arkadaşlar ben 32 haftalık hamileyim tek parmak tırnağımda var mantar söylediğiniz gibi kötü gözüküyor .. ben kullana bilir miyim acaba aynı sefa kremi ?
denedım kremıı ve bayıldımmmmm gercekten cook ıyı geldı agrı vardı ve o hemen gıttııı umarm kurtulurummmMerhaba arkadaşlar benim yüzümde kırmızı benek benek lekeler vardı,o kadar çok kozmetik kerm kullandım anlık geçirdi hepsi.Daha sonra kozmetiğin,boşa para olduğunu düşünerek bitkisel bişeyler almaya karar verdim ve araştırmaya başladım.Yüzüm için aynı sefa kremi aldım....Bunu araştırırken bu kremin mantarada iyi geldiğini öğrendim.Benim 3 seneden beri ayak baş parmağımda mantar vardı biçok kez doktora gittim,nibulen kullandım 1 yıl.Kısa süerliğine geçiyor sonra tekrarlıyordu.Yazın açık sandelet giymekten utanıyordum artık,çünkü tırnağım sap sarı ve altı bir tuhaf oluyordu....Yüzüm için kullandığım kremi denemek maksadıyla tırnağımada sürdüm şu anda tırnağımda mantar falan kalmadı,sağlıklı bir tırnağım var diğer tırnaklarım gibi.Allaha çok şükür kurtuldum şu iğrenç görüntüden ve tırnağına ne oldu senin demelerinden.Her gece yatmadan tırnağıma kremi sürüp masaj yaptım tırnağıma,hergün akşam muhakkak tırnağıma krem sürmeden ayaklarımı yıkadım,eve geldiğimde yıkamış dahi olsam.Sabah akşam kullancak vaktiniz varsa öyle yapın.Yanlız kremi sürdükten sonra iyice emilene kadar tırnağın üstüne bişey gelmesin,kerm silinmesin yani.Ben birde banyodan sonra sadece bana ait ve ayaklarımı silmek için kullandığım ayrı bir havlu kallanmıştım.Şimdiden sizlere kolay gelsin.Çok zor geçen bir hastalıktı ama ben bu şekilde geçirdim allah çok şükür....Hepinize geçmiş olsun.
excilor diye bir ilaç çıkmış reklamları bayağı inandırıcı onu da denemek lazım artık son çare
tırnak mantarı korkulu belamyıllarca tırnağımdakinin mantar olduğunu bilmeden yaşadım. şimdi çok fena bi halde ilaç kullandım 3 ay, çok az etki gösterdi ama tabiki yeterli değildi. şimdi nail expert kullanıyorum çok da memnun kaldığımı söylemem. nibulen tavsiye ediyorar. bir de burda aynısefa kremini okudum. ikisini de denemek alzım. ancak dün bi dr arkadaşım diğer tırnaklarına da geçmiş dedi daha da üzüldüm
nsnsn, cok gecmis olsun...nibulen bende kullandim hic bir etkisi olmadi. 3 ay tekfin hap kullandim,karacigeri zorlayan etkili bir hapmis ama hicbir ise yaramadi!! mantarli tirnak ayagimin basparmagiydi ve dokundugumda yada bir yere carptiginda sizim sizim sizliyordu. senelerce cektim acisini kapali ayakkabi giydigim zaman.
Ben bu dertten 1 ay once kurtuldum!! once bir tirnak merkezine gittim,tirnagimin ust yuzeyini inceltti ve bana 2 adet ilac verdi. markasi gehwol.bi tanesi yumsatici-nail softener digeride iyilestirici-protective. yaklasik bir aydir gunde iki kez kullaniyorum bu damlalari tirnagima damlatiyorum.resmen tirnagimin altindaki mantarlar peynir gibi parca parca dokuldu!!ve tirnagim artik hic acimiyor!!
Bide bu urunu dene istersen.umarim faydasini gorursun
nsnsn, cok gecmis olsun...nibulen bende kullandim hic bir etkisi olmadi. 3 ay tekfin hap kullandim,karacigeri zorlayan etkili bir hapmis ama hicbir ise yaramadi!! mantarli tirnak ayagimin basparmagiydi ve dokundugumda yada bir yere carptiginda sizim sizim sizliyordu. senelerce cektim acisini kapali ayakkabi giydigim zaman.
Ben bu dertten 1 ay once kurtuldum!! once bir tirnak merkezine gittim,tirnagimin ust yuzeyini inceltti ve bana 2 adet ilac verdi. markasi gehwol.bi tanesi yumsatici-nail softener digeride iyilestirici-protective. yaklasik bir aydir gunde iki kez kullaniyorum bu damlalari tirnagima damlatiyorum.resmen tirnagimin altindaki mantarlar peynir gibi parca parca dokuldu!!ve tirnagim artik hic acimiyor!!
canım hangi şehirdesin.ben ankaradayım tırnak merkezi var mı burada araştıracağım
Canim ben Konyadayim. Ankarada muhakkak vardir! Inan senelerdir bosuna tirnagimin agrisini sizisini cekmisim. Mutlaka bir bakim merkezine gidip kazit tirnaginin ust-kalin kismini ve ilacla tedavisine basla.benim kullandigim ilaclar cok guzel etki etti ama biraz abartip hemen iyilessin diye tirnagimin kenarlarina-etlerede tasiriyodum ilaci:)) o yuzden kenardaki etlerim yara oldu:)) sen kullandigin ilaci cok tasirma.
GÜZELİMM....Aynısefa kremini kullanmaya başlayalı 3 ayı geçti...kremin iyi geldiğini söyleyebilirim,çok yavaş ama alttan yeni tırnak geldiğini görünce çok mutlu oldum İnşallah sağlıklı uzamaya devam eder.Yavaş uzamasını da tırnağımı yeteri kadar kesemediğime ve 15 gün kadar kremi kullanmaya ara vermeme bağlıyorum...ALLAH ın izniyle kısa zaman sonra kurtulacağıma inanıyorum..
Evet tırmağım sarı ve altı boştu..Kremi kullandıktan sonra beyaz,sağlıklı tırnak uzadı..Ben sabah akşam kullandım..Eğer sabah vaktiniz olmazsa akşamları hiç aksatmamaya çalışın..Düzenli kullandıktan sonra sonucu siz de göreceksiniz..Güzelimm de,ben de ayrıntılı bir şekilde yazdık,nasıl kullandığımızı..Ben çok memnun kaldım İnşallah sizlerde olumlu sonuçlar alırsınız..sabırla kullanın lütfen :)
Bende başladım bakalım bu kreme
Umarım geçer çünkü ayaklarımdaki mantarı kaşımaktan bıktım ,tırnaklarımda fena
Kokusu da çok hoş..bakalım gelişmeleri yazarım bende
arkadaşlar, ben de kesinlikle aynısefa kremi diyorum. 10 gün önce bir arkadaşımı dudağındaki uçuğa sürerken tanıştım bu kremle. her şeye kullandığını, yanık, yara, uçuk hatta abartmış hemoroite bile sürdüm iyi geliyor deyince ben de araştırdım ve aldım . benimde sol ayak baş parmağımda önce kalınlaşma sonra üzerinde düz bir çizgi şeklinde siyahlaşma vardı. bu kremi 1 haftadır her akşam ayaklarıma sürüyorum çok yağlı olduğu için üzerine çorap giyiyorum. (( bu sıcaklarda geberdim ama olsun ) şimdi o siyah bölge enine doğru genişledi ve rengi açılmaya başladı ayrıca topuklarım çok çatlaktı onlarda bebek poposu gibi oldular :)) inanamıyorum
aynısefaya devam diyorum.
Ben de burada okuyup bu kremi aldım.Annemin ayaklarında ileri derecede mantar var.Bu arkadaşa cidden gönülden teşekkür ederim.Krem çok işe yarıyor.Yaklaşık 20 gün falan oldu baya ilerleme var.Annemin bütün parmaklarında mantar vardı.Tırnakları da aşırı kalındı.Küçük tırnakları neredeyse düzeldi.Büyük tırnakları da incelmeye başladı.Acısı da azaldı kadının.10 tl'ye aktardan alabilirsiniz.
Öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum..Aynı Sefa kremini üç yıl önce buradaki tavsiyelere uyarak kullandım ve gerçekten çok memnun kalmıştım..hatta mesajlarımda da ısrarla tavsiye ettim..Tırnaklarım düzelince bıraktım ve tırnaklarım eski haline döndügaliba sorun düzelse bile sık sık olmasa bile arada sırada kullanmaya devam etmek gerekiyor..şimdi tekrar başlayacağım..herkese sağlıklı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?