Tirnaklarim cok kiriliyo kirilmamasi icin ne yapmam gerek?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ise yariyomu
Canım her akşam yarım limonun içinde tırnaklarını tek tek ovala.Bir de ojesiz gezme belli bir süre sonra toparlandıklarını göreceksin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yarıyor tabikii. :18:
Yapıcam bunu kesinlikle.. ojesiz hic gezmiyorum neden bilmiyorum ama sanki oje surunce kirilmiyolar ojesizken kiriliyolaar hep
sıkılmış yarım limonun içine parmaklarını sokup tırnaklarını ovala
ne dimekTamam canimm yapicam teşekkür ederim :)
Canım her akşam yarım limonun içinde tırnaklarını tek tek ovala.Bir de ojesiz gezme belli bir süre sonra toparlandıklarını göreceksin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslında ojesiz gezmemek biraz garip. Ojelerini kullanmayacağın zaman çıkar bence. Çünkü tırnaklarının hava alması gerekiyor ki sararma, çizgi vs. problemleri ortaya çıkmasın. Ayrıca limon ve zeytinyağlı bir kür vardı ne kadar uygulaman gerektiğini bilmiyorum ama biraz araştır işe yarıyor gerçekten ben denemedim ama herkes memnun.
2günde bi oje değiştiririm ben..püf noktam ise...asetonun içine zeytin yağı kattım
ojenin ve
asetonun kuruttuğu tıranağı zeytinyağı nemlendirmiş oluyor...çok yararını gördüm..
tırnaklarım da sararmıyor artık b öylece
limonu tırnaklarında ne kadar bekletiyorsun canım? ben denemedim hep unutuyorum denemeyi yapılışını iyice öğreneyim de yapayım :)Bir kac gundur limonla ovuyorum tirnaklarim beyazladi sanki iyi geliyo sanırım :)
b12 ve vitamin eksikliği olduğu için sürekli kırılır benimde ..
Bende de asiri var ilac bile kullaniyorum bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?