Tırnaklarım :(

tinkerbell1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
98
Kızlar bana yardımcı olun. Tırnak yemekten kurtulanlar var mı? Yada bilenler? Kendimi bildim bileli tırnak yiyorum. 25 yaşına geldim hala yiyorum. Ne yaptıysam yok acı ojeler mi dersin bantlamalar mı yok yok o_OBir ara bıraktım sürekli oje sürdüm baya uzattım fakat sonu yok bişeye kızıyorum ya da bi dizi seyrederken hopp gidiyo engel olamıyorum. Gece yatarken bile yiyorum var mıdır önerileriniz ?:KK17:

Tv izlerken filan sakız çiğneyebilirsiniz.. Birde uzmanlar stres topu öneriyorlar.
Tırnaklarınızı her yediğinizde kendinize ceza verebilirsiniz caydırıcı olarak.

Bende kurtulamadım ki :(
Bir ara uzatıyorum sonra aynı sekil berbat bir halde koparıyorum tırnak yarıya iniyo nerdeyse.. Hatta artık uzayıncada aynı yerlerden kırıldığı için uzamasında bile işe yaramıyo :(

Bende de bu sorun vardı. 10-11 sene boyunca durmadan yedim acı ojeden tut tüm yöntemleri denedim. Artık yetişkin olunca başka kadınların uzun bakımlı tırnaklarına özene özene bıraktım ben insanın iradesiyle alakalı bir durum :KK43:

ben kurtulduummmm :cool:
20 yaşımda bıraktım,
hem de ojeyle, evet yanlış duymadınız ojeyle..
sürekli oje sürdüm, koyu renkler tercih ettim, siyah bordo vs..
kopardığım yerler okadar iğrenç göründüki :KK53:
insan içine çıkıyorum, tipim saçım başım fevkalade, tırnaklar facia düşünsene,
valla günlük oje sürdüm ben :KK51:
bide tabiki en büyük yardımcım sakız oldu :KK37:

Hic oyle aci ojeler, bantlar, biberler vs'le kendini kandirma. Bu demektir ki sen yine yiyeceksin, ama yemene engel olmaya calisiyorsun. Yani cocuk kandirir gibi. Sen yiyecek olduktan sonra tirnagini lagima da soksan yersin. O yuzden kendini kandirma diyorum.

Eskiden ben de yerdim. Yani liseye kadar filan. Biraktim sonra. Iradene hakim olup yemeyeceksin, bu kadar basit. Kendine baska ugras bul. Stres topu, hatta istersen tesbih. Isteyen birakiyor. Tirnak yemek oyle birakinca sIkInti cikaran, birakilamayacak bir davranis degil.

Kızlar bana yardımcı olun. Tırnak yemekten kurtulanlar var mı? Yada bilenler? Kendimi bildim bileli tırnak yiyorum. 25 yaşına geldim hala yiyorum. Ne yaptıysam yok acı ojeler mi dersin bantlamalar mı yok yok o_OBir ara bıraktım sürekli oje sürdüm baya uzattım fakat sonu yok bişeye kızıyorum ya da bi dizi seyrederken hopp gidiyo engel olamıyorum. Gece yatarken bile yiyorum var mıdır önerileriniz ?:KK17:
Iradene hakim olacaksın canım,başka yolu yok.:KK43:

ben kurtulduummmm :cool:
20 yaşımda bıraktım,
hem de ojeyle, evet yanlış duymadınız ojeyle..
sürekli oje sürdüm, koyu renkler tercih ettim, siyah bordo vs..
kopardığım yerler okadar iğrenç göründüki :KK53:
insan içine çıkıyorum, tipim saçım başım fevkalade, tırnaklar facia düşünsene,
valla günlük oje sürdüm ben :KK51:
bide tabiki en büyük yardımcım sakız oldu :KK37:

Bende bi ara yaptım onu ama sürekli tırnaklarımla uğraşıyorum bu seferde. Ufak biyerinden kırılsa hepsinin yiyorum sinir oluyorum. Bu benim için anlık çözüm snra tekrar yedim :(

Ben elimi sürekli meşgul ederek yenmiştim. Örgüye falan sarmıştım bir ara. Hiçbir şey yapmıyorsam elime lastik alıyordum onunla oynuyordum. Bir kafeye oturduğumda hemen elime bir peçete ya da paketli masada duran şekerler vardır ya onlardan alır oynardım. Elini oyalayacak bir şey bul ki ağzına gitmesin

Nişanlımda tırnaklarını yiyor kendinede çok bakar geçen bilerek dedim tırnakların çok kötü duruyo diye belki işe yarar yani ne zevk alınır hiç anlamam hatta midem bulanır tabi alışkanlık

Tırnak yediğinize göre tırnak yapınız ciddi ölçüde bozulmuştur bunu aklınızs getirin ve kesinlikle psikologa ihtiyacınız var 25 yaşında normal değil

Tv izlerken filan sakız çiğneyebilirsiniz.. Birde uzmanlar stres topu öneriyorlar.
Tırnaklarınızı her yediğinizde kendinize ceza verebilirsiniz caydırıcı olarak.

Kendimi tutmam gerekiyor biliyorum ama olmuıyo işte bırakıyorum yemiyorum snra bir tanesi kırılsa bile hepsnini yiyorum. Bu bna zevk veriyor sanki komik ama öyle snra bi bakmışım parmaklarım acıyuo :(

Sigara içmek gibi bir şey mi bu. Evde olduğun süre içinde eldivenle dursan belki işe yarar.

içindeki pislikleri falan bir iki dakika youtubedan izlesen yeter :KK14::cool:

Nişanlımda tırnaklarını yiyor kendinede çok bakar geçen bilerek dedim tırnakların çok kötü duruyo diye belki işe yarar yani ne zevk alınır hiç anlamam hatta midem bulanır tabi alışkanlık

Yemeyene öyle gelebilir ama inan hiçte kolay değil :(

Sigara içmek gibi bir şey mi bu. Evde olduğun süre içinde eldivenle dursan belki işe yarar.

Aynen öyle sonuçta sigarada bi alışkanlık düşün 25 yaşındayım ve kendi bildim bileli yiyorum kaç senedir o_O Kendimi başka şeylere versemde anlık çözümler . oje sürüyorum çıkarınca yine yiyorum bu sefer ojeye bağımlı

koparıp atıyor musunuz yoksa yiyor musunuz yani yutuyor musunuz?

Doğru diyorsun canım inşallah bırakırsın bende sigarayı bırakamyrm herkesin bi bağımlılığı var peki canın acımıyo mu

Öyle çok acıtacak kadar yemiyorum. Ama bazen kaçıyorum ipin ucunu tabi :( Görüntüsüde berbat tabi.. Aslında bu durumu pek takıntı yapmıyodum ama çok güzel elli birini görüyorum çok hoşuma gidiyor ki bende uzattığımda ellerim falan çok güzel oluyo

Bakımlı Tırnaklar topikleri var oraya göz atabilirsin. Belki özenirsin. Arkadaşlar güzel tavsiyeler vermiş. Eline ve agzina bir uğraş edin. Bir araya gelmesinler. Youtube da video izlemek mantıklı.

Back