• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarımı Yemekten Vazgeçemiyorum

canım benım esımde aynı 4 yıl bırlıkteydık 4 yıldırda evlıyım ve 8 sene ıcınde hiç tırnak makası kulandıgını gormedım sadece ayak tırnaklarına kulanıyo onada yetısse onlarıda yıyecek ama yetısemıyo.:))cok stres sıkıntı tırnak yedırıyo.acı tırnak ojesı al yada yara bandı yapıstır umarım sen kurtulursun su ıletten..

canım benım esımde aynı 4 yıl bırlıkteydık 4 yıldırda evlıyım ve 8 sene ıcınde hiç tırnak makası kulandıgını gormedım sadece ayak tırnaklarına kulanıyo onada yetısse onlarıda yıyecek ama yetısemıyo.:))cok stres sıkıntı tırnak yedırıyo.acı tırnak ojesı al yada yara bandı yapıstır umarım sen kurtulursun su ıletten..

koptum yaaa.s:roflol: yaa gerçekten çok kötüü bilmıyorum ne yapacam bıktım artık tırnak uzatmak istiyorum b kaç sefer yaptım aslında ama birisinin sürekli takıp etmesı lazım benı sevgilim kızdı baya yıyorum dıye o zaman utancımdan uzattım :asigim: sonra yıne başladım

arkadaşım sevgilin olsun olmasın bir insanın karşıdakinde ilk baktığı yer elleridir bence. ne kadar temiz olursa olsun yenmiş tırnaklar itici durur. benim sana tavsiyem güzelce kısacık törpüle ardından koyu renk bi oje sür. oje olunca yemiyo insan çünkü oje soyulunca çirkin gözüküyo. benim 3 arkadaşım koyu renk oje sayesinde kurtuldular.

sen bence acı tırnak ojesı al canım bak bı nevı yardımı olur.böle uzun ojelı tırnaklar ıstıyosan sık kendını hataa ellerıne vur kız kedıne.ok

acı oje fayda etmiyor tanıdığım denedi malesef hiç bir etkisi yok bence tırnakları canlandıracak bir şeyler denemelisin çünkü zayıf tırnak çabuk kırılıyor yumuşak oluyor limonlu suyla tırnaklarını beslesen limon faydalıymış tırnağa sertleştiriyormuş yerimseniben

al sen acı oje limon dök yarısına... Ben yaptım hem tadı ilkinde daha iğrenç hem de kırılmıyo kolay kolay ...Yanlız ne kadar çabuk kurtulursan iyi bu huyundan ,çünkü tırnaklarım uzun şimdi ama önceden tırnak yediğim belli oluyo tırnaklar .Sanki biraz daha kalkık oluyo:bbo:

ben de aynen kendimi bildim bileli tırnak yiyorum.bir ara bırakmıştım ama malesef yeniden başladım.namaza başladığım için oje süremiyorum ve o zaman da yiyorum.sana tavsiyem şu.iyi bir manikürcüye git.etlerini bir güzel aldır.eğer tırnakların çok kısaysa protez tırnak taktır.bunlar takma tırnağa benziyor ama çok daha sağlma birkaç idare ediyor.bu arada alttan kendi tırnağın uzuyorçkendi taırnağın uzayınca protezleri çıkarttır.yine güzel bi manikür yaptır ojeni sürdür.hasretini çektiğin güzel tırnaklara kavuşunca emin ol bir daha yemeyeceksin ama sürekli ojeli tut tırnaklarını ve manikürü ihmal etme.

bende kendimi bildim bileli yiyorum ama arasıra sıra nasıl oluyorsa sıkılıp uzatıyorum.nasıl oluyorsa bende anlamdım!!ama tamamen irade meselesi..

koptum yaaa.s:roflol: yaa gerçekten çok kötüü bilmıyorum ne yapacam bıktım artık tırnak uzatmak istiyorum b kaç sefer yaptım aslında ama birisinin sürekli takıp etmesı lazım benı sevgilim kızdı baya yıyorum dıye o zaman utancımdan uzattım :asigim: sonra yıne başladım

Canım bende çok çektim hatta erkek arkadasım elimi tutarken utanıyordum artık kan içinde yaralar vardı.Her defasında eğer tırnaklarını yersen kaza geçireyim,sşarampolden yvarlanayım gibisinden laflar ediyordu :))))) cidden komik ama ilkokulda başladığım tırnak yeme alışkalığıma son verdim.Acı oje kullandım zaten onu kullanıncada unuttum yemeyi bir süre sonra.Şu anda yemiyorum ve inan artık ellerimi saklamıyorum hiç.Cidden dene ve sabret birazda gayret et yerimseniben

benimde tirnak degil tirnak eti yeme aliskanligim vardi :mymeka:
bir gün tirnak etime camasir suyu ile ovalamistim hafiften :bbo:
ve zaten istem disi yiyoruz tirnak yada tirnak etlerimizi
bir isirdim etimi hay isirmaz olaydim aklima geldikce hala o igrenc tat ve koku burnumdan gitmiyor :bbo:
kesinlikle tavsiye ederim :roflol:

canım onceden bende oyleydım ama 3 sene oldu bırakalı eczanelerde acı ojeler var ondan kullandım ve bıraktım elımı agzıma goturdugumde 3 gun boyunca yedıgım ıctıgım hersey bana zehır gıbı gelıyodu bu bole devam ettı artık dayanamadım ve bıraktım.

oje iide namaz kıldığımız için problem oluyo..yatmadan önce vazelin sürmekde ii gelio ..ben denemiştim bi ara kırılmasını önlüyo..tavsiye:smiley-cool:

5 yaşından beri yiyorum, 12 yıldır bırakamadım, acı oje gerçekten çok faydalıymış, geçen hafta öğrendim..hiç yemedim ama onlar öyle gözümün önünde durunca , dayanamam diye tırnak makasıyla kestim =) hayatımda ilk.

canım seni bu tikten kurtaracak tek güç iradendir..ancak iradenle güzel tırnaklara sahip olabilirsin ki yeterince bunu istediğini sanmıyorum..çünkü gerçekten istemiş olsaydın iraden galip gelirdi tırnak yeme arzuna....

birşey söylimi bende kendimi bildiğim bileli tırnağımı yiğorum ve bunu anne babamın boşanmalarına sebep olarak görüyorum muhakkakki bilinç altımda sorun vardır..öyle rahatlıyorum ama ben kendimce birşey keşfettim OJE SÜRÜYORUM BİLDİĞİN RENKLİ KIRMIZI FALAN..OZZAMAN ONLAR BOZULMASIN DİYE AĞIZIMA SOKMUYORUM BİLE ÖYLE ÖYLE ALIŞIYOSUN YEMEMEYE ..BİDE BÜTÜN KIZARKADAŞLARIMIN TIRNAKLARI UPUZUN ÖZENİYORUM MESELA DÜĞÜNÜMDE VE DİĞER BÜTÜN ÖZEL GÜNLERİME YAKIN TIRNAKLARIMI UZATIYORUM HATTA İNANAMAZSINIZ FRENÇ BİLE YAPIYORUM AMA SONRAAAA ONLARII KOPARMAAM MÜTİŞ BİR DUYGUU:))))sevgiler

bwende ara sıra uzatıyorum sonra dayanamayıp yiyorum hasretim valla güzel tırnaklara ufff... ya kızlar ben namaz kılkdığım için oje abdest geçirmio süremem ben o yüzdenn uff bıraktım bi süre yine başladım:(((

Back