim. Cuma akşamı bir kırgınlık vardı üstümde ctsi sabah yataktan kalkamadim.fena hastaydım. Gözümü açmadan belki pazar sabahına kadar uyumusuumdur tek lokma yiyemedim ateşim falan da cikti.pazar sabah kısmen daha iyiydim bugün daha iyi oksuruyorum.bebek etkilenmiş mıdır korkusu yaşıyorum. Eskişehirdeki doktorumu aradım plesantaya geçmez dedi ama aklım takılıyor. Parol al dedi ama hiç bir şey almadım. Yaşadınız mı böyle bir şey hamileyken?

Canım ben hamileyken parol dahi sürmedim ağzıma tabi böyle kırgınlıklar da yaşadım tavuk suyuna çorba yapsın anneciğin sana bol limonlu ben öyle atlatmıştım...bir de bol bol su iç ki öksürüğün hemen kesilsin...korkma Bebek etkilenmez...ama şu sıralar inanılmaz salgın var avm lerden biraz uzak durmak gerekiyor...ben Bebek görmeye gelenleri resmen bu yüzden istemiyorum...bi durum azıcık büyüsün yani...misafir ağırlıyoruz bir de o kadar uykusuzluğun yorgunluğun arasında...telaş yapma yiyeceklerle atlatmaya çalış...karabiberli açık çay içebilirsin mesela...baya terletir...

Çok geçmiş olsun canım.Bende ağır hastalandım,burnum tıkalıydı sadece okyanus suyu vermişti doktorum,burnumu temizliyordum ,ilaç kullanmadım,dinlendim bol sıvı tükettım. Sende dinlen,bol sıvı tüket,güzel beslenmeye çalış canım. Hiç sorun olmaz inan bana.
En güzelini yapıyorsun canım. Boşver milletin iki dakikalık zevki için ne strese gir ne bebeğini riske at. Zaten dinlenmen gerek senin.
Bu arada iyi seneler kızlar ,umarım yeni yıl mutluluk,huzur,barış dolu geçer.

Yeni yıl umut ettiğiniz tüm güzellikleri size getirsin inşallah...evet ve sigara kokulu kokulu geliyorlar dayanamadım patladım en sonunda kayınvalideme...Yeni Doğum yapmışım 10 dakikamomuş odama çıktım 30 kişi abartmıyorum hepsi eşimin ailesinden kadın erkek dolmuşlar...tabi benim sinir katsayım yükseldi bırakında bebeğimi rahat rahat emzireyim değil mi bi ona doyayım bizimkiler koridorda bekliyor kızım sen rahat ol dediler...ve sonuç ben emziremedim yavrumu sütüm kesildi daha bugün gelmeye başladı az az...dün de kayınvalideme dan dan herşeyi söyledim...ay yaranamadık derken yakaladım oğluna...ne zor süreçmiş şu lohusalık...artık kızımla ve eşimle baş başa kalayım istiyorum...ben bu kadar dikkat ediyorken insanların bu kadar umursamaz olması çileden çıkarıyor beni...söz konusu insanın yavrusuysa gözü birşeye görmüyormuş anladım...

Boşver canım,kimseyi sallama. Elini yüzünü yıkamadan kimse yanaşmasın bebeğine ki bunu senin söylemene gerek yok ki. Kocaman insanlar buna zaten dikkat etmeli,ayrıca hasta ziyaretide kısa olur,odaya doluşulmaz öyle,iyilik değil yani. Eşim hastanedeyken, kimseyi odadaki tuvalete sokmadım,girmeye çalışanı uyardım,kendimde girmedim enfeksiyon kapmasın diye. Odada fazla kalan oldu,hadi dedim kafeteryaya inelim,birşeyler için oradan gidersiniz. Yaptım pişmanda değilim,hasta insanın başında onca saat durulmaz ki.Uyuması lazım. Seninde aynı şekilde dinlenmen lazımdı,bebeğinle vakit geçirmen,emzirmen,orası hastane yani.
Kimseyi umursama ,sen bol bol su iç,dinlen,sütün gelir bol bol,az deme minicik bebeğin daha,o emdikçe gelecek,büyüdükçe miktarı artacak emin ol.

Canım benim sanada mutlu seneler. Bol bebiş var zaten maşallah,mervenin Rihem'i büyüsün,ipeğin kuzusu dünyaya gelsin inşallah sağlıkla,sıra banada gelir belki

Sağol canım tam tadını çıkartacağız dönemde fena hasta oldum ciğerlerim çıkacak sanki.insallah bebek etkilemmiyordur. Kendime gelip daha evet hamileyim diyemedim canımla uğraşmaktan.

Kızlar ben hala oksuruyorum.pastilller ballı sular hiç fayda etmiyor.arti Karatay da ne ola ki pişmiş bir şey yiyemiyorum mutfağın kapısından giremiyorum. Yemek yiyemiyorum yani.dun boğazımdan iki lokma geçsin diye peynir ekmek portakal suyu içtim.bugun biskrem çay. Siz düşünün beni.saglikli ne varsa midem bulanıyor hepsinden. Akıl verin nolur napcam ben.

Sağol canım tam tadını çıkartacağız dönemde fena hasta oldum ciğerlerim çıkacak sanki.insallah bebek etkilemmiyordur. Kendime gelip daha evet hamileyim diyemedim canımla uğraşmaktan.
İpeeek, çok geçmiş olsun canım. Doktora bi danışsana, eğer mahsuru yoksa bir tatlı kaşığı kestane balına, zerdeçal ve zencefil katarak ye.

Bir de yok mu düdüklün? kaynat organik tavuk (orvital) biraz şehriye, bol limon...az karabiber kat, didikle tavuğu iç. Şifa olur inşallah.

Geçmiş olsun canım, kuşburnu çayı yapsan, hamile bir sağlık çalışanı tanıdığımız grip olunca öyle yapıyordu. Dr.una danış tabi sen yinede.

Canım benim stres yapma. Hergün yemiyorsun ki bisküvileri,ekmekleri.Ne yiyebiliyorsan onu ye toparlanana kadar. Mideni bulandırmayacak,seni rahatsız etmeyecek ne yiyebiliyorsan onu ye idareten,bol sıvı tüket tabi. Bana leblebi çok iyi geliyordu mide bulantıma,dene istersen bir.
Birde kara turp al bulabilirsen,içini oyup,dibini minnacık delip bardağa oturt turpu,içine bal koy aldığı kadar,o delikten turpun suyu ile birlikte akacak bardağa bal,1 -2 saate olur,onu iç,inanki boğazına çok iyi gelir,seni rahatlatır biraz,tadıda kötü olmuyor. Soğan suyu ve balda iyi geliyor ama içemeyebilirsin onu tadından dolayı.
Birde aklıma gelen balparmak apitera var,içinde zencefil,zerdeçal,karanfil,karabiber vs var,tek kullanımlık paketlerde,geçen eşim senin gibiydi ona verdim gece öksürüğünü kesti,rahatlattı,bende içtim boğazım ağrırken,gayet iyi geliyor.
Gece uyurken kokusu rahatsız etmezse koku almıyorsan soğanı 4e bölüp başucuna koy,nefesini açar.Kızım hastayken yapıyorum işe yarıyor.
Aklıma ilk gelenler bunlar canım,umarım işine yarar,yapabilirsin.
Çok geçmiş olsun tekrardan.

Canım benim çok geçmiş olsun panik yapma vicdan azabı da çekme sonuçta her zaman yemiyoruz...hayatımda toplasan 1 paket cips yemişimdir ama hamileliğin son zamanlarında her akşam 3-4 tane yiyordum durduramıyordum kendimi midemi bastırıyordu çünkü çok yanıyordu...ayva yemeye çalış bol bol meyve...bir süreliğine de Karatayı unut psikolojin etkileniyor çünkü ister istemez...bana doktorum korkma annenin önceki depolarından beslenir Bebek ilk 3 ay demişti...bende ceviz ve domates yiyememiştim ceviz yiyemiyorum diye ağlamıştım...bol naneli yoğurt çorbası dene istersen bir de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…