Merhabalar, ben de pappiler karsinom sebebiyle Ocak'ta ameliyat oldum. Hem igneli biyopsi sonucum hem ameliyat sonrasi patoloji sonucumda yazıyordu. Bana da atom verilmedi, gerekli gorulmedi. Her vakaya verilmiyor atom. Yapilan testlerde kalmis hucre olduguna dair bir suphe yoksa atom almiyorsunuz. Sonucta atom tedavisi dedigimiz sey size radyoaktif bir madde verilmesi ve onun da bazi zararları var vucuda, bu noktada kar-zarar hesabi yaparak bu tedaviye ne kadar gerekli olup olmadigina karar veriliyor. Bunu karar veren de zaten genelde Ameliyatı yapan doktordan öte, nukleer tip uzmanlari, hatta cogu zaman bu uzmanlardan olusan bir kurul oluyor. Ben de ilk atom almayacagimi öğrendiğim zaman farkli yerlerden fikir aldim ama cikan sonuc hep ayniydi. Cerrahpasa nukleer tip beni takip ediyor, oldukca ozenliler.ilac dozu ayari icin bile iki kez 3 ayda bir kontrole cagirildim. Su anda da gayet iyiyim. Dikis yerinde gerilme bende de ilk 2 ayda oldu. Esnedigim ya da gerildigimde sanki kramp girer gibi bir his oluyordu boynumda, artik olmuyor. Gayet iyiyim :) hepimize saglik diliyorum