- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
-
Zayıf tırnaklar için birkaç konu vardı onlara bakabilirsin
you_know,amonra,yelizcem de kendi topiklerinde bakım için kullandıklarını paylaşıyorlar
O sayfalara da bir göz at
Ben de birkaç konuya yazmıştım kullandıklarımı,benimkiler de çok güçsüzdü
Suyla fazla temas edilen işlerde eldiven kullan suyla fazla temas tırnakları uzattığı gibi güçsüzleştirir
Neutrogena el ve tırnak kremi kullandım uzun bi süre onunla masaj yaptım
Tırnaklarında hep 2 kat tırnak güçlendirici olsun
Oje süreceksen de en altına güçlendirici sür
yelizcem menekşe yağı kullanıyor tırnakları güçsüzleştiği zaman ben de denedim işe yarıyor
aswang menekşe yağı + dax sulphur kullanıyor çok güçsüz olan tırnakları gayet sağlıklı
Dediğim gibi oje topiklerine göz atarsan çok daha fazla bilgi bulabilirsin
arkadaslar oje kullanmayı cok sevıyorum ama uztamıyorum bı turlu tırnaklarımı az bısey uzadımı henem soyuluyo ben de fayanamıyorum soyuyorum ve de halıyle bı sure sonra kırılıyo ne yapmam gerekıyo yardım edermısınız ???
tesekkur ederım pekı bu tırnak guclendırıcısını nerden alabılırım ayrıca lımon duymustum ben bı de lımon suyuna tırnakları koyunca mı ne guclenıyomus dogru mu kı ?
Benimde çok soyuluyordu bana demir eksikliği olduğunu söylüyorlardı hep doktora gittim kan sayı istedim ve demirim dibe vurmuştu doktora sormuştum tırnaklarım bu yüzden mi böyle oldu diye,evet saç dökülmesi ve tırnak soyulması olur demişti.
Tırnakları limonla ovmak da güçlendirir ama çok yapılınca sarartıyor
Tırnak güçlendiricisi her markada var ben flormar ve golden rose kullanmıştım
Menekşe yağı aktarda bulabilirsin
pekı dsenın de soyuluyo mu cnm kenı kendıne tırnakların ben de folık asıt eksıklıgı var ama ondan mı kı benımaynen arkdşlar demir eksikliğinden kaynaklanıyor bnmde saçlarım çok dökülüyordu kansızlıktan falan kaynaklanıyor
ben golden rose un bakım yağını kullanıyorum içerisnde besleyıcı bakım yagları vs mevcut.ben begeniyorum onu . deneyebilirisin bence bunu.flormarın da vardı sanırım böyle bi ürünü.ben golden rose dan memnunum canım .
cnm kaça aldığımı inan hatrlamıyorum ,oluyor çünkü alalı ben.regeneraing and hyrating oil yazıyor üzerinde .istersen aktarlarda da karışım yağlardan tıknak güçlendirici ,bakım felan ..
cnm folık asıt eksıklıgınden oluyo evet ben folık asıt hapı kullnıyorum doktor tavsıye etmedımı sana bı e bu folık asıt eksıklıgı unutkanlık yapıyo artı tırnakların dıplerı mor mor duruyo
benc o hapı kulln sen bı de yesıl yapraklı sebseler ye bı de portakal ye
folık asıt hapı da eczacılarda bı tl zatan yazdırmana bıle gerek yok
bende artık cok sınır oluyorum bı keresınde ta dıbıne kadar soyulmustu ben bırakmıstım hap yutmayı ama tekrardan basladım azaldı gıbı
evet canım hem b12 hapı hem de folik asit hapı verdi, kullanmaya başladım bende her sabah 1 tane yutucam tam 50 gün bakalım nolucak :)
Ben de herkes gibi uzayabilen sert tırnaklara sahip olmak istiyoruummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?