• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnakların ete yapışması için?

jeanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
30
0
86
İstanbul
Arkadaşlar bu sorun biliyorum ki çocukken tırnak yemiş, dibinden kesmiş herkesde var. tırnaklar ete yapışmıyor, etin ortasında kalıyor, beyaz bölümü biraz uzatınca çirkin görünüyor. bu sorun için önerileri olanlar varsa bu sorunu çekenlere yardımcı olsun, fikirlerini, deneyimlerini paylaşsın diye açtım bu konuyu. umarım yardımcı oluruz birbirimize.

benim de bu konuda sorunum var. tırnak yemiyorum artık ama uzattığımda da tırnak ete yapışık olmadığı için bütün uzattığım bölüm (tırnağın yarısı kadarı) birden tamamen kırılıp kopuyor. tırnağı ete yapıştırmak için ne yapabiliriz ben de merak ediyorum.

bndede aynı sorun var öncelikle yemekten vazgeçelim bnce.ve dipten kesmeyew devam etmeyelim belki zamanla yapışır diorm bide manikür uzun gösterio azda olsa.

Dipten kesmeyin hep ne kadar kalmasını istiyorsanız öyle bırakın.Bir de kırılmayı önleyici kalsiyum jeller var.Benim görünceminde küt küttü.O yememiş ama dipten kesmekten tırnak alışmış.Zamanla et tırnağa yapışıyor.Bıraka bildiğince uzun bırakın

Back