Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim öncelikle hayırlı olsun topik 2 gün sonra 2 ay olacak zencefil canım. Ama ben bir tüp bebek yaptırdım geçen ay o yüzden değerlerim çok yükseldi ilaçlar etkiliyormus değerleri.Sevda sen ne kadar zaman kullandın zencefil?
Rabb'im seni evladına evladını da dana bağışlasın ben nişanlıydım öğrendiğimde gelinlik bakmaya giderken bir an da elime gelen şişlikle dünyam karardı Belki de hiçbir zaman anneliği tadamayacağım...sen sık sık uştrasonlarını yaptır hiç ihmal etme ama hep de onu düşünme..
bunun için yapabileceğin çok şey var.bende ultrasonda nodül yok t4 dalgalanması var.kolestrol ve trigilesit yüksek gizli bir şeyler olabilir mi cevap bekliyorum acil özelden de olabilir.
Yine de zencefilden umutluydum ben. Ama benim değerimin 3,67 olmasını gerçekten anlayamıyorum. Hastalık falan etkiler mi ki ya? Geçen cuma 1,91 di.Canim öncelikle hayırlı olsun topik 2 gün sonra 2 ay olacak zencefil canım. Ama ben bir tüp bebek yaptırdım geçen ay o yüzden değerlerim çok yükseldi ilaçlar etkiliyormus değerleri.
Canım her ikisine de iyi geliyormuş.Daha önce konusmustuk ipek. Benim nodülümün boyutu 15*10 mm. Biyopsi de bir sey cıkmadı ama takip altındayım. Zencefil nodüle mi iyi geliyor yoksa tsh değerlerine mi?
Aynen öyle doktorum bana bir gün kanser olacaksam troid olsun dedi..hastanede tanıştığım bir abla var medüller lenflere sıçramış ( yanı medüllerin metastaz olasılığı çok fazla oluyor bir de boyun diseksiyonu yapıldı...hiç korkma belki de o mm ile kalacak ömrünün sonuna dek hayatı zehir ettiğin ile kalacaksın
Kesınlıkle aynen.hatta evde normal.davranmaya calısıyorum.Benim eşim de çok kızıyor hastalığımla alakalı konuştuğum da ama bunu yaşayanlarla birşeyler paylaşmak iyi geliyor gerçekten...
İlaç kullanıyorum canim 75 mg. Doktor suan aynı dozda devam et dedi tam dengede suan dedi. Hastalık ilaçlar antibiyotikler etkiliyor canım stres sıkıntı hepsi etkiliyorYine de zencefilden umutluydum ben. Ama benim değerimin 3,67 olmasını gerçekten anlayamıyorum. Hastalık falan etkiler mi ki ya? Geçen cuma 1,91 di.
İlaç kullanmıyorsun sen demi antikorlar için TSH normal olduğu için.
derindenizlerden dıger topıkte en cok senınle konustuk daha ıyı bılıyorsun benım detaylarımı.cumadan salıya yanı tam 4. Gun kan vermıs oluyorum.cuma 1.9 olan deger dun 3.67 cıkar mı sence?
bunun için yapabileceğin çok şey var.
Bizzat deneyerek yaptım ben.
Benim ortamım kalabalık şimdi. Az sonra yazacağım.
anladığım kadarıyla 1-zencefil 2-yulaf 3-tüm kolestrol ve triglesit ve tatlılardan uzak durmak.ama ben kahvaltı yapamıyorum. eşim yüzünden yemek düzenimde bozuk.tahlillerde de dalgalanma çıktığı için adam gibi bi tedavi verebilen de yok.Benim nodülüm 6mm olduğu için ve TSH ım çok yüksek olmadığı için ben yapabileceklerimden başladım.
Öncelikle beslenme şeklimi sigarayı bırakmak kadar ani değiştirdim.
1.) Sabah işe gelmeden aç karna 2cm kadar eninde çiğ zencefil yedim ki arkadaşlar 1 yemek kaşığı suyunu içti. Benim sıkacak vaktim yoktu.
2.) Sabah kahvaltısı niyetine poğaça gibi şeyleri hayatımdan çıkararak 1 elma yedim, 10,30 gibi siyah havuç. Başka bir şey de yiyebilirsin sağlıklı olduktan sonra. Önemli olan kolesterole ya da trigiliseride çevirmeyecek şeyler yemen. Yani hazır şeylerden kaçınman.
3.) Öğlen 1 dilim ekmek yedim.
4.) Akşam genelde çorba+kereviz salatası. Çiğ olduğu için tercih ettim. Çorba ev yapımı ve bakliyat sebze döner şekilde. Tıka basa doymadım.
5.) Yemekten sonra 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, keçi boynuzu özü 1 tatlı kaşığı, 1 kuru incir, 2 ceviz ya da içeriği değişecek şekilde bir karışım hazırladım. Yulafın kolesterolü düşürme özelliği var. Artı baya faydası araştır istersen.
6.) Tüm hazır şeyleri sildim hayatımdan, dışarıda ne yemek yedim ne de hazır bir şey aldım. Evdeki bisküvi stoklarını sıfırladım. Çok canım isterse bitter çikolata yedim.
7.) Gece yatmadan önce aynı şekilde 2cm kadar zencefille yedim.
Aklıma gelenler bunlar. Bu esnada nedense tatlı canavarı olan ben tiksindim tatlıdan. Zencefil ya da yulaf veya beslenme alışkanlığımı değiştirmem insülin direncimi kırdı.
Aklıma geldikçe yazarım.
anladığım kadarıyla 1-zencefil 2-yulaf 3-tüm kolestrol ve triglesit ve tatlılardan uzak durmak.ama ben kahvaltı yapamıyorum. eşim yüzünden yemek düzenimde bozuk.tahlillerde de dalgalanma çıktığı için adam gibi bi tedavi verebilen de yok.
Canım hayırlı olsun yeni topik. Ben uzun süre girmedim nete burayı da şimdi gördüm, diğer tarafa uzunca cevaplar yazdım, oradan bak istersen. Bu arada yulafta gluten var. Gluten iyi değil bu hastalık için kullanma istersen.
Aşılama ne durumda peki şu an?İlaç kullanıyorum canim 75 mg. Doktor suan aynı dozda devam et dedi tam dengede suan dedi. Hastalık ilaçlar antibiyotikler etkiliyor canım stres sıkıntı hepsi etkiliyor
Aşılama ?Aşılama ne durumda peki şu an?