- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Kızlar kızımı kucağıma aldım bugün ben aaaaaa İpekçi'm çok mutlu oldum :) müsait zamanda ayrıntılı yazacağım...
Sağol canım inşallah. Bugün kan vereceğim hcg için. Hızlıca iyi bir doktor bulmam lazım. Darısı başınıza:)Kızlar ikinizin de gözü aydın, tebrik ederim. Vatana millete hayırlı, sağlıklı, güzel kaderli evlatlar olsunlar İNŞALLAH.
Bende medical park safiye hn a gittim eh işte senin tsh kaç canım
Aslında tek başına tsh sorun olmuyor galiba.yani 10 tsh il hamile kalanlar var am erkeklerde bu faktör nasıl etkiler bilemiyorum. Ne kadar zamandır istiyorsunuz çocuk?Eşim hashimato hastası tsh 10 civarıydı 75 mg ilaçla 1.7 ye düşmüş. Bakalım bizim infertilite problemiz çözülecek mi
Aslında tek başına tsh sorun olmuyor galiba.yani 10 tsh il hamile kalanlar var am erkeklerde bu faktör nasıl etkiler bilemiyorum. Ne kadar zamandır istiyorsunuz çocuk?
Arasını neden bu kadar uzun tuttunuz ki? 14 ayda neden hiç kontrol olmadı. Normalde 3 ayda bir falan bakılması lazım14 aydır falan, 1 ay sonra test yaptıracak eşim nasıl etkileyeceğini o zaman göreceğiz
Canım dün devletin dr sine gittim çok iyi dr imiş. Tahlillerimi yaptırdım. Ctsi ne kadar bir doktora karar vermem lazım. Eskişehir bu konuda çok iyiydi qcibadem kadın doğuma 85 TL muayeneesi ücreti veriyordum ben tahliller hariç. Burada dün bir yeri aradım Prof 228 TL muayeneesi normal operatörler 218 tl. Nette iyi ve kötü yorumlar var tabi. Bende fena baş ağrısı yapıyor kızımda bu kadwr erken başım agrimamisti.iki gündür geçmedi gözüme falan vuruyor. Tsh im 2.23 çıktı bir de anti Tg değerim normal sınırı biraz geçmiş. Ben de aldığım 25mg ı 2 adet alıyorum. Bugün iyice konuscam doktorla en azından ctsi ne kadwr bir şeye başlarım. Sudan çıkmış balık gibiyim.nereye sanki beklemiyordum da ne yapacağımı bilemiyor gibiyim.Günaydın hepinize mutlu sabahlar
Nasılsınız kızlar?Taze anne adayı ipek nasıl gidiyor?Herşey yolundadır umarım. Merve minnoş kuzun nasıl? Herşey yolundadır umarım,birbirinize alışmışsınızdır.
Arasını neden bu kadar uzun tuttunuz ki? 14 ayda neden hiç kontrol olmadı. Normalde 3 ayda bir falan bakılması lazım
Fiyatlar uçmuş ya. Çok şaşırdım şu an,bende medikana'da gidiyordum 40 liraydı muayene.Canım dün devletin dr sine gittim çok iyi dr imiş. Tahlillerimi yaptırdım. Ctsi ne kadar bir doktora karar vermem lazım. Eskişehir bu konuda çok iyiydi qcibadem kadın doğuma 85 TL muayeneesi ücreti veriyordum ben tahliller hariç. Burada dün bir yeri aradım Prof 228 TL muayeneesi normal operatörler 218 tl. Nette iyi ve kötü yorumlar var tabi. Bende fena baş ağrısı yapıyor kızımda bu kadwr erken başım agrimamisti.iki gündür geçmedi gözüme falan vuruyor. Tsh im 2.23 çıktı bir de anti Tg değerim normal sınırı biraz geçmiş. Ben de aldığım 25mg ı 2 adet alıyorum. Bugün iyice konuscam doktorla en azından ctsi ne kadwr bir şeye başlarım. Sudan çıkmış balık gibiyim.nereye sanki beklemiyordum da ne yapacağımı bilemiyor gibiyim.
Bu dediğim fiyat medicana zaten.bir kaç ye daha bakacağım da canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Ben artık son zamanlar olmasa da olur gibi bakıyordum olaya yaşım geçiyordu ki bugün de ye sordum yaş riskim nasıl amniyonesentez gerekir mi diye de gerekebilir5dedi.ve sana bir şey diyeyim mi kendimde hiç bir belirti hissetmediğim bu ay oldu.tek belirtin hani regl olduğun an müthiş bir ağrı olur ya öyle bir ağrı geldi çamaşırım kirlenmesin diye ped falan koydum ağrı gitti acaba dedim.reglim de çok düzenli olmadığı için şu 1 gün bile geçse hamileyim diyen kadınlar gibi hiç olmadım. Bugün dr elenir ve folidoce diye bir şey verdi folik asitmis.yarin dahiliyeye gitmem lazım.Fiyatlar uçmuş ya. Çok şaşırdım şu an,bende medikana'da gidiyordum 40 liraydı muayene.
Aslında istiyordun,acaba olmayacağına mı ikna ettin kendini farkında olmadan?
Baş ağrısı benimde kabusumdu,çok iyi anlıyorum seni.Mümkün mertebe sessiz çok aydınlık olmayan bir yerde gözünü kapatıp dinlen.Birde sağ tarafın ağrıyorsa burnunun sol tarafını kapatıp burundan nefes almak işe yarıyor. Solsa ağrıyan yine tam tersini yaparak geçicide olsa rahatlama sağlayabilirsin,özellikle temiz havada çok işe yarıyor bu yöntem.
Uçmuş fiyatlar şaşirdım. Benimde 5 sene olmuştur tabi kızım 4 yaşında biliyorsun. Elevit bende kullanmıştım hamileyken. Mervede mevsimine uygun sağlıklı beslendi benim hatırladığım ,bildiğim kadarıyla.Bu dediğim fiyat medicana zaten.bir kaç ye daha bakacağım da canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Ben artık son zamanlar olmasa da olur gibi bakıyordum olaya yaşım geçiyordu ki bugün de ye sordum yaş riskim nasıl amniyonesentez gerekir mi diye de gerekebilir5dedi.ve sana bir şey diyeyim mi kendimde hiç bir belirti hissetmediğim bu ay oldu.tek belirtin hani regl olduğun an müthiş bir ağrı olur ya öyle bir ağrı geldi çamaşırım kirlenmesin diye ped falan koydum ağrı gitti acaba dedim.reglim de çok düzenli olmadığı için şu 1 gün bile geçse hamileyim diyen kadınlar gibi hiç olmadım. Bugün dr elenir ve folidoce diye bir şey verdi folik asitmis.yarin dahiliyeye gitmem lazım.mrveee28 nasıl beslenmisti ki hiç hatırlamıyorum ben karataya devam ediyorum leptin dışı zararsız ne varsa gibi..
Bu dediğim fiyat medicana zaten.bir kaç ye daha bakacağım da canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Ben artık son zamanlar olmasa da olur gibi bakıyordum olaya yaşım geçiyordu ki bugün de ye sordum yaş riskim nasıl amniyonesentez gerekir mi diye de gerekebilir5dedi.ve sana bir şey diyeyim mi kendimde hiç bir belirti hissetmediğim bu ay oldu.tek belirtin hani regl olduğun an müthiş bir ağrı olur ya öyle bir ağrı geldi çamaşırım kirlenmesin diye ped falan koydum ağrı gitti acaba dedim.reglim de çok düzenli olmadığı için şu 1 gün bile geçse hamileyim diyen kadınlar gibi hiç olmadım. Bugün dr elenir ve folidoce diye bir şey verdi folik asitmis.yarin dahiliyeye gitmem lazım.mrveee28 nasıl beslenmisti ki hiç hatırlamıyorum ben karataya devam ediyorum leptin dışı zararsız ne varsa gibi..
Uçmuş fiyatlar şaşirdım. Benimde 5 sene olmuştur tabi kızım 4 yaşında biliyorsun. Elevit bende kullanmıştım hamileyken. Mervede mevsimine uygun sağlıklı beslendi benim hatırladığım ,bildiğim kadarıyla.
Hayırlısı olsun canım,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tekrardan .Şimdiden amniyosentez vs düşünüp kendini strese sokma olurmu?
Sağ kasigim çok ağrıyor benim.yurumekte bile zorlanıyorum bazen.demek iyi bir folik asitmis. Kızıma hamileyken bir tek elenir vermişti doktor.bugun doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Yani ocağın ilk haftasini geçiyor. Bu ctsi özele gitsem erken mi olur ki?vajinal bile görülmez mi ki kızımda 7.haftada vajinal bakmislardi.bizim Eskişehir'de alternatif az olunca en iyisini bulmak zor olmuyordu ama burada çok olunca herkes bir şey diyor ama koru hastanesi kk da baya iyi yorumlar almış. Ben yaş itibariyle daha titiz davranıyorum. Harmony ı koru yapıyor mu? Neyse ona zaman var zaten de inanın hiç beklemiyordum.Canım amniyosentez yerine harmony test var biraz maddi külfeti fazla ama riski Yok 1 tüp kanla bakılıyor...bende katılıyorumchoccywhoccydoodah a şimdiden bunları düşünüp stres olma aylardır beklediğin şey gerçekleşti keyfini çıkar...kızlar benim göğüs uçlarım yara oldu ağlaya ağlaya emziriyorum var mı bildiğiniz bir şey? Bir de Karataya tamamen uyamadım tabi ama beslenme düzenimi çok oturtmuştum...folidoce kullandım bende...ve doktorumun da bilgisiyle omega 3 Efaya devam ettim...koru hastanesinden çok memnun kaldım ben...eğer tamamlayıcı sigorta yaptırabilirsen o da karlı oluyor...
Canım lansinoh kullandım ben o dönem. Benimde canım acıyordu,sonra sağlik ocağına gittiğim bir gün,ebe nasıl emziriyorsun dedi bana anlattım,sma ben yanlış emziriyormusum.Mememin sadece ucunu veriyordum,kahverengi kısmındanda almalıymış agzına ,emzirmeyi düzeltince ağrı olayı kesildi ,kremle birlikte.Canım amniyosentez yerine harmony test var biraz maddi külfeti fazla ama riski Yok 1 tüp kanla bakılıyor...bende katılıyorumchoccywhoccydoodah a şimdiden bunları düşünüp stres olma aylardır beklediğin şey gerçekleşti keyfini çıkar...kızlar benim göğüs uçlarım yara oldu ağlaya ağlaya emziriyorum var mı bildiğiniz bir şey? Bir de Karataya tamamen uyamadım tabi ama beslenme düzenimi çok oturtmuştum...folidoce kullandım bende...ve doktorumun da bilgisiyle omega 3 Efaya devam ettim...koru hastanesinden çok memnun kaldım ben...eğer tamamlayıcı sigorta yaptırabilirsen o da karlı oluyor...
Sağ kasigim çok ağrıyor benim.yurumekte bile zorlanıyorum bazen.demek iyi bir folik asitmis. Kızıma hamileyken bir tek elenir vermişti doktor.bugun doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Yani ocağın ilk haftasini geçiyor. Bu ctsi özele gitsem erken mi olur ki?vajinal bile görülmez mi ki kızımda 7.haftada vajinal bakmislardi.bizim Eskişehir'de alternatif az olunca en iyisini bulmak zor olmuyordu ama burada çok olunca herkes bir şey diyor ama koru hastanesi kk da baya iyi yorumlar almış. Ben yaş itibariyle daha titiz davranıyorum. Harmony ı koru yapıyor mu? Neyse ona zaman var zaten de inanın hiç beklemiyordum.
Merve senin de göğüs uçların acıyacak. O zaman doktor bir krem yazmıştı o baya rahatlatıyor ama şimdiki aklım olsa kullanmam sonuçta silip bebeğin ağzına temas ettiriyorsun. Ben emziremedigim için pompa olayını da süt gelmeyince 3 ay içinde falan bırakmıştım.yalniz bir bilgi vereyim.benim doğum sonrası göğüs uçlarım anormal büyümüştü pompayla çektiğim için mi bilmiyorum öyle kalsaydı göğsümden büyük göğüs ucum olurmuş vaLla:)öyle bir durum olursa tedirgin olma süt macerasında sonra benimki normalde dönmüştü. Mama veriyorsun demi şimdi?
Canım lansinoh kullandım ben o dönem. Benimde canım acıyordu,sonra sağlik ocağına gittiğim bir gün,ebe nasıl emziriyorsun dedi bana anlattım,sma ben yanlış emziriyormusum.Mememin sadece ucunu veriyordum,kahverengi kısmındanda almalıymış agzına ,emzirmeyi düzeltince ağrı olayı kesildi ,kremle birlikte.
Nemli birakmamaya çalış birde canım.
Merve korkma doğum insanın bünyesini tepe taklak yapıyor ki hamilelikte bile tsh artıyor ben şu an 2 katına çıkardım dozu. Doğumdan sonra hemoroid olmuştum 1 hafta Wc ye girmiyordum o acıyı yaşamamak için ağlıyordum Wc de. Meme bile çıktı kanser oldum sandım doktora gittim ve çok iğrenç bir muayene oldum.yani demek istediğim bünye reaksiyon veriyor. Arkadaşımın 50 ye çıkmış nasıl ayarladiysa dr 0.5 lerde üstü hemen.telaslanma.Kızlar endokrinologum Doğumdan hemen sonra tsh ına bakmamız gerekiyor demişti bugün baktırdım sonuç 25.37 delirmek üzereyim doktorumu aradım normal değil ilacın dozunu arttıracağız dedi bebeğe geçmez dedi ama benim içim içimi yiyor Doğumdan mı kaynaklandı bilmiyorum ama benim için dua edin lütfen...
Psikolojik olabilir mevsimsel canın bir şey yapmak mı istemiyor ya da canını sıkan bir şey mi var aklından çıkıyor. Bazen benim de canım evle ilgili tek şey istemez.degilse b12 eksikligi gerçekten unutkanlık yapıyor ve kullanmaya başladığın an kendini hissettiriyor.baktir bakalım b12 ye.bir de anlamadım troid sorunun mu var? İlaç kullanıyor musun yüksek mi düşük mu degerin?Kizlar ya bu aralar acayip unutkanim.
Iki kere caydanligi ocakta unutmusum son anda farkinda varip birini kullanamaz hale getirdim digerini az ucuz kurtardim daha dun aksam.
Tiroidlerin sonucu normal hapa ayni dozda devam demisti saglik ocaginda aldirdiydim gecenlerde... bu ne ya. Esimde kiziyor nasil unutursun fln. Hayir aklimdaydi ama iceri gecince zaman gecti unutmusum..