• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiroid ameliyatından sonra kalın ve robotik ses

delibirselvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
1.815
1.934
83
26
Hanımlar geçtiğimiz perşembe erkek arkadaşım tiroid ameliyatı oldu, tiroidin tamamı alındı. Ameliyat iyi geçti çok şükür, ertesi gün evine yolladılar şimdi evinde ve iyi fakat sesi çok çok kalın ve robotik çıkıyor. İlk çıktığında böyle değildi sonradan oldu. Bu durumla karşılaşan var mı?

Hanımlar geçtiğimiz perşembe erkek arkadaşım tiroid ameliyatı oldu, tiroidin tamamı alındı. Ameliyat iyi geçti çok şükür, ertesi gün evine yolladılar şimdi evinde ve iyi fakat sesi çok çok kalın ve robotik çıkıyor. İlk çıktığında böyle değildi sonradan oldu. Bu durumla karşılaşan var mı?
Evet normal ben yıllar önce total tiroidektomi ameliyati oldum 3 ay gibi sürdü sesimin normale dönmesi ama bana eczaneden aldığım vocalzone diye bir pastilin çok faydası oldu . Ameliyat çabuk geçti benim tek sorunum ilaç. Bazen farklı şikayetlerim oluyor drlar ilaç yazıyor. Etkileşim olurmu diye üstüne basa basa soruyorum olmaz diyorlar. Oluyor ama doz ayarı yordu yıllardır. Stres ve hüzünde etkiliyor dozu . Herkeste böyle olmayabilir ama

Back