• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarım :(

Bende kis olunca dudaklarimi kopartiyorum soyuyorum
Aciyor kanıyor suan ucuk yara ama engel olamiyorum bende ya :-(

Tırnaklarımı kestiğimi hiç bilmem.. Tırnaklarım uzasa bile tırnak makası kullanamam. Uyuz bir illet..

Yok yutmuyorum sadece koparıp atıyorum sürekli elim ağzımda şunları bile yazarken bi yandan :KK17:

hımm ben de yiyorum da ben "yiyorum" yani.
tadı hoşuma gidiyor sanırım.
5 yaşından beri yiyorum herhalde
ama usturuplu yerim. ,hepsi eşit boydadır mesela öyle dibine kadar yemem :)
canım sıkkınken daha çok yaptığımı fark ettim
evde eşim uyarıyor annem uyarıyor öyle bırakıyorum.
el işi yapmaya başladığımdan beri pek yemiyorum bi de.

yanında tırnak makası ve törpü taşı elin her ağzına gittiğinde çantandan çıkar ve koparacağın tırnağı makasla kes böyle böyle belki bırakırsın birde netten güzel tırnaklara ellere bak benimde tırnağım güzel ve bakımlı olacak de belki motive olmana yardımcı olur

Yok yutmuyorum sadece koparıp atıyorum sürekli elim ağzımda şunları bile yazarken bi yandan :KK17:
2012 yılında galiba bir haber çıkmıştı 17 yaşında bir genç kız mide ağrısıyla doktora başvurmuş,yapılan incelemeler sonucu ameliyat olmuş ve midesinden sac,tırnak ve sakızdan oluşan yarım kg kitle çıkmış,netten midesinden tırnak çıktı yazın görürsünüz nasıl bir kitle olduğunu.:KK17::KK17:

yanında tırnak makası ve törpü taşı elin her ağzına gittiğinde çantandan çıkar ve koparacağın tırnağı makasla kes böyle böyle belki bırakırsın birde netten güzel tırnaklara ellere bak benimde tırnağım güzel ve bakımlı olacak de belki motive olmana yardımcı olur

Denicem hepsini akşam eve gidince sürücem oje bakalım bugünden başlıcam. Ya tırnak yiyorum diede acayip titizlik sürekli ellerimi yıkıyorum hiçbiyere dokunamıyorum resmen hastalık yaptı bende :(

2012 yılında galiba bir haber çıkmıştı 17 yaşında bir genç kız mide ağrısıyla doktora başvurmuş,yapılan incelemeler sonucu ameliyat olmuş ve midesinden sac,tırnak ve sakızdan oluşan yarım kg kitle çıkmış,netten midesinden tırnak çıktı yazın görürsünüz nasıl bir kitle olduğunu.:KK17::KK17:

Ben saç yemiyorum sakızda yutmam tırnaklarımı da sadece koparıp atıyorum okadar

Oyykkkk :-(

Psikoloğa gitmeyi düşündünüz mü peki hiç?

Düşündüm aslında ama yaptıkları tek şey ilaç verip dünyanın parasını almak. Bir sıkıntımda yok aslında ufak tefek şeyler iş stresi vs. ben yılların vermiş olduğu alışkanlık diye düşünüyorum :confused:

Düşündüm aslında ama yaptıkları tek şey ilaç verip dünyanın parasını almak. Bir sıkıntımda yok aslında ufak tefek şeyler iş stresi vs. ben yılların vermiş olduğu alışkanlık diye düşünüyorum :confused:
Psikoloğlar ilaç vermez canım,o yüzden sen en iyisi psikoloğa git.:KK25::KK66:

Tırnaklarınızı uzatın ve süreklü oje sürün mümkünse koyu renkler bide bakımını ihmal etmeyin bisüre sonra yemeye kıyamıcaksınız :)

Back