- 27 Şubat 2008
- 98
- 5
- 98
- Konu Sahibi strawberrylips
bende hypotroid hastasıydım. lise yıllarımda saçlarım çok dökülmeye başlamıştı. strese girmiştim. şapkasız dışarı çıkmamaya başlamıştım. bulunduğum şehirde cildiyeye ditmiştim. bana almanyuadan gelen bir ilaç verdi. 6 ay kullanacaksın hiç bırakmadan demişti. parfüm gibiydi saç diplerine sıkıyordun. hiçbir sonuç alamamıştık. hem çok pahalı hemde almanyadan gelmesi 1 ayı buluyordu ilaçta 15 günde bitiyordu. neyse ankaraya gitmiştim ablam ibni sina hastanesine götürdü. tahlillerde hypotroid çıktı. levetron başladım. ellerde titreme, sinir, kilo alma, tüylenme yapıyordu. ilk zamanlar 15 günde bir tahlil yaptırıyordum. ilacıma da ilk hafta çeyrek,2.hafta yarım,3. hafta 3/4 ve 4. haftadan sonrada 1 tane kullanmaya başlamıştım. 2005 yılına kadar test sıonuçlarım düzensizdi. bir inip bir çıkıyordu. 2005 ten sonra tamamen normale indi. geçen ay tekrar kontrol amacıyla test yaptırdım yine normal. ama ilacı ölene kadar kullanacağım. birkaç hafta unutsam içmeyi saçlarımdan anlıyorum. o yüzden sakın ola ilacı bırakmayın ve üzülmeyin bir süre sonra normale dönüyor.