Arkadaşlar ben 4 Ekim'de ameliyat oldum ancak ameliyattan sonra bir on gün kalsiyum kullandım sonra gerek yok dediler acaba benim de kullanmam gerekir mi bir de mahkeme boyutunu soran arkadaşım bence bi avukatlar görüş mutlaka sağlık davalarında uzmanlaşmış doktorlar vardır
canım birde birşeyi merak ettim paratiroyidlerimin hepsi alınmış dedinya, bunu nasıl öğerndin pataloji raporundamı yazıyordu doktorunmu söyledi yada sen paratiroyid sintigrafisi filanmı çektirdin cevplarsan sevinirim ha bide bu işin mahkeme boyutu varmı acaba mahkemeye versem birşey elde edermiyim merak ediyorum. susup oturmak çok canımı yakıyor..
Arkadaşlar ben 4 Ekim'de ameliyat oldum ancak ameliyattan sonra bir on gün kalsiyum kullandım sonra gerek yok dediler acaba benim de kullanmam gerekir mi bir de mahkeme boyutunu soran arkadaşım bence bi avukatlar görüş mutlaka sağlık davalarında uzmanlaşmış doktorlar vardır
nuyageva öncelikle geçmiş olsun.. atomda korkacak hiçbirşey yok, dinlenmiş olursun, bana çok iyi gelmişti :) ben kendimi tekrar anlatmayayım, buraya yazmıştım zaten aynı sıkıntıları ben de yaşadım, insan herşeye alışıyor.. hatta bir ay önce estetik ameliyat oldum :)bu hastalığın diğer türlerine bakarsak biz oldukça şanslıyız.. Umarım herkes sağlığına kavuşur. ben 2010 da ilk öğrendiğimde çok fazla dr dolaştım, moralim çok bozuktu, ameliyattan da özellikle ses tellerine zarar verebilir endişesi ile çok korkuyordum, çünkü benim mesleğim sesim zaten.. 2 tane ameliyat oldum ve sanırım 2. ameliyatım başarısız olduğu için bir kere daha olacağımya da yüksek dozda atom almam gerekiyor.. çocuğum yok şu an ve 29 yaşında olduğum için çocuk sahibi olmak istiyorum. doktorum da 'o zaman çocuk yap, sonrasında tedaviye başlayalım' dedi..
başlarda Mete Düren'le tanışmıştım, mükemmel birisi ama çok pahalı olur diye ameliyatları Çapa'da oldum, atomu Okmeydanı'nda aldım.. 2. ameliyattan sonraki iz de kötü oldu
senden fiyat hakkında bilgi almak istiyorum, tabi ki yaptığı işleme göre değişiyordur ama aşağı yukarı ne kadar gidiyor? bende özel sigorta yok, devlet çalışanıyım.. bilgi verirsen çok sevinirim, ona göre zamanım da varken para biriktireyim :)
bu arada mete beyi internette çok duydum ama geçkalmışdım genede ona gitmek isterim muayne nerde ediyor hastenedemi yoksa kendi yerimi var ücreti nedir bilgi verirseniz çok sevinirim..
bu sayfaya girmek beni biraz olsun rahatlatıyor sanki bu dünyada beni kimse anlamıyormuş gibi düşünürken yazılanları benimle aynı şeyleri yaşayanları okuduukça tek ben değilmişim diyorum. Doktorlara karşı o kadar sinirliyim ki bende dr maduruyum ilk boynumda şişlikle dr a gittim 1 cm lik nodül çıktı samatya hastanesindeki dr hanım acaba biyopsi yapsakmı yapmasakmı ne yapsam siz ne dersiniz diye doktor olan benmişim gibi aptalca konuştu neyse biyopsi yapmayalım sadece nodül tiroid ultradonunda bi sorun yok tek sorun nodül 2 sonra gelin dedi 2 ay sonra gittim ultrasonu çeken ben karar veremiycem çok karışık bi başka arkadaşı çağırvm dedi abuk sabuk bir sürü soru panik halleti bi dr başımda tiroidit dedi diğeri hayır başka bir nodül defi başımda atışmaya başladılar ne olduğu ile ilgili sonunda üstün körü bir rapor yazdılardoktora götürdüm raporu hem tiroidit hemde nodül olduğu yazılmış poliklinikteki dr sağolsun ilerlemiş bunlar 3 ay sonra gelin dedi ilerlediyse niye 3 ay sonra dedim çok yoğunum yok bişey iyisiniz deyip uğurladı beni ultrasonu çekenlerin o paniği sonucu o hafta başka bi dr a gittim biyopsi sonuç tiroid papiler ca veee lenf metastazı! Eğerki üstüne düşmeseydim kontrole gitmek için hala 3 ayımın dolmasını bekliyor olacaktım! Baştan anlaşılsaydı bu kadar yayılmayacaktı bende böyle panik olup psikolojimi bozmayacaktım lenfide duymak beni yıktı! çok uzattım belki bu ne diyeceksiniz ama lütfen nodülü olanlar araştırma sürecinde olanlar tek doktora kalmayın :,(
nasıl oldun canım,inşallah bugün daha iyisindir.seni merak ettim bugün dikişlerini aldıracaktın değil.inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla normal yaşantına dönersin inşallah.
Daha iyiyim cnm saat 2 de randevum hiç gitmek istemiyorum iyice doktorlardan nefret eder oldum hayırlısıyla sağlığımza kavuşsak hepimizsen nasılsın dr a karar verdin mi?
radyoaktif iyotla ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim isterseniz...
Mrb :) öncelikle sanada geçmiş olsun benim tiroid ve lenf birlikte olduğu için mete hoca acıbadem maslakta yaparım dedi sadece tiroid ameliyatlarını alman hastanesindede yapıyormuş alman hastanesi acıbademe göre daha uygun. Bendede sağlık sigortası yoktu 13bin dedi ameliyat için parayı acıbademe ödedik ne kadar dediyse o kadar ödedik hastaneden çıkarken ekstra birşey çıkmadı. Atom için endişeliyim ben tek başıma kapalı nasıl durcm diyorum okmeydamında aldım demişsin odalar nasıldı, tek kişilik mi, sıkıcı bir dönem mi?
ben para biriktirmeye başlayayım, 12 bin lirayı geçen ay burun ameliyatıma vermiştim :)
canım atomda inan korkulacak bişey yok.. ben de çevreme sorunca kapalı biyer, hiç dışarı çıkmıyosun, kimse yanına girmiyor... birsürü şey duymuştum ki benim kapalı yer fobim de var, o yüzden daha da korkmuştum. Okmeydanı'nda aldım evet, grup odalar da vardı ama ben tek kişilik oda istedim. İlk girdiğimde tedirgin olmadım desem yalan olur, bize sırayla çağırıp bir tüp içinde iyot verip nasıl içeceğimizi anlattılar, odaya dönüp tek başına bunu alıyosun ve ilk yemeğim geldiğinde kapının önüne bıraktıklarını ve kaçtıklarını görünce biraz tedirgin oldum tabi :) ama bu tedirginliğim yersizmiş... yanımda laptop ve bolca film getirmiştim.. Film izledim, kitap okudum, orayı eğlenceli hale getirmek senin elinde. oraya tedavi amaçlı gittiğini düşünme, sanki değişiklik istiyosun hani deriz ya bazen 'şu şehrin gürültüsünden, herkesten uzakta şöyle bi kafa dinlesem' diye, öyle düşün :) inan öyle olunca eğlenceli hale geliyor, ooohhh mis gibi kafanı dinle :)
Okmeydanı'nda Ercan UYANIK var. Nükleer Tıp Uzmanı, çok iyi bi doktor. ben hala ilaçlarımı da ona düzenletiyorum.. başka şehirlerden bile hastası geliyor. ben kendi adıma Ercan beyden çok memnunum..
başka soracak sorun varsa çekinme canım, çok geçmiş olsun...
Atomu cerrahpaşada alcam dr ilhami usluya gidiyorum cnm odalar tek kişilik dedinasıl kalıcam ne yapçam bilmiyorum 3,5 yaşında bir kızın var hiç ayrılmadım ondsn birde dediğin gibi kapalı yerde kalacağımı düşündükçe bunalıyorum dr tek dozls çözüm olacağını sanmıyorum dediğinde şok oldum zaten hastalığın şokundayım bir sürü tahlil var sonuçlarından çok korkuyorum atomda üstüne tuz biber oldu evde bir odada kapalı duramıyorum atomda nasıl durcam bilmem! Cam falan var mı odada yoksa hepten kapalı karanlık bir yer mi sen kaç gün kalmıştın? Çok soru sordum ama o kadar dardayım ki çok üzülüyorum hastalığa, lenfte olmasına, başka bir yerimde olabileceğine drlarda çok net iç açıcı konuşmuyor yarında sintigrafi var hayırlısıyla bir an önce bu günler geçsin yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?