- Konu Sahibi strawberrylips
-
mrb arkadasım senin hastalığın hipertiroid internetten ara istersen böle senin hormonların çok çalışıyor bu da hamile kalmanı engeller. ben de tam tersi benim de troidim az çalışıyor amaşimdi normal seviyelere ulaştım kadın doğum doktorum beni çok ümitlendirdi bu konu da ama takma kafana iki aydır ben bu sorunu yaşıyorum ilaçlarımı kullandım tahlillerimi düzenli yaptırdım şimdi hamile kalmayı bekliyorum.inşallah dualarımız kabul olur..Arkadaşlar benim tsh dğerim 0.01 normal değerler 0.34 - 5.60 bu durumda benim tiroidim azmi çokmu çalişiyor bilen varsa yazsin ge.en gün öğrendim tiroit hastasi olduğumu ama daha tam konuşamadim doktorumla bilgisi olanlar lütfen cevap yazin adet olamiyorum 1 yildir bebek istiyoruz acaba sebebi bumu fsh 45 lerde tiroidmi sebep oluyor buna
Arkadaşlar benim tsh dğerim 0.01 normal değerler 0.34 - 5.60 bu durumda benim tiroidim azmi çokmu çalişiyor bilen varsa yazsin ge.en gün öğrendim tiroit hastasi olduğumu ama daha tam konuşamadim doktorumla bilgisi olanlar lütfen cevap yazin adet olamiyorum 1 yildir bebek istiyoruz acaba sebebi bumu fsh 45 lerde tiroidmi sebep oluyor buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?