• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak yeme alışkanlığı :(((

1 aya yakındır yemiyordum ama bugün sınav çalışırken bir baktım yenmiş hepsi:5::14::18:
Şimdi sıfırdan başlıyorum her şeye:59:

canım aynı dert bizim ailede vardı.

Acı ojeyi kazıyıp tükürüp tırnak yemeye devam ediyordum. Hipnoza bile gittim, işe yaramadı:)

Tek çaresi kuaförler derdi de inanmazdım müşteri kazanmak için diyolar zannederdim. düzenli olarak manikür yaptırmak.

21 gün sabret tırnaklarını yeme, epeyce uzarlar 3 haftada. sonra düzenli maniküre git...

ay bende de aynı dert var, bende acı oje deenedim hatta yemek yiyemiyordum ağzıma tadı geliyordu ama 15 gün uzatıp:26: sonra tekrar yedim:84:

güçlendirici tavsiyesi olan varmı?:74:

çok basit arkadaşlar artık eskisi gibi pahalı değil. gidin 50 tlye protez tırnak yaptırın 3 ay kullanın alışkanlığınızdan kurtulun.

kızlar ben tırnak yemeyi yıllar önce törpü ve parlatıcı ile bıraktım. çünkü ben tırnaklarımı düzeltmek içim yiyodum daha çok. düzelticem diye de köküne kadar yiyodum. artık törpü ile düzeltiyorum ve yumuşak olduğu için tırnaklarım kırılıyor bu yüzden de oje veya parlatıcı sürüyorum.

ay benimkisi cok kotu idi ben portezi bile isiriodum kenardan koseden yutmuyorum ta bi ama cekec ceke kotu duruoodu ama kendiligimden biraktim bi gun ama halda geklir gider tirnaklarim yapiliysa boyali ise kiiyamiyorum :) ama ozelliklede kirmizi ise esimin favorisi:)

angelism arkadaşımında dediği gibi bende mavala stop kullandım ve çok faydasını gördüm 35 yaşındayım kendimi bildim bileli yiyordum nihayet uzatabildim.şimdi çok mutluyum herkese kesinlikle tavsiye ediyorum :))))

Acı oje kullanacaksın. Yoksa bu alışkanlığı çok zor terk edersin. Ojeyi de her gün süreceksin. Hem de iki üç kat. Çünkü eller yıkandıkça acı etkisi geçiyormuş. Düzenli olarak birkaç ya devam etmek lazım. Bir de hırslandırır mı bilmiyorum ama yenmiş tırnaklar gerçekten çok iğrenç duruyor.

takma tirnagi tavsiye ederim..onlari yiyemedigin icin senin tirnaklarin alttan uzayacak boyleikle yemeyi unutacaksin..o da olmadi protez tirnak..

canım git kuaföre güzel bi manikür yaptır üstünede güzel bi oje sürdür yemeye kıyamayacaksın :1:

aynı dert bende de var tırnak yapım çok güzel uzadığı zaman çok güzel şekil alıyo ama işte ısırıp kopartıyorum bunun nedeni de sinirlenmem veya korkmam genelde bu durumlarda sakinleşmek için istem dışı tırnaklarımı kopartıyorum bu hayatta sinirlenmemek ne mümkün:18:

Bende de en etkili yontem oje surmek.Oje surunce uzuuunca bir sure yiyemiyorum.Hem tadi kotu hem igrenc bir goruntu olusuyo.Kendimi cok skiyorum sonra kisa zamanda tirnaklarim uzuyor.Dene istersen

Liseden beri tırnaklarımı yiyorum.Küçücük kaldılar.3 haftadır uzatmaya calışıyorum başardım da ama stresten sol elimdekileri yedim gene :) acı oje hiç bir işe yaramıyor bence kafamdabitirmeye çalışıyorum biraz da olsa işe yaradı.Tek sorunum var tırnaklarım uzadıkça toparlanır mı ? şu anda tırnağımın yarıdan fazlası beyaz :2:

Ben de kendimi bildim bileli tırnak yiyorum. Kız kardeşim de keza öyle. Liseyi bitirdikten sonra tırnaklarımı bir kez uzatayım, daha sonrasında yine yerim diye düşündüm:1: ama uzatıp oje sürünce yemeye kıyamadım. Daha sonrasında da manikür yaptırdım, bakımlı gözükmeye başlayınca yemeden kendi kendime vazgeçtim. Vazgeçmek istemeden vazgeçtim yani. Kız kardeşimde benim tırnaklarımı gördükten sonra yemeyi bıraktı. Şİmdi benden bakımlı el tırnaklara sahip :3: Bakım yaptıkça yemekten vazgeçebileceğinize inanıyorum.

bende 4 yaşımdan beri tırnak yiorum 4 sene önce bıraktım ve bi süre sonra tekrar başladım şimdiyse kesin bıraktım gibi görünüo:) önce tırnak yeme alışkanlığımdan vazgeçmek istedim bu çok önemli ardından ben tırnaklarımı etlerini düzeltmek için dişlermle kopardığımı farkettm bu yüzden sürekli yanımda törpü ve tırnak makasıyla gezdim çalışma masamda bile tırnak masaım ve törpüm oldu :) daha snra bu forumda okuduğum birşeyi yaptım parlatıcı ojenin yarısını döktüm üstüne limon sıktım:) bi şişeyi 1 ay boyunca kullandım sonra kalyon aldım 2 ay boyuncada kalyon kullandım bu süre içinde tırnaklarım yavaş yavaş düzelmeye başladı tırnak etlerimede bepanthen sürdüm her gece yatmadan önce. tırnaklarım baya uzadı ama çok çok şekilsiz duruodu kuaföre gittim kısaltırdım ve güzel bi manikür yaptırdım ardından 20 gün boyunca flormar tırnak uzatıcı kullandım oje sürsem bile altına sürdüm bugn tekrar kuaföre gittim ve sadece törpülettim kırmızı ojelerimi sürdüm hasret kalmıştım :) şu an tırnaklarım acaip güzel grönüo biraz sertleştide ama hala etlerim yaralı yinede zamanla çok daha güzel olacağını düşünüorum :)

3-4 yaşından beri tırnaklarımı yiordum. Lisede popüler bir sevgilim olmuştu bana sen neden hiç oje sürmüyorsun dediğinde ellerimi saklayıp çok utanmıştım tam 1 hafta onla buluşmadım tırnaklarımı uzattım ve oje sürdüm. ellerim okdar hoşuma gitmiştiki o gün bu gündür yemeye kıyamam:1:

3-4 yaşından beri tırnaklarımı yiordum. Lisede popüler bir sevgilim olmuştu bana sen neden hiç oje sürmüyorsun dediğinde ellerimi saklayıp çok utanmıştım tam 1 hafta onla buluşmadım tırnaklarımı uzattım ve oje sürdüm. ellerim okdar hoşuma gitmiştiki o gün bu gündür yemeye kıyamam:1:

canım ne yazıkki benm için o kdr kolay olmadı 14 sene bırakamadım bu alışkanlığı stres anında sinirlendiğimde sıkıldığımda bebeklere emzik verilir yaa sürekli ağzında aynen öle olmuştu:)

Back