- 26 Aralık 2012
- 95
- 12
- 98
- Konu Sahibi tinkerbell1989
koparıp atıyor musunuz yoksa yiyor musunuz yani yutuyor musunuz?
Yok yutmuyorum sadece koparıp atıyorum sürekli elim ağzımda şunları bile yazarken bi yandan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koparıp atıyor musunuz yoksa yiyor musunuz yani yutuyor musunuz?
Bende kis olunca dudaklarimi kopartiyorum soyuyorum
Aciyor kanıyor suan ucuk yara ama engel olamiyorum bende ya :-(
Yok yutmuyorum sadece koparıp atıyorum sürekli elim ağzımda şunları bile yazarken bi yandan
2012 yılında galiba bir haber çıkmıştı 17 yaşında bir genç kız mide ağrısıyla doktora başvurmuş,yapılan incelemeler sonucu ameliyat olmuş ve midesinden sac,tırnak ve sakızdan oluşan yarım kg kitle çıkmış,netten midesinden tırnak çıktı yazın görürsünüz nasıl bir kitle olduğunu.Yok yutmuyorum sadece koparıp atıyorum sürekli elim ağzımda şunları bile yazarken bi yandan
yanında tırnak makası ve törpü taşı elin her ağzına gittiğinde çantandan çıkar ve koparacağın tırnağı makasla kes böyle böyle belki bırakırsın birde netten güzel tırnaklara ellere bak benimde tırnağım güzel ve bakımlı olacak de belki motive olmana yardımcı olur
Tirnak hic yemedimBende tırnağımı yemesem bu sefer dudağımı yiyorum deli gbi engel olamıyorum ya yaşamayan bilmez yani
2012 yılında galiba bir haber çıkmıştı 17 yaşında bir genç kız mide ağrısıyla doktora başvurmuş,yapılan incelemeler sonucu ameliyat olmuş ve midesinden sac,tırnak ve sakızdan oluşan yarım kg kitle çıkmış,netten midesinden tırnak çıktı yazın görürsünüz nasıl bir kitle olduğunu.
Psikoloğa gitmeyi düşündünüz mü peki hiç?Ben saç yemiyorum sakızda yutmam tırnaklarımı da sadece koparıp atıyorum okadar
2012 yılında galiba bir haber çıkmıştı 17 yaşında bir genç kız mide ağrısıyla doktora başvurmuş,yapılan incelemeler sonucu ameliyat olmuş ve midesinden sac,tırnak ve sakızdan oluşan yarım kg kitle çıkmış,netten midesinden tırnak çıktı yazın görürsünüz nasıl bir kitle olduğunu.
Psikoloğa gitmeyi düşündünüz mü peki hiç?
Psikoloğlar ilaç vermez canım,o yüzden sen en iyisi psikoloğa git.Düşündüm aslında ama yaptıkları tek şey ilaç verip dünyanın parasını almak. Bir sıkıntımda yok aslında ufak tefek şeyler iş stresi vs. ben yılların vermiş olduğu alışkanlık diye düşünüyorum