cok saol canim.. ufaktan topladik kendimizi cok sukur. senin annen nasil ?Bende cok aglamistim annem icin doktor kanser suphesi var dediginde. ama hic hic korkmayin icinizi ferah tutun. Allah sifa versin insallah bisey olmuyor merak etmeyin bol bol dua edin
turune gore değişiyor tabii...olmasi gerekiryo tabiki olmali..ama atom tedavisinden korkmana gerek yok canim o tedavi kemoterapi gibi zor bi süreç degil ..o tedavi suresince ayri bi odada kaliyor o kdr vucuda cok buyuk zararı yok...tabi sen hamilesin ve uzak durman gerekicek ama olsun sonunda hersey duzelicek canim uyi dusun kendini anneni bebisini de uzmeecanım bi kaç doktoraa danıştık ve bu büyümesede sürekli tetikte bekleyen bir tümör sonuçta Allah korusun lenfe sıçraması çok riskli olacaktı.. ayrıca 3 ün üstünde ve foliküler cinsten yani sizinkinden riskli..doktor hemen ikinci ameliyata alınıp 1 ay sonrada atom tedavisi dedi tam benim doğum haftamda annem de tedavi alacak ve bir ay göremeyecek beniçok korkuyorum uyku yeme içme haram oldu
benim annemin tiroidini hep aldilar dort tane supheli nodul vardi nodullerle birlikte tiroidinide hep aldilar. simdi ilac kullaniyor iki sene oldu ameliyat olali. Allaha sukur iyi ama arada agrisi oluyo nedendir bilmiyorum. ama sikintisi yok sukur cok cok iyi. biz yurtdisindayiz annemi doktora ben goturuyorum hep dil bilmedigi icin. ve o yuzden annem anlamadi kanser suphesi oldugunnu ben tek basima agladim durdum hep. kimseye diyemedim hep agladim ama bilseydimki sonradan iyi olacak hic uzulmezdimcok saol canim.. ufaktan topladik kendimizi cok sukur. senin annen nasil ?
en çok koyanda doğumumda yanımda olamayacak.. tam yeni atom almış olacak tüm hazırlığımı elleriyle yapmıştı oysaturune gore değişiyor tabii...olmasi gerekiryo tabiki olmali..ama atom tedavisinden korkmana gerek yok canim o tedavi kemoterapi gibi zor bi süreç degil ..o tedavi suresince ayri bi odada kaliyor o kdr vucuda cok buyuk zararı yok...tabi sen hamilesin ve uzak durman gerekicek ama olsun sonunda hersey duzelicek canim uyi dusun kendini anneni bebisini de uzmee
keşke annemde bilmeseydi benimbenim annemin tiroidini hep aldilar dort tane supheli nodul vardi nodullerle birlikte tiroidinide hep aldilar. simdi ilac kullaniyor iki sene oldu ameliyat olali. Allaha sukur iyi ama arada agrisi oluyo nedendir bilmiyorum. ama sikintisi yok sukur cok cok iyi. biz yurtdisindayiz annemi doktora ben goturuyorum hep dil bilmedigi icin. ve o yuzden annem anlamadi kanser suphesi oldugunnu ben tek basima agladim durdum hep. kimseye diyemedim hep agladim ama bilseydimki sonradan iyi olacak hic uzulmezdim
hepsi alinmis ikinci ameliyata gerek kalmamis bu iyi bisey...insan ilk ogrendiginde yikiliyo tabi..adi üstünde kanser ..ismi bile ürkütüyor insani...neyse ki hepsi geride kalmis ..cokk gecmis olsun tekrar.benim annemin tiroidini hep aldilar dort tane supheli nodul vardi nodullerle birlikte tiroidinide hep aldilar. simdi ilac kullaniyor iki sene oldu ameliyat olali. Allaha sukur iyi ama arada agrisi oluyo nedendir bilmiyorum. ama sikintisi yok sukur cok cok iyi. biz yurtdisindayiz annemi doktora ben goturuyorum hep dil bilmedigi icin. ve o yuzden annem anlamadi kanser suphesi oldugunnu ben tek basima agladim durdum hep. kimseye diyemedim hep agladim ama bilseydimki sonradan iyi olacak hic uzulmezdim
iyilessinde gerisi onemli degil cnm..bu sekilde dusunup kendini yipratma..iyilessin daha cokkk guzel ve ozel gunleriniz olucak insallahen çok koyanda doğumumda yanımda olamayacak.. tam yeni atom almış olacak tüm hazırlığımı elleriyle yapmıştı oysa
Benim amcamda var tiroidleri tamamen alındı radyasyon tedavisi oldu 4 gün filan sadece bir odada kaldı aradan beş altı yıl geçti bir sıkıntısı yok doktor ona hiç bir ilaç kullanmasan bile en az 15 yıl hayatına etki etmez demişti tabii ki ilaçlarını ve kontrollerini aksatmıyor Allah şifa versinmrb kizlar....
evet basliktan anlasildigi gibi basimiz kanserle belada...annem tiroid kanseri..ameliyat oldu 3 ay once sadece nodul alindi,patolojiden sonuclar olumsuz...burda bu durumu yasayan atlatan varsa anlatirsaniz bizede moral olur..
Bi arkadaşım atlattı üstelik daha çok genç atom tedavisi görüyormuş hala ama atlatmış yani ins annenizde üstesinden gelirmrb kizlar....
evet basliktan anlasildigi gibi basimiz kanserle belada...annem tiroid kanseri..ameliyat oldu 3 ay once sadece nodul alindi,patolojiden sonuclar olumsuz...burda bu durumu yasayan atlatan varsa anlatirsaniz bizede moral olur..
papiller ...evet kolay dagilan bi tur değilmiş cok şükür...kanserin iyi hali diyelim..simdilik ilac tedavisi goruyor...bunada sukur Allahim beterinden korusun. tsk ederiz iyi dileklerin icin:)Ne tur bi tiroid kanseriymis? Papiller kanser mesela oldukca iyi seyredebilir, sag kalimi da cok yuksektir. Sakin korkmayin ilaclarini kullansin hicbir sorun olmaz insallah. Gecmis olsun:)
selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım.geçen hafta ameliyat oldum tiroidlerim ve lenflerim alındı sonuç papiller ca çıktı malesefatom alacağım çok korkuyorum nasıl bir süreç bu ?bir de atomdan sonra doktor bir yıl çoçuk yapmayacaksın dedi çok üzüldüm ben bebek istiyordum atom alıp da hamile kalan var mı çevrenizde ?ben çok korkuyorum bebeğim olmazsa diye
selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım.geçen hafta ameliyat oldum tiroidlerim ve lenflerim alındı sonuç papiller ca çıktı malesefatom alacağım çok korkuyorum nasıl bir süreç bu ?bir de atomdan sonra doktor bir yıl çoçuk yapmayacaksın dedi çok üzüldüm ben bebek istiyordum atom alıp da hamile kalan var mı çevrenizde ?ben çok korkuyorum bebeğim olmazsa diye
cokkk gecmis olsun ...hersey yolunda gider umarim...bnmde annem ayni sekilde ameliyat oldu nodul vardi o alindi sol tarafındaki triodleriyle beraber..ameliyat sonrasi sonuclari temiz cikmadi 2 mm tumor var cok kucuk olduğu icin 2.ameliyat istemediler suan ilac tedavisiyle kontrol altinda buyume yaparsa ameliyat olup butun troidleri alinip atom gorucek..simdilik beklemedeyiz.Merhaba bende 1 ay önce ameliyat oldum patoloji sonucu troid kanseri çıktı lenf bezlerime de sıçramış 9 gün sonra 2.ameliyatımı oldum troidimin ve lenf bezlerimin tamamı da alındı3 ağustosta da atom tedavisine başlanacak.bu arada boynum çok ağrıyor.sizde ne fibi şikayetler var
Merhaba bende 1 ay önce ameliyat oldum patoloji sonucu troid kanseri çıktı lenf bezlerime de sıçramış 9 gün sonra 2.ameliyatımı oldum troidimin ve lenf bezlerimin tamamı da alındı3 ağustosta da atom tedavisine başlanacak.bu arada boynum çok ağrıyor.sizde ne fibi şikayetler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?