Kızlar tırnaklarınızı nasıl temiz tutuyorsunuz ya? uzun da kısa da olsa sürekli kirleniyor her dakika fırçalamak mı lazım ne yapmak lazım çözemedim ben 5dk içinde yine aynı görüntü oluyor neredeyse.oje sürünce de ayrı dert soyuluyor tırnakları sarartıyor kendi halinde kullanamıyorum tırnaklarımı ne yapmam lazım?
Kızlar tırnaklarınızı nasıl temiz tutuyorsunuz ya? uzun da kısa da olsa sürekli kirleniyor her dakika fırçalamak mı lazım ne yapmak lazım çözemedim ben 5dk içinde yine aynı görüntü oluyor neredeyse.oje sürünce de ayrı dert soyuluyor tırnakları sarartıyor kendi halinde kullanamıyorum tırnaklarımı ne yapmam lazım?
Ne yazık benim de öyle, çok çabuk sararıyor ve kirleniyor sigara icmedigim halde.
Ama şöyle bir bakım rutini buldum
Tirnaklarimi evde manikürlü su da bekletiyorum. Ilık su karbonat limon katıyorum ılık suya
Sonra tırnağımı kesiyorum, törpü yapıyorum. Peeling sürüyorum.
En son nemlendiriyorum.
Bu rutinle daha tırnaklarım.uzun süre temiz kalıyor. Gün içinde elimle bir şeyler yiyemiyorum mesela hemen kirleniyor tırnaklarım nasıl öyle hemen kirleniyor ben de anlamıyorum gerçekten