- Konu Sahibi strawberrylips
Kızlar tiroid konusunda bilgim yok ama benim arkadaşımda da aynı problem vardı. Ama hamile kaldı. Şimdi yeni doğum yaptı. Tiroid rahatsızlığı olanlar kolay hamile kalamazlar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb arkadasım senin hastalığın hipertiroid internetten ara istersen böle senin hormonların çok çalışıyor bu da hamile kalmanı engeller. ben de tam tersi benim de troidim az çalışıyor amaşimdi normal seviyelere ulaştım kadın doğum doktorum beni çok ümitlendirdi bu konu da ama takma kafana iki aydır ben bu sorunu yaşıyorum ilaçlarımı kullandım tahlillerimi düzenli yaptırdım şimdi hamile kalmayı bekliyorum.inşallah dualarımız kabul olur..Arkadaşlar benim tsh dğerim 0.01 normal değerler 0.34 - 5.60 bu durumda benim tiroidim azmi çokmu çalişiyor bilen varsa yazsin ge.en gün öğrendim tiroit hastasi olduğumu ama daha tam konuşamadim doktorumla bilgisi olanlar lütfen cevap yazin adet olamiyorum 1 yildir bebek istiyoruz acaba sebebi bumu fsh 45 lerde tiroidmi sebep oluyor buna
Arkadaşlar benim tsh dğerim 0.01 normal değerler 0.34 - 5.60 bu durumda benim tiroidim azmi çokmu çalişiyor bilen varsa yazsin ge.en gün öğrendim tiroit hastasi olduğumu ama daha tam konuşamadim doktorumla bilgisi olanlar lütfen cevap yazin adet olamiyorum 1 yildir bebek istiyoruz acaba sebebi bumu fsh 45 lerde tiroidmi sebep oluyor buna