Bu hastalığı yaşayan biri olarak herşeyden en önemlisi iyi bir doktora bu ameliyatı olmak diyorum yoksa yok yere paratiroyidlerinizde çalışmaz ve ömür boyu kalsiyumu dışarıdan almak zorunda kalır ve yaşlılıkda kemiklerinizin akıbetinin ne olacağını düşünmekden kendinizi alamazsınız .iyi doktor derken özel hastaneden bahsetmiyorum keza ben ameliyatımı oldukça iyi bir hastanede bakırköy acıbedemde oldum oranın başhekimine MUSTAFA ENGİN ÇAKMAKÇI kulak burun boğazcı ama ne yazıkki ameliyatımda paratiroyidlerimi de aldı ameliyatın ertesi günü ellerimi kullanamadım bardak bile tutamadım ani kalsiyum düşüklüğünden kasılıp kaldım ve 8 aydır hala çalışmadı sürekli sabah akşam ilaç kullanmak zorundayım aman diyorum kendinizini tecrübeli ellere emanet edin ..
Ameliyatı mete düren maslak acıbademde yapıcak ama bende çok fazla korku var hala şoku atlatanadum hem tiroid hem lenf kesilecrğimi düşündükçe deli oluorum 3 4 saat vaşımda uğraşçskkar diyorum acaba ameliyattan vazgeçsem diyorum iyice bunalıma girdim öleceköişim gibime geliyor allahım sabır ver dua edin n olur rabbim kimseye vermesin bu illeti
Ameliyatı mete düren maslak acıbademde yapıcak ama bende çok fazla korku var hala şoku atlatanadum hem tiroid hem lenf kesilecrğimi düşündükçe deli oluorum 3 4 saat vaşımda uğraşçskkar diyorum acaba ameliyattan vazgeçsem diyorum iyice bunalıma girdim öleceköişim gibime geliyor allahım sabır ver dua edin n olur rabbim kimseye vermesin bu illeti
Arkadaşlar oruç tutmamıza bi engel var mı bilen varsa
İyiyim çok şükür cnm birsz ağrılarım var boyun epey bi kesik sağlık olsun n yaoalımatomu füşünüyorum şimdi 4 ysşında bi kızım var nadıl olcak hastanede kapalı odada nasıl durcam deyip duruyorum bu hadtalığı öğrenmemle panikatak ve anksiyetede başladı
Tşk edertim moral verdiğin için insan öyle kötü oluyor ki kendimi çok kötü hisediyorum sadece bu dünyada bir rek benim başıma gelmiş gibiyimameliyattan korkarkwn çok şükür rabbime geçti sırada atom var bir yanda kuzum var iyice canım sıkılıyor kapalı nasıl kalıcam deyip duruyorum zaten korkağın tekiyim
İyiyim çok şükür cnm birsz ağrılarım var boyun epey bi kesik sağlık olsun n yaoalımatomu füşünüyorum şimdi 4 ysşında bi kızım var nadıl olcak hastanede kapalı odada nasıl durcam deyip duruyorum bu hadtalığı öğrenmemle panikatak ve anksiyetede başladı
Ankara gata da biyopsimi oldum sonuç zaten papiler ca çıktıdaha sonra lenfede sıçramış gibi gözüküyor dediker lenf biyopsisini istanbulda maçka emar da mevlüt bey yaptı oda papiler ca metastazı çıktı ameliyatımı prof dr mete düren acıbadem maslak ta yaptı. Mete hoca çok ilgili ve güleryüzlü en önemliside güvenilir biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?