Derin çok güzel bir konuya değişmişsin o çocukları gördükçe insanın içi parçalanıyor. Keşke gözümüz görse cidden nere gittiğini paraların. Ama para öyle bir şey ki uğruna savaşlar çıkıyor. Ben bu kurum için demiyorum ama şu an faaliyetini sürdüren başka kuruluşlara güvenmiyorum ki geçmişte hepsi ortaya çıktı. O yüzden ben her ay kızımın adına loseve cüzi bir bağış yapıyorum. Allah kabul eder inşallah. Az ama olsun.“Sevmek fiilinden sonra gelen, dünyanın en güzel fiili, yardım etmektir.” Samuel Smiles
Kızlar ,Yardım etmek isterseniz ihtiyacı olanlara elinizden geldiğince.
Şu haberi bir izleyelim;
https://www.askidanevar.com/hakkimizda
*Doğuda zor koşullarda çıplak ayakla okumaya çalışan çocuklar için ayakkabı, bot, mont, atkı, bere, çorap gibi giyim ürünlerinden istediğimizi alıp yollayabiliyoruz. İstanbul da yaşayanlar elden de teslim edebilir aldıklarını.
https://www.instagram.com/mutlulukgiysincocuklar/
*Bir de lösemili çocuklar için saçlı ya da sevimli karakterli bereler örüp hastanelerin ilgili bölümlerine verebiliyoruz.
* Çorbada Tuzun Olsun topluluğu akşamları çorba yapıp gönüllüler eşliğinde yersiz yurtsuz, sokaktaki insanlara çorba dağıtıyor. Facebook da grupları var, bulup katkı sağlayabilirsiniz. Dernekleşme sürecindeler. Giyilebilecek seviyede temiz kıyafetlerde kabul ediyorlar bazen.
* Bu arada kış deyip ihmal etmeyelim, sokaklara kedi ve köpekler içinde su ve yiyecek bırakalım, havalar çok soğuk kartondan, strafor köpüklerden kedi- köpek evleri yapalım uygun yerlere bırakalım. Babam geçenlerde bir sokak kedisinin deterjanlı suları içtiğini görmüş çok üzüldük ve temiz su bıraktık.
Harikasın canım.“Sevmek fiilinden sonra gelen, dünyanın en güzel fiili, yardım etmektir.” Samuel Smiles
Şu haberi bir izleyelim;
*Doğuda zor koşullarda çıplak ayakla okumaya çalışan çocuklar için ayakkabı, bot, mont, atkı, bere, çorap gibi giyim ürünlerinden istediğimizi alıp yollayabiliyoruz. İstanbul da yaşayanlar elden de teslim edebilir aldıklarını.
*Bir de lösemili çocuklar için saçlı ya da sevimli karakterli bereler örüp hastanelerin ilgili bölümlerine verebiliyoruz.
* Çorbada Tuzun Olsun topluluğu akşamları çorba yapıp gönüllüler eşliğinde yersiz yurtsuz, sokaktaki insanlara çorba dağıtıyor. Facebook da grupları var, bulup katkı sağlayabilirsiniz. Dernekleşme sürecindeler. Giyilebilecek seviyede temiz kıyafetlerde kabul ediyorlar bazen.
* Bu arada kış deyip ihmal etmeyelim, sokaklara kedi ve köpekler içinde su ve yiyecek bırakalım, havalar çok soğuk kartondan, strafor köpüklerden kedi- köpek evleri yapalım uygun yerlere bırakalım. Babam geçenlerde bir sokak kedisinin deterjanlı suları içtiğini görmüş çok üzüldük ve temiz su bıraktık.
Ya inan canım saçma sapan şeyler kalmıştı son zamanlarda.Tencere kapakları,suluklar falan.Buradaki mağazada kapandi tamamen.Ben de bulaşmak istemiyorum ama yine de bakmak istiyorum watsons a falan. Eşdeğer burada da kapanmış demek ki iflas etti gerçekten.en azından kapanma dönemini yakalasaydim alacak bir şeyler kesin çıkardı.
“Sevmek fiilinden sonra gelen, dünyanın en güzel fiili, yardım etmektir.” Samuel Smiles
Şu haberi bir izleyelim;
Geçmiş olsun erkeklerde haşimato ben de hiç duymadım ama olmayacak bir şey degil.hasimoto bir bağışıklık sistemi hastalığı olduğu için vücut ileride başka bağışıklık sistemi hastalıklarına daha açık oluyor.o yüzden bebek konusu da dahil olmak üzere hastalığın üstüne gitmek lazım. Ben de hala inanamıyorum ama 1 senelik zencefil kurum sonunda antikorlarım normal çıktı. Eşinin antikorları ve tsh değerleri ne?
Amin, ben de lösevin kumbaralarına atıyorum zaman zaman ama yerine tam ulaşıyor mu bilmesem de. İpekciğim bunlar (mutlulukgiysincocuklar) para kabul etmiyor sen bir ayakkabı veya mont alıp yolluyorsun. Toplanma merkezinde toplanıp ihtiyacı olan okullara oradan toplu gönderiliyor ve ulaştığı okullardan dönüt fotolar yayınlanıyor ulaştırıldıkları öğrencilerle çekilmiş. Çorbada Tuzun Olsun topluluğu da nakit kabul etmiyor. Çorba dağıtımı için gönüllü oluyorsunuz sadece ara sıra da giymediğiniz kıyafetleri kabul ediyor askı için. Ayrıca "Bir Silgi Bir Kalem"" topluluğu da var. Milli eğitim destekli. Oraya da bakabilirsin.Derin çok güzel bir konuya değişmişsin o çocukları gördükçe insanın içi parçalanıyor. Keşke gözümüz görse cidden nere gittiğini paraların. Ama para öyle bir şey ki uğruna savaşlar çıkıyor. Ben bu kurum için demiyorum ama şu an faaliyetini sürdüren başka kuruluşlara güvenmiyorum ki geçmişte hepsi ortaya çıktı. O yüzden ben her ay kızımın adına loseve cüzi bir bağış yapıyorum. Allah kabul eder inşallah. Az ama olsun.
Rica ederim canım, ellerinize - kollarınıza sağlık. Zorla çalıştırılan o çocuklara para vermemek lazım zaten. Allah kabul etsin hayrını.Harika paylaşım için teşekkürler bende mandalina elma alıyorum arabanın yan koltuğuna koyuyorum ve kırmızı Işık'ta bekleyen çocuklara veriyorum İnan'ın paradan çok daha mutlu oluyorlar...kızkardeşimle bereler atkılar örmeye başladık kalın yünlerden şimdi bu kampanyaya destek olacağız...
Rica ederim canım, ellerinize - kollarınıza sağlık. Zorla çalıştırılan o çocuklara para vermemek lazım zaten. Allah kabul etsin hayrını.
Sen de harikasın. Allah hayrını kabul etsin. Ayrıca "Bir Silgi Bir Kalem"" topluluğu da var. Milli eğitim destekli. "Köy Okulları Yardım Projesi" var. Oralara da bakabilirsin.Harikasın canım.
Bende dahil oluyorum çoğu zaman elimden geldiği kadarıyla bu tip kampanyalara.
Kurumlara pek güvenmiyorum,nedense senin benim gibi şahısların sosyal medyada başlattığı kampanyalar daha cazip geliyor.
Burada çok insan var çöpten yemek toplayan,çöpün önünde çöpten bulduklarını yiyen,onları doyurmaya çalışıyorum mümkün mertebe. Giysi ayakkabı yardımı yapıyorum giyilebilecek durumda olan giysilerimizden ,kızımın giysileride annemin yaşadığı yerde ihtiyacı olan bir aileye gidiyor.
Şimdi oyuncak fazlasını vermek için bir yer arayışındayım açıkçası.
Bir ara evdeki oyuncaklara el atacağım.
Gönderdiğin linkleride inceleyeyim bir elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım muhakkak.
Biz bugun emseye gittik endokrinolojiye ama doktoru sevmedim. :sKızlar bana istanbul anadolu yakasında endokrinolog tavsiyesi verebilşr misiniz acil
Bende medical park safiye hn a gittim eh işte senin tsh kaç canımBiz bugun emseye gittik endokrinolojiye ama doktoru sevmedim. :s
Geçmiş olsun ben Ankaradayım.o yüzden bilemiyorum ama bilen arkadaşlar vardır.Kızlar bana istanbul anadolu yakasında endokrinolog tavsiyesi verebilşr misiniz acil
Hayırlısı olsun canım.mrveee28 kızlar bakın bi..
Şaka gibi cidden hamileyim. Regl tarihim geçmişti ama düzensizlik yaşadığım için çok üstünde durmadım. Geçen salı galiba regl olacak gibi ağrı olur ya o an ben geldiğini hissederim hemen ped koydum çamaşırım kirlenmesin diye ağrı gitti.ara ara yoklayan mide bulantılarim vardı ama idraririmin rengi normal olduğu için ihtimal vermedim.3 düştüğümde de idrarım çok koyuydu.dun feci başım ağrıdı ilaç almadım akşam 8 de dedim eşime siz takılın ben biraz uzanicam ve sabahı ettim hala başım ağrıyordu uyandığım zaman. Dedim tek çözüm test yapmak değilsem içerim ki hiç ama hiç ihtimal vermiyordum.hemen eczaneden aldım geldim ve resimdeki gibi.buruk bir mutluluk yaşıyorum. Ben çok pimpirikliyim şimdi zehir mi edeceğim hamileliği kendime tabi bu sefer düşürmeden devam ettirmeyi başarabilirsem. Ptsi önce buradaki semt polikliniğine gidip beta değerimi öğreneyim. Sonrasında hızlıca doktor bulmam lazım. Tsh im dengeli olsun diye nolur nolm az diye bir kaç gündür 25 mg alıyordum troid ilacının. Bunlara baktırmam lazım. Eskişehir in sistemi çok güzeldi doğum konusunda ki doktorların hepsini tanıyordum. Şimdi sudan çıkmış balık gibiyim.nereye kime gideceğim falan.aklimda bir ton soru. Merve yardımcı olur musun bana? Sen hangi hast gidiyorsun kime memnun musun sistem nasıl? Eki Görüntüle 1929612
Sabah uyandığım zaman eşim arveles getirdi iç diye içmeyecegim falan dedim bi de o ağrıyla onla uğraşıyorum nasıl ısrar ediyor. Dedim artık hamile olabilirim bir test yapayım diye. Erkekler ince düşünemiyor biliyorsun. Sonrasında çok sevindi tabi.basak çok istemesine rağmen sallamadi önce sonra kardeşine resim falan yaptı:)daha çok var dedim sen 2 ye başlayacağı zaman doğacağını söyledim de henüz karnım sismeden anlamaz sanırım. İnşallah sakın bir dönem geçiririm tek istediğim bu.yok tsh im yükseldi mi yok cmv nuksetti mi düşünmeden.Hayırlısı olsun canım.
Neden hemen negatif düşünmeye başladın ki.Yapma. Herşey güzel olabilir inan. Bak Merve'ye maşallah yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi,az bir zaman sonrada sağlıkla alacak inşallah kucağına.
Sende içini karartma hemen.
Iyi düşün,pozitif ol.
Eşin ve Başak biliyor mu? Nasil karşıladılar?
Canım anı geldi galiba...Allah analı babalı büyütsün. Güzel bir kader yazsin güzel insanlarla karşılaştırsın. Yüzü hep gülsün inşallah.Kızlar kızımı kucağıma aldım bugün ben aaaaaa İpekçi'm çok mutlu oldum :) müsait zamanda ayrıntılı yazacağım...
Canım kendine iyi bir doktor bul,güvenebileceğin,sorgulamayacagin,seni rahatlatacak tarzda biri. Bak Merve sana güzel bir örnek,maşallah güzel geçirdi. Çok şükür sağlıkla kavuşmuş kuzusuna.Sabah uyandığım zaman eşim arveles getirdi iç diye içmeyecegim falan dedim bi de o ağrıyla onla uğraşıyorum nasıl ısrar ediyor. Dedim artık hamile olabilirim bir test yapayım diye. Erkekler ince düşünemiyor biliyorsun. Sonrasında çok sevindi tabi.basak çok istemesine rağmen sallamadi önce sonra kardeşine resim falan yaptı:)daha çok var dedim sen 2 ye başlayacağı zaman doğacağını söyledim de henüz karnım sismeden anlamaz sanırım. İnşallah sakın bir dönem geçiririm tek istediğim bu.yok tsh im yükseldi mi yok cmv nuksetti mi düşünmeden.
Canımm çok sevindim,sağlıkla,huzurla büyüt inşallah. Allah kolaylık versin.Kızlar kızımı kucağıma aldım bugün ben aaaaaa İpekçi'm çok mutlu oldum :) müsait zamanda ayrıntılı yazacağım...