Onkoloji - Kanser ve Türevleri Tiroid kanseri olanlar

Bu hastalığı yaşayan biri olarak herşeyden en önemlisi iyi bir doktora bu ameliyatı olmak diyorum yoksa yok yere paratiroyidlerinizde çalışmaz ve ömür boyu kalsiyumu dışarıdan almak zorunda kalır ve yaşlılıkda kemiklerinizin akıbetinin ne olacağını düşünmekden kendinizi alamazsınız .iyi doktor derken özel hastaneden bahsetmiyorum keza ben ameliyatımı oldukça iyi bir hastanede bakırköy acıbedemde oldum oranın başhekimine MUSTAFA ENGİN ÇAKMAKÇI kulak burun boğazcı ama ne yazıkki ameliyatımda paratiroyidlerimi de aldı ameliyatın ertesi günü ellerimi kullanamadım bardak bile tutamadım ani kalsiyum düşüklüğünden kasılıp kaldım ve 8 aydır hala çalışmadı sürekli sabah akşam ilaç kullanmak zorundayım aman diyorum kendinizini tecrübeli ellere emanet edin ..

Ameliyatı mete düren maslak acıbademde yapıcak ama bende çok fazla korku var hala şoku atlatanadum hem tiroid hem lenf kesilecrğimi düşündükçe deli oluorum 3 4 saat vaşımda uğraşçskkar diyorum acaba ameliyattan vazgeçsem diyorum iyice bunalıma girdim öleceköişim gibime geliyor allahım sabır ver dua edin n olur rabbim kimseye vermesin bu illeti

Arkadaşlar oruç tutmamıza bi engel var mı bilen varsa

Canım sen böyle söyleyince ben de üzüntünü hissediyorum aynen lütfen üzülme inşallah düzeleceksin moralini yüksek tut tiroid kanserinden ölen yok ben de yaşadım canını sıkma iyileşeceğine inanıyorum insan ilk duyduğunda krizde giriyor ama sonra alışıyorsun sakın kendini üzme zaten hastasın üzülüyorsun , üzülüyorsun hasta oluyorsun yani bir kısır döngüye giriyorsun moral çok önemli aeo

Bilmiyorum cnm iyice psikolojim bozukdu olmadık herşeyi düşünmeye başladım ya ölürsem ameliyatta diyorum başka bir yerimd sıçramızsa deyip kendimi iyice daraltıyorum hayırlısıyla kazasız belasız bitsin ameliyat yarabbim ne kadar zormuşş keşke sağlığımın kıymetini bilseydim

canım bende senin durumundaydım benimde ameliyatımı mete düren yaptı inan çok iyi bir cerrahtır.korkma bu hastalıktan kötü sonuç çıkmaz allah ın izni ile sadece sabırlı olmalısın hayatına aralıksız devam etmelisin ben 2008 yılında geçirdim bu hastalığı çok şükür hiçbirşey kalmadı bak şimdi bebek için uğraşıyorum .korkma canım sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum

İyiyim çok şükür cnm birsz ağrılarım var boyun epey bi kesik sağlık olsun n yaoalım atomu füşünüyorum şimdi 4 ysşında bi kızım var nadıl olcak hastanede kapalı odada nasıl durcam deyip duruyorum bu hadtalığı öğrenmemle panikatak ve anksiyetede başladı

Öyle düşündüğün gibi zor bir tedavi değil atom tedavisi atom odası ınn normal hastane odasından bir farkı yok sadece penceresi yok içi aynı özel hastane deki odalar gibi buzdolabı televizyonu banyosu tuvaleti olan bir oda lütfen korkma moralli ol diyetini güzel yap inşallah düzeleceksin kızından biraz ayrı kalacaksın ama sonunda şifa bulmak var önemli olan o sonrasında sağlıklı bir ömür var önünüzde Allah yar ve yardımcın olsun çok çok geçmiş olsun

Tşk edertim moral verdiğin için insan öyle kötü oluyor ki kendimi çok kötü hisediyorum sadece bu dünyada bir rek benim başıma gelmiş gibiyim ameliyattan korkarkwn çok şükür rabbime geçti sırada atom var bir yanda kuzum var iyice canım sıkılıyor kapalı nasıl kalıcam deyip duruyorum zaten korkağın tekiyim

öncelikle geçmiş olsun.benimde bu ara kanser şüphesiyle bayağı bir radyasyon aldım biyopsi oldum.sonuçları bekliyorum.umarım rabbim hepimize şifa verir.ben hep şöyle düşündüm.eger böyle bir durum çıkarsa çocuklar bensiz ne yapar bana birşey olursa diye düşünmeyeceğim.bu beni çok üzer...sanki ağır bir grip oldum.hastanede serum yiyip döneceğim.haberlerde belki izlemişsindir.kadın 5 yıl kanser tedavisiyle sürekli mücadele ediyor.hastaneden temiz raporu veriliyor.kanseri yendin diye.tüm sonuçlar temiz.kızını arıyor.müjdeli haberim var diye.eve dönmeden trafik kazası ölüyor.allah rahmet eylesin.ne acı değilmi.her şeyin hayırlısını dileyelim.ve sakın yavrun için üzülme hergün uyandığında içinde bir mutluluk filizi yeşert.biz anneyiz.bunu yapabiliriz...

İnsana o kadar ağır geliyor ki zaten ben çok panik biriyim rabbim seninde yardımcın olsun allah büyük vardır bir bildiği insan yıkılıyor,kalkıyor tekrar düşüyor allah sağlık versin herkeze kötü bir rüyaymış gibi gelsin ve geçsin

çok geçmiş olsun canım. Rabbim bir an evvel tparlanıp ayağa kalkıp çocuğunla,ailenle birlikte olmanı nasip eder.

bende 2 haftadır endokronolojide uğraşıyorum.ben kendi bildim bileli guatr rahatsızlığım var ama 3 ayda bir kan tahlilleri yaptırıyordum hep normal çıkıyordu.en son dış gebelik geçirdim.sonrasında gidip bir hormonlarıma baktırayım dedim.adetin ikinci günüydü bir baktıkki tsh değerim 11.5 çıkmış.hemen endokronolojiye gittim bir hafta sonra tsh 14.5 olmuş.doktor ultrasonda baktı nodüllerin var şüpheli biyopsi yapacağım dedi.boğazımın sağ tarafından iğne ile sıvı aldı.biyorpsi sonucunda papiler tiroid karsinomu kuvvetli şüpheli yazıyordu.doktor kesinlikle ameliyat dedi.bizi ankara numune hastanesine sevk etti.ankaraya gittik tekrar ultrasonla muayene ve tekrar biyopsi yaptılar.bu sefer boğazımın sol tarafondan 2 tane daha sıvı aldılar.2 hafta sonra sonuç çıkar o zaman gelirsiniz ameliyat tarihi verilir dediler.

canım sen hangi ildesin hangi hsatanede hangi doktorda ameliyat oldun.ben devlet hastanesine pek güvenemiyorum ama tanıdığımız bir yerde yok.bulunduğumuzda yer küçük bir yer.sadece 2 tane özel,1 tanede devlet hastanesi var.doktorda burda olmayın ankara numune hastanesinde olun dedi.bende ankaraya gittim ama içim hiç rahat değil.

hanımlar sizin önereceğiniz bir hastane,doktor varmı.dermanımız neredeyse oraya gideceğiz artık.

Ankara gata da biyopsimi oldum sonuç zaten papiler ca çıktı daha sonra lenfede sıçramış gibi gözüküyor dediker lenf biyopsisini istanbulda maçka emar da mevlüt bey yaptı oda papiler ca metastazı çıktı ameliyatımı prof dr mete düren acıbadem maslak ta yaptı. Mete hoca çok ilgili ve güleryüzlü en önemliside güvenilir biri

canım sen Ankaradamısın.eğer ankarada isen neden ankarada değildeistanbulda oldun. istanbul daha iyi olduğu içinmi? bizi doktor ankara numune hastanesine sevk etti ama hastane çok kalabalık geldi,odalarda aynı şekilde.güvenemedim.başkada hangi hastaneye gidebilirim bilemedim.

canım acıbademde ameliyat olmadan kaç gün önce yattın.
ameliyat kaç saat sürdü,
ameliyattan sonra kaç gün kaldın hastanede
ameliyat için ne kadar ücret alıyorlar.

eşim emekli sandığına bağlı,eğer olursa ne kadar öderiz. Biraz fazla oldu ama bende tedirginim.ameliyat korkutuyor beni.ameliyata girerken tamamen kıyafetlerimizi çıkartıyormuyuz,sadece üst kıyafetlerimizimiçıkartıyoruz.

aklımda o kadar soru varki konuşacağım kimse yok. cevap verebilirsen çok sevinirim.

Tekrar rabbim ya şafi isminin hürmetine acil şifalar versin,en hayırlı ve tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah.

İstanbulda yaşıyorum ben biyopsi için gatada özdeş beyi tavsiye ettiler o yüzden ankaraya gittim sonuçlar çıktıktan sonra mete hocaya muayene olup ameliyat günü aldım. Ameliyattan bir gün önce hastaneye gittim anestezi tettkikleri yapıldı ertesi sabahta ameliyat için hastaneye giriş yaptım öncesinse kalmadım hastanede. Cumartesi ameliyat oldum pazartesi çıktım benim tiroid ve tek taraflı boyun diseksiyonu ameliyatı olduğum için pazartesiye kaldım sadece tiroid olanlar ertesi gün çıkıyor. Acıbademde sadece özel sağlık sigortası geçiyor ama öncesinde kaç para dedilerse o kadar ödeyip çıkıyorsun o konuda bir sorun yaşamadık. Eğer istanbula gelebilme imkanın varsa mete dürenden randevu almanı tavsiye ederim. Ameliyat öncesi insan çok kötü oluyor çok iyi ankıyorum seni sormak istediin şeyler olursa cvp vermeye çalışırım çaresiz kalıyor insan sağlık neymiş şimdi anlıyorum ben rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…