- Konu Sahibi strawberrylips
merhaba,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Second Life Cedre adlı tabledi bu sitedeki reklamlar gördüm kullanan yada dr. danışanıız oldumu %100 ganati veriyorlar ama fikri olan varsa sevinirim...
Bende de aynı dert var bebiş te düşünüyorum bir aydır deniyorum olmadı korkuyorum olmuycak diyeBen 8 aydır hastalığımın farkındayım.Hipotiroidi hastasıyım ve tiroid bezlerim yavaş çalışıyormuş.Bunun sonucunda hızla kilo aldım.Hastalığımı bilmeden 1 yıl içnde 15 kilo aldım,adetim kesildi zaten adetim kesilince doktora gittim ve hormon tahlilleri sonucu ortaya çıktı.Sanırım ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım,eğer kullanmazsam çocuğum bile olmazmış,eğer aranızda bu hastalıktan muzdarip olan varsa söyleyeceğim tek şey kesinlikle hiç bir şeyi kafanıza takmayın ve asla üzülmeyin çünkü bu hastalığın en büyük düşmanı üzüntü
Bende aynı derteyim ya anne olmak istiyorum bir aydır deniyorum yok olmuycak diye korkuyorumkızlar benimde troid bezlerim çalışmıyor ve bende yeni öğrendim bebek için benim oranı düşürmem gerekiyor doktor doktor geziyorum ANNE olmak istiyourm ve olamayacağımı düşündükçe ağlıyorum üzülüyorum ve bu hastalığı tetikleyen şeyin stres ve üzüntü olduğunuda biliyorum ne olur tsh oranı yüskesk olup sonuçta bebeğini kucağına alan varsa bana msj.atsın kızlar korkuuyorummmmm ANNE OLMAK İSTİYORUM...