- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
Günaydın herkese.bugun dr ye gittim sonuçlarım için. Yüzüme bakmadan konuştu zaten. Antikorlarim çıkmış mi dedim de onlara bakmadık dedi.ben de himm yüksekti benim diyebildim sadece kadın çok antipatikti. Hiç bişeye bakmamış zaten hemogram tsh t3 ve t4.tsh zaten 3.71 çıktı. B12 kolesterol vs hiç bişey yok zaten.boyle yani yarım kaldı gitmemin anlamı olmadı. Ben dedim artık sizce tsh ı düşürmek için ilaç kullanıp denemem mantıklı olur mu bir ay bebek için dedim.olur yazalım dedi. Levortin mi öyle bir şey var tam yazamadım ondan yazdı 25mg ay ezildim bozuldum b12 yazar mısınız dedim.hic görmediğim bişey yazdı. Bir de dvit olursa makbule geçer dedim.neden dedi.dusuklugunden bahsettim ama tiye aldı ki yazmadı. İlacı da almadım daha.sizce mantıklı mı 2 nin altına düşürmek için ilaç kullanmam?bu ilacı kullanan var mı?Biz herşeyi konuşuyoruz sıkıntı yok. Hep hastalık konuşsak kafayı yeriz hepbirlikte ilaç cidden bu anlamda çok faydalı,kesinlikle iştahı kesiyor,o atıştırma isteğini alıyor,kullanırken çok yağlı tatlı yersen rahatsız ediyor zaten.
Bizim aile hekimi iyi ama bir seferinde yoktu diğer hekime yönlendirdi numaratör adam beş karış surat,yüzüme bakmadan höt höt konuştu,anlıyorum seni canım. Benm anlamadığım onlar seçti bu mesleği,kimse zorla oturtmadı,bu afra tafra ne oluyor yani.
Ay bilmiyorum canım annem tiroit hastası ciddi tedaviler gördü,korkuyorum ben ondan çok. Metabolizmam yavaştı baya ondan istedim biraz yavaş çalışıyormuş zaten tiroitlerim. Sende sonuçları yaz muhakkak.
Bende kullandım bundan. Beyazlarda deterjan yarım ölçü,çok kirliyse 1 ölçü soda,normal kirliyse yarım ekliyorum yada çamaşır azsa yarım çoksa tam gibi canım.
Samsonn mrveee28 derindenizlerden