• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Tiroid kanseri olanlar

Gerçekten insan kaybetmeden sağlığın değerini bilmiyor inşallah her şey yolunda gider üzüldüm işte yine aynı noktaya dönüyoruz doktorlar yeterince aydınlatmıyor insanı bence izi de çok düşünme iyileş de gerisi Fas'a fiso bi fular takarsın bi gösterişli küpe takarsın millet küpeye bakar yeter ki sağlığına kavuş Allah'a emanet ol

evet haklısın.. bir doktora gitsen acaba güvenilir mi diyosun, çok doktor gezince de hangisi doğru diyosun.. ama halimden asla yakınmıyorum, fuları zaten hep severek kullanırdım :)) çevremde olmayınca acaba yalnız mıyım diyo insan, bir de hastanede hep yetmiş yaşında insanların benim gibi olduğunu görünce moralim bozuluyodu doğrusu :) bu sitede yeniyim ve ilk baktığım forum buydu.. beni gerçekten rahatlattın pesimistkeklik teşekkür ederim, umarım buradan birbirimizin hamilelik dönemlerini de anlatırız :)) görüşmek dileğiyle..

konuya cevap veren tüm arkadaşlara acil şifalar dilerim sayfanın tamamını okudum ve bende şunu yazmak istedim kayın valideme yaklaşk 8 yıl evvel irili ufaklı 8 tane tümörü olduğu adı geçen oda tedavisi olması yada mmutlaka ameliyat olması gerektiği söylendi.fakat valide hanım şizofren hastası ve asla bir odada kalamaz ozaman yalı 62 di şuan şuan 70:)dr dediki günde 4 tane troid ilacıyla gidebildiği kadar gitsin ve gayette iyi.morelinizi bozmayın ve basit bir hastalık olduğuna inanarak atlatın.

konuya cevap veren tüm arkadaşlara acil şifalar dilerim sayfanın tamamını okudum ve bende şunu yazmak istedim kayın valideme yaklaşk 8 yıl evvel irili ufaklı 8 tane tümörü olduğu adı geçen oda tedavisi olması yada mmutlaka ameliyat olması gerektiği söylendi.fakat valide hanım şizofren hastası ve asla bir odada kalamaz ozaman yalı 62 di şuan şuan 70:)dr dediki günde 4 tane troid ilacıyla gidebildiği kadar gitsin ve gayette iyi.morelinizi bozmayın ve basit bir hastalık olduğuna inanarak atlatın.

teşekkür ederim.. size de çok geçmiş olsun, kayın valideniz umarım daha iyiye gider.. yetmiş yaş konusunda saygısızlık etmek istemem o yüzden açıklama yapma gereksinimi duydum; hastaneye her gidişimde hep yaşlılarla karşılaştım, bir de onlar her zaman bana acıyarak baktılar, -bilirsiniz duygusal bir toplumuz- :)) bana sanki herkes yaşlıyken yakalanıyor da genç tek ben varmışım gibi gelirdi hep, o yüzden moralim bozulurdu.. ama sizin de dediğiniz gibi bu hastalıkla yaşanılabiliyor, ömür kısaltmıyor.. genç- yaşlı tüm insanlar umarım hastalıkla karşılaşmaz, hastalarsa sağlığına kavuşur...

Ben epey araştırdım aslında sanıldığının aksine çok yaygın hatta ahmet Rasim küçükusta ya göre iyotlu tuz kullanımının yaygınlaştırıyor televizyonda izlemiştim

teşekkür ederim.. size de çok geçmiş olsun, kayın valideniz umarım daha iyiye gider.. yetmiş yaş konusunda saygısızlık etmek istemem o yüzden açıklama yapma gereksinimi duydum; hastaneye her gidişimde hep yaşlılarla karşılaştım, bir de onlar her zaman bana acıyarak baktılar, -bilirsiniz duygusal bir toplumuz- :)) bana sanki herkes yaşlıyken yakalanıyor da genç tek ben varmışım gibi gelirdi hep, o yüzden moralim bozulurdu.. ama sizin de dediğiniz gibi bu hastalıkla yaşanılabiliyor, ömür kısaltmıyor.. genç- yaşlı tüm insanlar umarım hastalıkla karşılaşmaz, hastalarsa sağlığına kavuşur...

teşekkürler.evet sizinde dediğiniz gibi ilaçları düzenli alındığında ameliyat yada iyot tedavisi alınmasa bile bişe olmuyor gibi gözlemledim.bazen hekimlerde olayları abartabiliyorlar.diğer arkadaşın dediği gibi eskiden çok yaygın olmasına rağmen günümüzde bebeklik çağında iyotlu tuz kullanmaya başlanmasıyla bu hastalık oldukça düşmüş
hepinize acil şifalar.birde merak ettim siz nerelisiniz.

Son düzenleme:
merhaba,
bende de hipertiroid çıktı,nodülüm temizmiş.size teşhis hangi testlerden sonra kondu? bana sadece sintigrafi yaptılar ve iğneli biyopsiye gerek duymadılar da.

benim de tam tersi iyotsuz tuz yemem gerekli. deniz mahsulleri ve balık yasak..
hepinize geçmiş olsun..

İyotlu tuz kullanımı tiroid kanseri ve haşimato tiroidine neden oluyormuş demek istemiştim iyotlu tuzun sadece Karadeniz bölgesinde kullanılması gerektiğini savunuyor doktorlar

merhaba,
bende de hipertiroid çıktı,nodülüm temizmiş.size teşhis hangi testlerden sonra kondu? bana sadece sintigrafi yaptılar ve iğneli biyopsiye gerek duymadılar da.

benim de tam tersi iyotsuz tuz yemem gerekli. deniz mahsulleri ve balık yasak..
hepinize geçmiş olsun..

Geçmiş olsun bana ultrason ve iğne biyopsisi yapıldı sen iyot diyeti yapıyorsun galiba

teşekkürler.evet sizinde dediğiniz gibi ilaçları düzenli alındığında ameliyat yada iyot tedavisi alınmasa bile bişe olmuyor gibi gözlemledim.bazen hekimlerde olayları abartabiliyorlar.diğer arkadaşın dediği gibi eskiden çok yaygın olmasına rağmen günümüzde bebeklik çağında iyotlu tuz kullanmaya başlanmasıyla bu hastalık oldukça düşmüş
hepinize acil şifalar.birde merak ettim siz nerelisiniz.

ben Çanakkale'liyim, neden sordunuz?

dr bana iyotsuz tuz önerdi, yemekleri tuzsuz yapıyorum, eşim iyotlu, ben iyotsuz tuz ekleyerek yiyoruz :)

Canım seninkinin kanserle alakası yok ancak bildiğim kadarıyla zarar verdiği zaman hipertiroidi hastalarına da atom verebiliyorlar ama galiba seninki o seviyede değil ya iyi tarafından bak kilo almazsın tipin hep güzel olur birazcık sinir yapıyormuş onu daetrafındakiler düşünsün:52:

Canım seninkinin kanserle alakası yok ancak bildiğim kadarıyla zarar verdiği zaman hipertiroidi hastalarına da atom verebiliyorlar ama galiba seninki o seviyede değil ya iyi tarafından bak kilo almazsın tipin hep güzel olur birazcık sinir yapıyormuş onu daetrafındakiler düşünsün:52:

Yanlışlık oldu quartaya yazacaktım pambelus sana değil

Kızlar papiler ca olduğumu öğrendim yıkıldım ardından öğrendim ki tek taraflı lenf metastazıda varmış kendimi çook kötü hisediyorum ya başka yerimede sıçradıysa diye düşünüyorum ameliuattan çok ama çok korkuyorum resmen bunalımdayım Yayılır mı bu illet vücuda girdimi çıkmMazsa ameşiyatta temizleyemwzlwrse açıp kapatırlarsa sasece allahım sabır ver dua edin n olur

Kızlar papiler ca olduğumu öğrendim yıkıldım ardından öğrendim ki tek taraflı lenf metastazıda varmış kendimi çook kötü hisediyorum ya başka yerimede sıçradıysa diye düşünüyorum ameliuattan çok ama çok korkuyorum resmen bunalımdayım Yayılır mı bu illet vücuda girdimi çıkmMazsa ameşiyatta temizleyemwzlwrse açıp kapatırlarsa sasece allahım sabır ver dua edin n olur

Merak etme papiller çok basit ameliyatı ehil bi insana olursan bi sorun olmaz ama metastas hakkındabilgim yok ameliyattan sonra hemen ayağa kalkıyorsun çabuk iyileş
Yorsun korkma artık tıp çok ilerledi Allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım herşeyden önce moral çok önemli bu hastalıkda lütfen moralini bozma kişiye göre değişir tedavi bile bir kanser hastası eşi olarak 1 yıldır uğraşıyoruz rabbim tüm hastalara sizlere ve bizede acil şifalar versin

Ben kendimi 15 gündür toplayamıyorum ameliyatta çıkamazsam kurtulanaSam by iklwtten diyorum kızım geliyor aklıma ameliyata az kaldı çok korkuyorum eabbim herkezin yardımcısı olsun

Ben kendimi 15 gündür toplayamıyorum ameliyatta çıkamazsam kurtulanaSam by iklwtten diyorum kızım geliyor aklıma ameliyata az kaldı çok korkuyorum eabbim herkezin yardımcısı olsun

Canım sana daha önce de yazdım lenfle alakalı bilgim yok ancak papillerin yayılması çok zor sakin ol ameliyat zor değil kolayca atlatıorsun . Allah daha büyük dert vermesin hekimin becerisi önemli iyi bi hekime ameliyat olduğun taktirde bu illeten kurtulacağını düşünüyorum aynı hastalığı yaşadım Allah yardımcın olsun moralini bozma

Back