- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
- Konu Sahibi strawberrylips
-
canim bende de var bende mart ta ögrendim bilmiyodum ve sasiriyodum ben az yemek yedigim halde nasil olurda kilo veremem diye.bende ilk baslarda cok üzülmüstüm ama alistim ve cogu kiside oldunu ögrendim,evte ömür boyu ilac kullanmamiz gerek.hastlaigin belirtileri: uyku,halsizlik,sac dökülmesi,kilo alimi,adet bozuklugu,ve hatta cocuk olmasini engelleyen bir hastalikmis tabiki herkezde ayni seyler görülcek diye bisey yok..
bende 8 ay önce hasimato hastasi oldugumu ögrendim. Hasimatosu olan arkadaslar muhakkak 6 ayda bir tahlillerinizi yaptirin. Cünkü troitteki iltahaplar parcalaniyormus bir ara ve hastaligimiz yüzünden yavas calisan troitlerimiz iltahabin parcalanma esnasinda hizli calisabiliyormus. daha sonra parcalanma bitince tekrar yavas calisiyormus. Ben böyle dengesiz bir hastalik daha görmedim. Troit rahatsizliklari berbat vücudun sistemini altüst ediyor. Ama hasimato dahada bir beter. Ne zaman ne yapacagi belli degil. Ben gecen ay yaptirdim kontrollerimi ve hizlanmis benim troitlerim . Doktorum hapimi yariya indirdi. Troitlerimiz hizli calisirken ilacin dozunu cok alinca kalp krizi gecirme riski varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?