Dvit seviyenize baktırmadan mı kullanıyorsunuz ampulü?Bir de dikkatimi cekti biz de ailecek d vit ampul kullaniyoruz ama su anda kutusu yok evde ama esim ampulun icinde zaten yag oldugunu okumustu sanirim, biz kasigi islatip ampulu bosaltip iciyoruz.
Ben de kullanmıyorum uzun zamandır yumuşatıcı.Çamaşırlarıma uzun zamandır yumuşatıcı kullanmadık onun yerine elma sirkesi koyuyorum yumuşatıcı gözüne mesela..bir de tupperware kullanıyorum bana doktorum önerdi..
Kızlar internet üzerinden doğal aldığınız bir şeyler var mı güvenilir?
Mesela kuruyemişler ya da benzeri?
Bır bakayım canım sagol.ben de fındıgı falan kabuklu alayım artık dıyorum da fıskobırlık ın sıtesıne baktım bugun.tanıdık falan olsa daha onxe buradan alan daha ıyı olur.nasıl kı ya??Bende geçenlerde araştırdım aradolu isimli internet sitesinin organiklik konusunda iddialı olduğunu gördüm birkaç sporcu arkadaşım da tavsiye etti..henüz sipariş vermedim ama araştırabilirsin ürünlerini..
Ne kadar düşük ya yerlerde sürünüyor resmen.kızlar birşey danışacağım size benim dvit 8 çıktı doktor ayda 1 tüp dvit kullanacağımı söyledi. araştırmalarıma göre dvit çok düşük benim gibi olanlar haftada bir yada 15 günde bir kullanıyor. acaba bende 15 günde bir kullansam bir sakıncası olur mu sizce
Bakayım o zaman ben bugün Fiskobirlik'e.Benim eşim Giresun'lu o yüzden fındık bahçelerinden ama kesinlikle Fiskobirlik ve gürsoy öneririm...
cherry domates konusunda şüphelerim var benim nedense.Bende sınırsız dereotu 3 cherry domates bir kibrit kutusu peynir 2 bardak yeşil çay ve 2 kuru erik yedim...
canım tahlili yapan doktor hiç önemsemedi bişey demedi. bunu tüp bebek doktorum verdi d vit düşükmüş dedi bunu verdi ne yapsaam yaa.. rahatsızlık olarak omuz ve sırt ağrılarım çok oluyo başka da bilmiyorum ne gibi belirtiler oluyor kiNe kadar düşük ya yerlerde sürünüyor resmen.
Hiç rahatsızlık vermedi mi sana?
Ayda bir çok az sanki ama böbrek durumlarına göre belki ayar yapmıştır.
Benim de dvit 22 çıktı. Doktor 1 ampul verdi 1 de damla günde 5 damla 2 ay dedi. Yapıyorum bakalım.
Acaba damla takviyesi mi yapsan ki?
Bende de vardı.canım tahlili yapan doktor hiç önemsemedi bişey demedi. bunu tüp bebek doktorum verdi d vit düşükmüş dedi bunu verdi ne yapsaam yaa.. rahatsızlık olarak omuz ve sırt ağrılarım çok oluyo başka da bilmiyorum ne gibi belirtiler oluyor ki
bilmiyorum canım bende araştırdım benim dvit çok düşükmüş.benim ablamın 20 çıkmış doktor haftada bir ampul vermiş. benim ki niye önemsenmedi bilmiyorum. çene ağrım da çok oluyo bu aralar.Bende de vardı.
Ben 2 yıl önce ampul aldım. O zaman Dvit seviyem 16 idi. Doktor 15 gün arayla 1 er ampul vermişti.
Sen de öyle yapabilirsin. Ben sorun olacağını sanmıyorum. Hatta Canan Karatay'ın takipçilerinden her gün iğne vurulan var. Anlamadım valla. Bir de normalde ağızdan alındığı için tamamen emilmiyor bir kısmı dışarı atılıyormuş.
Ben de ampulü kalçadan vurdurdum direkt kana karıştığı için. 1 ampül de fazladan aldım eşimin hiç dvit seviyesine bakmadan ona içirdim. Canan Karatay Dvit seviyesi en az 80 olmalı diyor.
doktor da bana 40 ın üstüne çıkmalı dedi.
Bence olabilir yani ama bu kadar düşük seviyeye neden iğne olarak vermedi acaba?
ya bende fena çene ağrısı vardı. Hatta yıllarca kendimi romatizma sandım ben. Başka bir doktora daha göster istersen.bilmiyorum canım bende araştırdım benim dvit çok düşükmüş.benim ablamın 20 çıkmış doktor haftada bir ampul vermiş. benim ki niye önemsenmedi bilmiyorum. çene ağrım da çok oluyo bu aralar.
Merve çekmecemde bir kaç çikolata var açık karelerden. Daha önce kahveyle yerim diye getirmiştim evden.
Atıp atmamak arasında gidip geliyorum. Kötü gün dostu olarak kalsın mı diye.
Ama 1 haftadır kahvenin yanında kuru kayısı yiyorum hiç ama hiç fena değil.
Canan Karatay da öyle yapıyormuş. Hurma falan yiyormuş kahvenin yanında ağır gelmesin diye ve şeker ihtiyacı için.
Aynen. Şuan senin yazını okuduktan sonra çöpe attım çikolatalarımı. Zaten kuru kayısı getirdim. O yetiyor bana.Canım onlar düşmanımız at gitsin benim de vardı Çekmece'de attım hepsiniüzülmedim değil ama...onun yerine hurma olur kayısı olur erik olur hatta dut kurusu olur..