• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarım kendı kendıne soyuluyor ne yapmalıyım :(

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
arkadaslar oje kullanmayı cok sevıyorum ama uztamıyorum bı turlu tırnaklarımı az bısey uzadımı henem soyuluyo ben de fayanamıyorum soyuyorum ve de halıyle bı sure sonra kırılıyo ne yapmam gerekıyo yardım edermısınız ???

Zayıf tırnaklar için birkaç konu vardı onlara bakabilirsin
you_know,amonra,yelizcem de kendi topiklerinde bakım için kullandıklarını paylaşıyorlar
O sayfalara da bir göz at
Ben de birkaç konuya yazmıştım kullandıklarımı,benimkiler de çok güçsüzdü
Suyla fazla temas edilen işlerde eldiven kullan suyla fazla temas tırnakları uzattığı gibi güçsüzleştirir
Neutrogena el ve tırnak kremi kullandım uzun bi süre onunla masaj yaptım
Tırnaklarında hep 2 kat tırnak güçlendirici olsun
Oje süreceksen de en altına güçlendirici sür
yelizcem menekşe yağı kullanıyor tırnakları güçsüzleştiği zaman ben de denedim işe yarıyor
aswang menekşe yağı + dax sulphur kullanıyor çok güçsüz olan tırnakları gayet sağlıklı
Dediğim gibi oje topiklerine göz atarsan çok daha fazla bilgi bulabilirsin

Zayıf tırnaklar için birkaç konu vardı onlara bakabilirsin
you_know,amonra,yelizcem de kendi topiklerinde bakım için kullandıklarını paylaşıyorlar
O sayfalara da bir göz at
Ben de birkaç konuya yazmıştım kullandıklarımı,benimkiler de çok güçsüzdü
Suyla fazla temas edilen işlerde eldiven kullan suyla fazla temas tırnakları uzattığı gibi güçsüzleştirir
Neutrogena el ve tırnak kremi kullandım uzun bi süre onunla masaj yaptım
Tırnaklarında hep 2 kat tırnak güçlendirici olsun
Oje süreceksen de en altına güçlendirici sür
yelizcem menekşe yağı kullanıyor tırnakları güçsüzleştiği zaman ben de denedim işe yarıyor
aswang menekşe yağı + dax sulphur kullanıyor çok güçsüz olan tırnakları gayet sağlıklı
Dediğim gibi oje topiklerine göz atarsan çok daha fazla bilgi bulabilirsin

tesekkur ederım pekı bu tırnak guclendırıcısını nerden alabılırım ayrıca lımon duymustum ben bı de lımon suyuna tırnakları koyunca mı ne guclenıyomus dogru mu kı ?

arkadaslar oje kullanmayı cok sevıyorum ama uztamıyorum bı turlu tırnaklarımı az bısey uzadımı henem soyuluyo ben de fayanamıyorum soyuyorum ve de halıyle bı sure sonra kırılıyo ne yapmam gerekıyo yardım edermısınız ???

Benimde çok soyuluyordu bana demir eksikliği olduğunu söylüyorlardı hep doktora gittim kan sayı istedim ve demirim dibe vurmuştu doktora sormuştum tırnaklarım bu yüzden mi böyle oldu diye,evet saç dökülmesi ve tırnak soyulması olur demişti.

tesekkur ederım pekı bu tırnak guclendırıcısını nerden alabılırım ayrıca lımon duymustum ben bı de lımon suyuna tırnakları koyunca mı ne guclenıyomus dogru mu kı ?

Tırnakları limonla ovmak da güçlendirir ama çok yapılınca sarartıyor
Tırnak güçlendiricisi her markada var ben flormar ve golden rose kullanmıştım
Menekşe yağı aktarda bulabilirsin

Benimde çok soyuluyordu bana demir eksikliği olduğunu söylüyorlardı hep doktora gittim kan sayı istedim ve demirim dibe vurmuştu doktora sormuştum tırnaklarım bu yüzden mi böyle oldu diye,evet saç dökülmesi ve tırnak soyulması olur demişti.

cnm ben de de folık eksıklıgı varmıs bol bol yesıllık yemem gerekıyomus ustelıkte yesıllıklere bayılırım hıc secmem hap vermıstı doktor folık asıt hapı acaba folık asıt eksıklıgının de yan etkısı bu olabılırmı kı ayrıca hap kullnamayı da kestım ben tekradan bı kullnıyım bakım belkı ondandır cnm benım sacalrım pek ole cok dokulmez normal dokulur demır eksıklıgı oldugunu sanmıyorum bende

aynen arkdşlar demir eksikliğinden kaynaklanıyor bnmde saçlarım çok dökülüyordu kansızlıktan falan kaynaklanıyor

ben golden rose un bakım yağını kullanıyorum içerisnde besleyıcı bakım yagları vs mevcut.ben begeniyorum onu . deneyebilirisin bence bunu.flormarın da vardı sanırım böyle bi ürünü.ben golden rose dan memnunum canım .

ben golden rose un bakım yağını kullanıyorum içerisnde besleyıcı bakım yagları vs mevcut.ben begeniyorum onu . deneyebilirisin bence bunu.flormarın da vardı sanırım böyle bi ürünü.ben golden rose dan memnunum canım .

kaca almıstın pekı cnm ıcınde hangı yaglar var bılıyomusun

cnm kaça aldığımı inan hatrlamıyorum ,oluyor çünkü alalı ben.regeneraing and hyrating oil yazıyor üzerinde .istersen aktarlarda da karışım yağlardan tıknak güçlendirici ,bakım felan ..

cnm kaça aldığımı inan hatrlamıyorum ,oluyor çünkü alalı ben.regeneraing and hyrating oil yazıyor üzerinde .istersen aktarlarda da karışım yağlardan tıknak güçlendirici ,bakım felan ..

tesekkurler cnm once aktara sorcam aklıma yatarsa alırım yatmazsa flormar ya da golden rose tırnak gucelndırıcısınden alcam aklımda bıseyler olustu en azından cok tesekkur ederım :)

Şu tırnak soyulmasından çektiğim kadar başka bişeyden çekmedim yani..
yıllardır soyuluyorlar ve önüne geçemiyorum. bi oje sürüyorum dan tırnak soyuluyor oje gidiyor.
soyulan tırnak inceliyor ve dan kırılıyor.
Mavalanın tırnak güçlendiricisini ve tırnak eti bakım yağını yıllardır kullanıyorum hiç bi değişiklik görmedim.
En sonunda doktora gittim ve b12 eksikliği ile folik asit eksikliği gördü ama öyle çok ciddi boyutta değil dedi kullandıktan sonra tekrar tahlil yaptırıcam.

Şu tırnak için birebir faydalı diyebileğimizin gıda vs var mı?
GNC nin ürünlerinden biotin ve zinco yu duydum kullanan var mı?
Yardım please

cnm folık asıt eksıklıgınden oluyo evet ben folık asıt hapı kullnıyorum doktor tavsıye etmedımı sana bı e bu folık asıt eksıklıgı unutkanlık yapıyo artı tırnakların dıplerı mor mor duruyo
benc o hapı kulln sen bı de yesıl yapraklı sebseler ye bı de portakal ye
folık asıt hapı da eczacılarda bı tl zatan yazdırmana bıle gerek yok
bende artık cok sınır oluyorum bı keresınde ta dıbıne kadar soyulmustu ben bırakmıstım hap yutmayı ama tekrardan basladım azaldı gıbı

cnm folık asıt eksıklıgınden oluyo evet ben folık asıt hapı kullnıyorum doktor tavsıye etmedımı sana bı e bu folık asıt eksıklıgı unutkanlık yapıyo artı tırnakların dıplerı mor mor duruyo
benc o hapı kulln sen bı de yesıl yapraklı sebseler ye bı de portakal ye
folık asıt hapı da eczacılarda bı tl zatan yazdırmana bıle gerek yok
bende artık cok sınır oluyorum bı keresınde ta dıbıne kadar soyulmustu ben bırakmıstım hap yutmayı ama tekrardan basladım azaldı gıbı

evet canım hem b12 hapı hem de folik asit hapı verdi, kullanmaya başladım bende her sabah 1 tane yutucam tam 50 gün bakalım nolucak :)
Ben de herkes gibi uzayabilen sert tırnaklara sahip olmak istiyoruummmm :(

evet canım hem b12 hapı hem de folik asit hapı verdi, kullanmaya başladım bende her sabah 1 tane yutucam tam 50 gün bakalım nolucak :)
Ben de herkes gibi uzayabilen sert tırnaklara sahip olmak istiyoruummmm :(

ınsallah cnm ya ben bayadır kullnıyodum o hapı tekrara basladım
bızım evde avonun bı kremı vardı el ve tırnak kremı dıye tırnak guclendırıyomus uygundu da fıyatı 5 mı neydı kullnım ıyı gelırse haber edrım

Back