aynı sorun bendede var ilaç kullandım geçer gibi oldu tekrarladı,ama benim hem tırnağımda hemde parmak aralarında var ne yapıcam bilmiyorum bu dediğiniz bitkisel ilaçı parmak aralarınada kullanabilirmiyim acaba?bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ben de batma sorunuyla bundan 5 sene evvel falan tırnağımı çektirdim büyük bir hatayla ardından takoz gibi uzun bir süre sonra tırnak çıktı altı boş dediğiniz gibi yarısına kadar beyaz yarısından sonrası sarımtrak ve kalın bir tırnak tabi çok pişmanlık duyuyorum şimdi çektirdiğime sonuçta tırnak estetik bir şey vücutta ne bileyim görüyorum ne güzel ojeler frenchler yaptırıyor kadınlar açık ayakkabı giyiyorlar özgüvenle tabi bu insanı üzüyor ve kafasına takıyor insan aynı sefa kremimi denemeyi düşündüm bende bakıyorum herkes önermiş arkadaşın tarif ettiği tarzda bir sorun benimki de umarım işe yarar güzel, ete bağlı, ince bir tırnak çıkar bu kadar ütopik bile olmasadaha iyi bir şey çıkar diye umut ediyorum 2 3 gün önce eczanelerde satılır diye nail expert adından bir ürününün rekalmını gördüm acaba onu da mı denesem diyorum ama galiba tamamen çözümsüz değilmiş ben şahsen o reklamı görüp araştırma yapana kadar iyileşme ihtimali olduğunu bilmiyordum şimdi bana düşen bu çabayı göstermek umarım her şey gönlümüzce olur olmazsa da kapalı ayakkabıyla yara bantlarıyla kapatıp idare edicez allahtan tek tırnağım öyle ama olsun o bile yetiyor
Merhabalar,
Aynı sefa kremi aldım sabah akşam ayaklarımı yıkayıp tırnağıma uyguluyorum fakat bazı sorular var aklımda tek tırnağımda var benim mantar çektirdikten sonra çıkanda yani aktar tırnağını kesme dedi üstüne sür dedi ama o tırnağın altı boş nasıl o boşluk gidecek iyileşen arkadaşlar sizlerde nasıl oldu dünden beri sürüyorum sanki daha da sararttı gibi sizde de oldu mu ilk başlarda kremin renginden mi kaynaklı acaba her gün uygulayacağım umarım iyileşir
tırnağımı kesmeme karar aldım çünkü benim tırnağım uzamak bilmiyor bir de olandan da olmayayım dedim iyileştikçe atar o ölü tırnağı diye düşünüyorum sizce de öyle mi olur?
Bu nail expert yeni çıktı sanırım. Kullanan birileri henüz yoktur diye tahmin ediyorum. Var mıdır acaba? Aynısefanın etkisini görmedim. Çabuk etki eden başka bir krem olsa keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?