Tirnaklarimla başım dertte :(

Asitonun etkisi zeytinyağı ile gecmedimi peki :S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır...ki ben hep kırmızılar lacivertler kullanırım renk olarak...
koyu tonlara bayılırım...parmex aseton kullanıyorum ben,ona kattım yani

Uyguladığımı söylüyorum canımm
1 - 2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon
1 fındık tanesi kadar da diş macunu

hem canlandırır güçlendirir hemde tırnaklarının beyaz görünmesini sağlar

Tirnaklarim cok kiriliyo kirilmamasi icin ne yapmam gerek ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben burda gormustum bir bakim onu yapiyorum. Benim tirnaklarim cok soyulur. Hemen katman katman soyulurdu giyinirken tKilir hop soyulur tabi sonra kirilirdi.
Once kalyonun bir yagi var turuncu kokusunu sevmiyorum ama her gece tum tirnAklrima surup masaj yapiyorum sonra gliserinli bir el ve tirnak kremi ile tekrar masaj yApiyorum. Ve bu sayede nemlenen tirnaklarim soyulmuyor su an 2 ay oldu baslayali ve tirnaklarim uzun :) ojeli. Ama bir ojeyi asla 2 gunden fazla tutmuyorum. Nemlendirici asetonsuz seylereen kullaniyorum. Ojelerimi cikarinca hemen bakimimi yapiyorum.
Bu bakim iste site gordugum karbonat limon beyazlatici dis macunu goz karari hepsini karistirip tirnaklarima tirnak altlarima heryerlerine yediriyorum yarim saat sonra kuruyor yumusak killi bir fircayla ilik suyun altinda durluyorum hem beyazlamaya basladi hemde daha sert. Bu arada sert tirnak guclu degildir. Esnek olmali tirnak ki kirilmasin.
Bu bakimi hafta bir yapiyorum tirnak etlerimi nazikce geri itiyorum torpulerken tek yone kagit torpu ile yapiyorum. Ve bitince tekrar yag ve kremi surup bitiriyorum.
Ilk bir ay hic oje kullanmadim. Menekse yagi ilede ovabilirsin tirnaklarini ama kalyonun bakim yaginda tum yararli yaglar var tavsiye ederim.
Cok uzun oldu ama :) sonucta su an daha toplama asamasinda tirnaklarim ama soyulma bitti cok mutluyum :) kirilmiyorlarda :))

arkadaşlar benim tırnaklar kalın yani kırılma problemim pek yok fakat benim tırnaklarım sararıyor. ve yanlarındaki etleri koparma alışkanlığım var önerisi olan var mı?

Limon çok işe yarıyor ama oje sürünce de ara bir iki gün ojesiz kullan ki hava alsın sürekli oje de yıpratıyor bi de cilalardan kullanma işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…