Banada iyi geldi,önceki değerime göre daha düzgün oldu Karataydan sonra. Ama ben birçok şeyi yiyemiyorum ya. İnanılmaz bir hassasiyet oluştu bende. Bugün et sote yaptım söylemesi ayıptır zoraki yedim baharat ekleyip. Et yumurta yiyesim hiç yok,tavuk zaten hiç sevmiyorum,ee ne kaldi geriye dedi doktor bana. Değerlerime şaşımadım bekliyordum yani. Ama ilaçları duzenli kullanacağım 3 ay bakalım umarım toparlanır. Saçlarım çok dökülüyor benim 1 aydır,uzamıyor. Demekki bunlardanmış. 3 ay bir bakayım,olmazsa farklı marka denerim.
Ben benexoldü sanırım hep ondan kullandım canım,bu ilacı duymadım ama bence kullan 1 ay,biraz toparlansın değerlerin ,1 ay sonra olmazsa başka doktora gidersin.
Bende bu aralar alternatif bulamıyorum. Kereviz salatası yaptım bir gün yoğurtlu cevizli,arada patates salatası yaptım (karataya uymuyor ama çok özlemişim)bunun dışında dün yoğurt çorbasi yaptım esmer bulgurla ve yeşil mercimekle unsuz,birde eşime ekstra yemek yapıyorum bu aralar,iyice sıkıldım alternatif bulamamaktan. Geçen gün karnıbahar ve brokoliyi buharda pişirip baharatladım,zeytinyağı ve sarmısakla hafif soteledim. Bakıyorum facebook sayfasina karatay ile ilgili olan,oradada hep aynı tarifler,sıkılmıyorlarda,bende pek beğenmedim,mercimek keki,karnıbahar kısırı falan,bana uymadı tatları.Aşure istiyor canım,yapmadım,hazır alıpta yemedim,ama arada aklıma geliyor alayım yiyeyim diye. Bilemedim,canım birşeyde istemiyor. Farklı tarif olarak bulamıyorum bende pek alternatif.