Ben de batma sorunuyla bundan 5 sene evvel falan tırnağımı çektirdim büyük bir hatayla ardından takoz gibi uzun bir süre sonra tırnak çıktı altı boş dediğiniz gibi yarısına kadar beyaz yarısından sonrası sarımtrak ve kalın bir tırnak tabi çok pişmanlık duyuyorum şimdi çektirdiğime sonuçta tırnak estetik bir şey vücutta ne bileyim görüyorum ne güzel ojeler frenchler yaptırıyor kadınlar açık ayakkabı giyiyorlar özgüvenle tabi bu insanı üzüyor ve kafasına takıyor insan aynı sefa kremimi denemeyi düşündüm bende bakıyorum herkes önermiş arkadaşın tarif ettiği tarzda bir sorun benimki de umarım işe yarar güzel, ete bağlı, ince bir tırnak çıkar bu kadar ütopik bile olmasa daha iyi bir şey çıkar diye umut ediyorum 2 3 gün önce eczanelerde satılır diye nail expert adından bir ürününün rekalmını gördüm acaba onu da mı denesem diyorum ama galiba tamamen çözümsüz değilmiş ben şahsen o reklamı görüp araştırma yapana kadar iyileşme ihtimali olduğunu bilmiyordum şimdi bana düşen bu çabayı göstermek umarım her şey gönlümüzce olur olmazsa da kapalı ayakkabıyla yara bantlarıyla kapatıp idare edicez allahtan tek tırnağım öyle ama olsun o bile yetiyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tırnak mantarına son!!!!Sonunda kurtuldum.
- Konu Sahibi guzelimm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tırnak mantarı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende sorun bitmyo ya ayak baş parmağımda mantar var öyle kalınlaşma falan yok ama sarılık var takıntı yaptım bende doktorlara gidiyorum bu çok hafif önemsenecek bi şey değil diyorlar ama ben düzelsin istiyorum çünkü önceki hali çok güzeldi açık ayakkabı bende rahatça giyemiyorum kremler haplar kullandım nibuleni hala kullanıyorum aslında düzelme var yine alttan tırnağım yenilendi haplar sayesinde ama o sarılık bir türlü gitmiyoo ayakkabıda çok kalınca ayağım tırnağımın kenarıda çok ağrıyo bu da mantardan mı kaynaklanıyo acaba??
bende de aynı sorun yüzgösterdi ayak parmaklarımın başparmaklarındaki tırnaklarda bir köşe sapsarı oldu,bir taraf normol duruyor.ve hızla ilerliyor.bu kremden alıp kullanmayı düşünüyorum.acaba eşim içinde kullansam mı? eşimin de ayak topukları ve parmak araları çok kaşınıyor.
bu konuda nasıldır bilmem ama çay yagı sayesinde ben sivilcelerimden kurtuldum çay yağlı sabunun üzerinde butun cilt ve deri hastalıkları için tedavi edicidir yazıyodu.mantara da iyi gelir mi bilmem.
yıllar önce el tırnagımda bu sorunu yaşadım 7ayda ancak düzeldi doktor tedavisiyle (hap ve merhem kullandım ) ama şimdi yine aynı tırnagımda çizgi çizgi derinlikler var dip kısmına yakın şüpheleniyorum tekrarladı mı diye.oje surunce cok belli oluyo çünkü wartner nail expert in reklamları dönüyo smdi onu almayı düşünüyorum.kullanan varsa paylaşabilir mi kızlar
yıllar önce el tırnagımda bu sorunu yaşadım 7ayda ancak düzeldi doktor tedavisiyle (hap ve merhem kullandım ) ama şimdi yine aynı tırnagımda çizgi çizgi derinlikler var dip kısmına yakın şüpheleniyorum tekrarladı mı diye.oje surunce cok belli oluyo çünkü wartner nail expert in reklamları dönüyo smdi onu almayı düşünüyorum.kullanan varsa paylaşabilir mi kızlar
aynı sorun bendede var ilaç kullandım geçer gibi oldu tekrarladı,ama benim hem tırnağımda hemde parmak aralarında var ne yapıcam bilmiyorum bu dediğiniz bitkisel ilaçı parmak aralarınada kullanabilirmiyim acaba?bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Arkadaslar, bir arkadasima yasadigim benzer tirnak mantari problemini anlattigimda kendisinin kullandigi Tinactin Sprey (pudrali olandan olacak) den bahsetti. Cok ise yaradigini soyledi cok memnun kalmis... Sirf sizlere bilgi amacli bunu yazmak icin uye oldum, belki isinize yararda hayir duasi alirim diye.
Umarim kisa zamanda iyilesirsiniz.
- 24 Ekim 2012
- 403
- 61
- 123
Ben de batma sorunuyla bundan 5 sene evvel falan tırnağımı çektirdim büyük bir hatayla ardından takoz gibi uzun bir süre sonra tırnak çıktı altı boş dediğiniz gibi yarısına kadar beyaz yarısından sonrası sarımtrak ve kalın bir tırnak tabi çok pişmanlık duyuyorum şimdi çektirdiğime sonuçta tırnak estetik bir şey vücutta ne bileyim görüyorum ne güzel ojeler frenchler yaptırıyor kadınlar açık ayakkabı giyiyorlar özgüvenle tabi bu insanı üzüyor ve kafasına takıyor insan aynı sefa kremimi denemeyi düşündüm bende bakıyorum herkes önermiş arkadaşın tarif ettiği tarzda bir sorun benimki de umarım işe yarar güzel, ete bağlı, ince bir tırnak çıkar bu kadar ütopik bile olmasa daha iyi bir şey çıkar diye umut ediyorum 2 3 gün önce eczanelerde satılır diye nail expert adından bir ürününün rekalmını gördüm acaba onu da mı denesem diyorum ama galiba tamamen çözümsüz değilmiş ben şahsen o reklamı görüp araştırma yapana kadar iyileşme ihtimali olduğunu bilmiyordum şimdi bana düşen bu çabayı göstermek umarım her şey gönlümüzce olur olmazsa da kapalı ayakkabıyla yara bantlarıyla kapatıp idare edicez allahtan tek tırnağım öyle ama olsun o bile yetiyor
Bende de aynısı oldu. Tırnak batması ilerledi çektirdik akabinde çok bozuk bir tırnak geldi yerine. Bu kremi bende deneyeyim bari. İnşallah iyi gelir..
Ben de burada okuyup bu kremi aldım.Annemin ayaklarında ileri derecede mantar var.Bu arkadaşa cidden gönülden teşekkür ederim.Krem çok işe yarıyor.Yaklaşık 20 gün falan oldu baya ilerleme var.Annemin bütün parmaklarında mantar vardı.Tırnakları da aşırı kalındı.Küçük tırnakları neredeyse düzeldi.Büyük tırnakları da incelmeye başladı.Acısı da azaldı kadının.10 tl'ye aktardan alabilirsiniz.
Merhabalar,
Aynı sefa kremi aldım sabah akşam ayaklarımı yıkayıp tırnağıma uyguluyorum fakat bazı sorular var aklımda tek tırnağımda var benim mantar çektirdikten sonra çıkanda yani aktar tırnağını kesme dedi üstüne sür dedi ama o tırnağın altı boş nasıl o boşluk gidecek iyileşen arkadaşlar sizlerde nasıl oldu dünden beri sürüyorum sanki daha da sararttı gibi sizde de oldu mu ilk başlarda kremin renginden mi kaynaklı acaba her gün uygulayacağım umarım iyileşir
tırnağımı kesmeme karar aldım çünkü benim tırnağım uzamak bilmiyor bir de olandan da olmayayım dedim iyileştikçe atar o ölü tırnağı diye düşünüyorum sizce de öyle mi olur?
bendede öyle ama azıcık uzadı şimdi bide içe doğru uzuyo gibiydi dışa döndü biraz daha 2,5 aydır fln kullanıyorum. bu arada sen ne miktarda sürüyosun?
Bu nail expert yeni çıktı sanırım. Kullanan birileri henüz yoktur diye tahmin ediyorum. Var mıdır acaba? Aynısefanın etkisini görmedim. Çabuk etki eden başka bir krem olsa keşke.
ben ilk nail expert aldım ama ne bilim hamilelere kullandırmıyolar ben hamile değilim ama vücutta birikim yapıyomuş bazı maddeler o yüzden bitkiseli deneyip sonra yapcam olmadı.
Öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum..Aynı Sefa kremini üç yıl önce buradaki tavsiyelere uyarak kullandım ve gerçekten çok memnun kalmıştım..hatta mesajlarımda da ısrarla tavsiye ettim..Tırnaklarım düzelince bıraktım ve tırnaklarım eski haline döndü galiba sorun düzelse bile sık sık olmasa bile arada sırada kullanmaya devam etmek gerekiyor..şimdi tekrar başlayacağım..herkese sağlıklı günler